Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nesuprantu, kur jus tas geras anytas randat.... g.gif biggrin.gif as net nefotkinus ko gero savosios... ax.gif neperlipu per save... blush2.gif

Valetta - uzsizaidei jau - grizk realyben tongue.gif biggrin.gif (cia spyris buvo hihihi.gif )

Vasaraite - kaip i pajurio reklama thumbup.gif jetus kaip laukiu... ax.gif

as pritariu minciai antraja paverst j/b g.gif o pirmosios man horizontas kiek per aukstai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 liepos 2009 - 08:08
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 08, 08:05)
Nesuprantu, kur jus tas geras anytas randat....  g.gif  biggrin.gif  as net nefotkinus ko gero savosios...  ax.gif  neperlipu per save...  blush2.gif
Valetta - uzsizaidei jau - grizk realyben  tongue.gif  biggrin.gif  (cia spyris buvo hihihi.gif )

čia už tai, kad mes praėjusiuose gyvenimuose buvom labai geros ir dirbom sunkų fizinį darbą tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti

patersiu eteri blush2.gif radau labai grazia nuotrauka ir tie zodziai ... smile.gif

Duane Michals
user posted image
'This photograph is my proof.There was that afternoon when things were still good between us, and she embraced me. And we were so happy. It did happen. She did love me. Look, see for yourself!'
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 08, 09:07)
čia už tai, kad mes praėjusiuose gyvenimuose buvom labai geros ir dirbom sunkų fizinį darbą tongue.gif biggrin.gif

as sitam gyvenime bandau atsigriebt skias hihihi.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 08, 09:08)
patersiu eteri  blush2.gif radau labai grazia nuotrauka ir tie zodziai ...  smile.gif

ahaaa... wub.gif as jau Tavo flickre apziurejau kuria diena... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 08, 09:09)
as sitam gyvenime bandau atsigriebt skias hihihi.gif
ahaaa...  wub.gif as jau Tavo flickre apziurejau kuria diena...  ax.gif

lotuliukas.gif as vis dar ziuriu ir ziuriu lotuliukas.gif nu labai patinka blush2.gif pas many dabar tokia stadija-kitu darbais grozetis hihihi.gif taaaip dziaugiuos,kai kazka patinkancio atrandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 08, 09:07)

lotuliukas.gif

o jei rimtai,taigi nera blogu anytu,yra prastos marcios lotuliukas.gif laugh.gif

Ediper,jautri tokia nuotrauka, smagu jiems buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 07 08, 09:09)
1.as sitam gyvenime bandau atsigriebt skias hihihi.gif
2.ahaaa...  wub.gif as jau Tavo flickre apziurejau kuria diena...  ax.gif

1. biggrin.gif
2. Epider kaip tu flickeryje pasivadinus?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 08, 11:11)
1. biggrin.gif
2. Epider kaip tu flickeryje pasivadinus?

edith's smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 08, 10:21)
lotuliukas.gif

o jei rimtai,taigi nera blogu anytu,yra prastos marcios lotuliukas.gif  laugh.gif

tongue.gif biggrin.gif

as dabar irgi gera, - kai nebegyvenu kartu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 08, 07:48)
zinok as tik ta sendinima ir matau,o noreciau matyt nuotr.turini  blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 07 08, 07:52)
Valetta, jau tie kankinimai blink.gif  doh.gif o kaip taip pasendini, man grazuu wub.gif actionas turbut koks?

4u.gif su photoscape cia smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 08, 08:05)
Valetta - uzsizaidei jau - grizk realyben  tongue.gif  biggrin.gif  (cia spyris buvo hihihi.gif )

aciu uz spyrius biggrin.gif reiks susimt blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 08, 08:08)
patersiu eteri  blush2.gif radau labai grazia nuotrauka ir tie zodziai ...  smile.gif

wub.gif grazu, kur radai g.gif

cia be sendinimu, gana jau doh.gif biggrin.gif
user posted image
suriu pardavejos pertraukele
user posted image
ziuriu, kreivos kazkokios nuotraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 08, 00:02)
grazu,ypac pirmos svieseliu atspindziai taip graziai atrodo,as gal desnes dar biski rezciau,kad visas demesys i vandeni butu
antra irgi grazi.
*nebandei i j/b versti? kzkodel galvoju ,kad tiktu  g.gif (dabar man tas vandens ryskus melynumas,kazkaip nlb)
trecia,tiesiog grazu  smile.gif
**p.s. dek didesnes foto  mirksiukas.gif bais jau nenori,kad grozetumes  g.gif  biggrin.gif

* bandziau, nieko gero nesigauna schmoll.gif
**simta budu isbandziau ir vis mazos isikelia, keliu per fotki verysad.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 08, 08:02)
padarom anytų dieną.. sena mano nuotrauka, iš kokios trečios juostelės  bigsmile.gif

silta svelni moteris atrodo wub.gif

Valetta,
*apkirpau ir klonavau blush2.gif ir su stovu fotkinau, tik gaila, kad labai marios ramios buvo, tai blankus man tas silkinis vanduo gavosi blush2.gif Beje pirma kart bandziau 4u.gif

*man tavo nuotraukose sendinimas nelabai schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 07 08, 08:52)
Vasaraite, man antra, trecia grazios foto, bet banalokos tokios blush2.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 07 08, 09:05)
Vasaraite - kaip i pajurio reklama  thumbup.gif  jetus kaip laukiu... ax.gif

as pritariu minciai antraja paverst j/b  g.gif  o pirmosios man horizontas kiek per aukstai...  g.gif

aha, tikrai reklama cool.gif ne miaaanas, bet man ir buvo svarbu pirma techniskai isgauti, o miaaana veliau bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
aha, tikrai reklama cool.gif  ne miaaanas, bet man ir buvo svarbu pirma techniskai isgauti, o miaaana veliau bandysiu biggrin.gif

techniskai susitvarkei puikiai thumbup.gif
as kazkaip nemasciau pasiimt stovo atostogoms, bet va paziurejus i Tavo nuotraukas primeciau, kad reiktu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 liepos 2009 - 12:27