Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 07, 10:01)
Patiko ediper nuotraukos - tikrai yra ka paziureti.

ui Dekui! blush2.gif miela malonu girdeti blush2.gif

Sea, vos nepaspringau pamaciusi jusu 'mociute' blink.gif

Grethenn ,katinelis grazuolis ! noretusi ir jo ryskumo zonoj,bo ta muse toookia jau maziuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 07 liepos 2009 - 14:21
aciu uz nuomones 4u.gif siaip per ekrana,kai nuotrauka tokia didele,tai tikrai atrodo auskariukas demesi vagia,bet atspausdintoj A4 formatu nuotraukoj, jis savo vietoje atrodo biggrin.gif apsigyniau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Visa savaitgali fotografavau, ir ant visu nuotrauku deme meta verysad.gif Cia laikas matrica valyti g.gif Ar kam taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 07, 16:23)
Sveiki,

Visa savaitgali fotografavau, ir ant visu nuotrauku deme meta verysad.gif Cia laikas matrica valyti g.gif  Ar kam taip buvo unsure.gif

buvo ir buna biggrin.gif laikas valyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 07, 16:31)
buvo ir buna biggrin.gif laikas valyti 4u.gif

Aciu 4u.gif Buvau labai jau issigandus doh.gif
Atsakyti
Keletas foto is mano savaitgalinio fotografavimo g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kritika laukiama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 07 07, 14:22)
Help su nauja tema  smile.gif  net nzn ka pasiulyt jus labai daug ka dare, pas pradziamokslius nedarem naktines fotografijos, tai siulyciau sita tema. Dar galvojau apie lietu, nes daznai pas mus lyja smile.gif O gal bizuterija? Gal dar ko turit pasiulyt, please  blush2.gif

butu fainai naktine,nes taip ir neprisiruosiu iseit patamsiai biggrin.gif ir lietus super-pas mus ir netruksta wub.gif lotuliukas.gif bizuterija,but gerai ale brrr. daug pasiruosimo reik doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 07, 18:26)
Keletas foto is mano savaitgalinio fotografavimo g.gif 

Kritika laukiama blush2.gif

grazu,ypac pirmos svieseliu atspindziai taip graziai atrodo,as gal desnes dar biski rezciau,kad visas demesys i vandeni butu
antra irgi grazi. nebandei i j/b versti? kzkodel galvoju ,kad tiktu g.gif (dabar man tas vandens ryskus melynumas,kazkaip nlb)
trecia,tiesiog grazu smile.gif
p.s. dek didesnes foto mirksiukas.gif bais jau nenori,kad grozetumes g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 07 liepos 2009 - 23:04
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 07, 14:00)
cia mano vaiku mociute,mano anyta wub.gif  biggrin.gif perduosiu jai komplimentu nuo tamstos biggrin.gif

nu joooo............. perduok jai komplimentų.. ir priremk prie sienos, kad paslaptį išduotų bigsmile.gif

padarom anytų dieną.. sena mano nuotrauka, iš kokios trečios juostelės bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 liepos 2009 - 07:06
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 07, 15:23)
Visa savaitgali fotografavau, ir ant visu nuotrauku deme meta verysad.gif Cia laikas matrica valyti g.gif  Ar kam taip buvo unsure.gif

bet siose kur idejai demes nematau g.gif ar apkirpai, nuklonavai g.gif biggrin.gif
man antroji labai patinka, tas silkinis vanduo thumbup.gif su stovu fotkinai?

Saynora, na tavoji ir i anyta panasesne biggrin.gif geras zvilgsnis smile.gif gaila manoji toli, tai negaliu nufotkint, nors gal ir dar geriau blush2.gif

idesiu kelias foto, kritika irgi laukiama, nes pastebejau, kad labai patrauke sendinimas doh.gif gal koki spyri suduokit blush2.gif
pilis-fortezza(tvirtove)
user posted image
user posted image
cia ne kritikai, noriu parodyti kas ten viduj buvo blink.gif kankyne doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti

Sayonara, jauna pas jumis mociute irgi ir is zvilgsnio maloni atrodo anyta smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 08, 08:26)

idesiu kelias foto, kritika irgi laukiama, nes pastebejau, kad labai patrauke sendinimas  doh.gif gal koki spyri suduokit  blush2.gif
pilis-fortezza(tvirtove)

zinok as tik ta sendinima ir matau,o noreciau matyt nuotr.turini blush2.gif

dabar kaip tik uploadinu nuotr.spausdinimui... tai nei vienos action'ines ne nepasirinkau unsure.gif o tiek dirbau lotuliukas.gif

Atsakyti
Valetta, jau tie kankinimai blink.gif doh.gif o kaip taip pasendini, man grazuu wub.gif actionas turbut koks?

Vasaraite, man antra, trecia grazios foto, bet banalokos tokios blush2.gif

Sayonaros anyta jau tokia anytiska lotuliukas.gif
Atsakyti
mano anyta labai gera, prašom tik tai joje ir įžvelgti smile.gif)
Atsakyti