Jurina, labai patiko šviesa, bet gal daugiau erdvės mergaitėms reik
Patiko ms foto
make some music
As cia truputi atsilikus, bet vis tik atsiliepiu
Buvau Haineken festivali Lenkijoje, tai bus kokiu tai "Sedevru". Issitraukiau koki tai sena Agat 18 fotoaparata, kuris talpina 2 nuotraukas i kadra, ziuresiu ar apskritai ten kas gavos
Papildyta:
Tiesa, dar pasigirt pamirsau
II vieta mano, bet laukiam A.M., as temos nenoriu skelbti
Aciu visiems balsavusiems uz mano nuotraukas
Buvau Haineken festivali Lenkijoje, tai bus kokiu tai "Sedevru". Issitraukiau koki tai sena Agat 18 fotoaparata, kuris talpina 2 nuotraukas i kadra, ziuresiu ar apskritai ten kas gavos
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 02, 15:50)
na stai, grethenn, berods ne maziau 5ioms drugelis labai patiko, todel 5 vs 1 - daryk isvadas pati, tikriausiai viskas gerai su juo ten, sorry, perdaug priekabus vertintojas pasidariau (pseudovertintojas pgl peppi)
Vertinu issamius komentarus ir dar tokius jausmingus. Reik ivairiu nuomoniu, isvadas pati pasidarau Ir sutinku su visais, matau kuo fainas tuo kadras, kuo nefainas, ko jam truksta, kas galetu buti kitaip, kas ne.QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 11:58)
mes sugrisim
Paprastas bet kzkaip patiko man antrasis QUOTE(_ms_ @ 2009 07 04, 20:05)
Ignas ir Liepa
as kai kuriu kadru nepajutau, bet matyt visi skirtingai. Patiko labai dauguma paskutiniuju, su ciulpinukais tie vaikai labai nuosirdus QUOTE(ediper @ 2009 07 05, 15:31)
atsinesiau juostele , vienu zodziu tik 5 kadrai geri visi kiti pereeksponuoti
Nu sekas Tau tuos miestus fotografuot, turi jie kzka, dar tokio nestipraus, vos uzciuopiamo, bet turi - nesustok QUOTE(lamella @ 2009 07 06, 16:42)
make some music
Ir vel tetis "tusinasi"? Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 07 06, 15:42)
fainai oi kaip megstu nerezisuotus kadrus
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 07, 00:18)
As cia truputi atsilikus, bet vis tik atsiliepiu
Papildyta:
Papildyta:
lauksim sedevru ale oho net po 2 nuotr. fainai kaip
tavo 'sestasis pojutis' ir 'vorai' ziauriai! patiko
Dar vienas juostinukas, gradient map uzdejau, nu paprastutis toks siaip, bet patink man ta muse prieky, nors reikejo ja labiau pabrezt.
(siaip zenitas apima daug daugiau nei matai pro akute )
(siaip zenitas apima daug daugiau nei matai pro akute )
sorry, kad taip ilgai netersiau eteri, ne taip jau ir lengva maza pumpuriuka augint Aciu visiems, balsavusiems uz mano foto Gal turit kokiu minciu, ideju del naujos temos?
Aciu Grethen
A.M sveikinu o tema pats sugalvok,juk, tai tokia garbe
Papildyta:
rinkis ka nors is Canon firmos O koks pas tave dabar?
A.M sveikinu o tema pats sugalvok,juk, tai tokia garbe
Papildyta:
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 01:15)
Sveikutes,esu fotografuojanti megstu nuotraukas,iseit i gamta ieskot ka nufotorgafuot,bet uzsimaniau jau geresnio veidrodinio foto aparato kad kaina butu iki 2000lt.,gal ka patarti galetumet?
tikrai labai dekinga buciau...
rinkis ka nors is Canon firmos O koks pas tave dabar?
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 01:15)
Sveikutes,esu fotografuojanti megstu nuotraukas,iseit i gamta ieskot ka nufotorgafuot,bet uzsimaniau jau geresnio veidrodinio foto aparato kad kaina butu iki 2000lt.,gal ka patarti galetumet?
as patarciau pentax pasiziuret ir pigesnius canon
kainos/kokybes santykis puikus.
Siaip dabar pentax K200 ..
Papildyta:
ziuriu cia rekomenduojamus:
kaip jum sitas:
http://www.efoto.lt/.../canon_eos_400d
arba sitas:
http://www.efoto.lt/...s/olympus_e_510
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 07 07, 09:06)
ziuriu cia rekomenduojamus:
kaip jum sitas:
http://www.efoto.lt/.../canon_eos_400d
arba sitas:
http://www.efoto.lt/...s/olympus_e_510
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 09:24)
Siaip dabar pentax K200 ..
turi puiku fotika.
nieko geresnio uz turima nenusipirksi uz tokia suma. nei olympusas, nei canon nebus taip is esmes geresni, nei tavo pentax'as.
geriau ivaldyk tai ka turi, o jei labai nori geresnes kokybes ar turi atliekamu pinigu, tai geriau nusipirk objektyva nauja.
QUOTE(Sansara @ 2009 07 07, 09:33)
turi puiku fotika.
nieko geresnio uz turima nenusipirksi uz tokia suma. nei olympusas, nei canon nebus taip is esmes geresni, nei tavo pentax'as.
geriau ivaldyk tai ka turi, o jei labai nori geresnes kokybes ar turi atliekamu pinigu, tai geriau nusipirk objektyva nauja.
dėkui uz posta... reikia tik ranka ivaldyt,reikia ismokt kaip nors geras nuotraukytes gaudyt...