Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jurina, labai patiko šviesa, bet gal daugiau erdvės mergaitėms reik smile.gif
Patiko ms foto smile.gif

make some music
user posted image
Atsakyti
lamella, idomiai 4u.gif tik galva labai keistai uzlauzta atrodo biggrin.gif ir gal sviesesnis truputi kadras galetu buti smile.gif
Atsakyti
As cia truputi atsilikus, bet vis tik atsiliepiu biggrin.gif
Buvau Haineken festivali Lenkijoje, tai bus kokiu tai "Sedevru". Issitraukiau koki tai sena Agat 18 fotoaparata, kuris talpina 2 nuotraukas i kadra, ziuresiu ar apskritai ten kas gavos biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 02, 15:50)
  g.gif smile.gif na stai, grethenn, berods ne maziau 5ioms drugelis labai patiko, todel 5 vs 1  - daryk isvadas pati, tikriausiai viskas gerai su juo ten, sorry, perdaug priekabus vertintojas pasidariau (pseudovertintojas pgl peppi) wink.gif
Vertinu issamius komentarus ir dar tokius jausmingus. Reik ivairiu nuomoniu, isvadas pati pasidarau smile.gif Ir sutinku su visais, matau kuo fainas tuo kadras, kuo nefainas, ko jam truksta, kas galetu buti kitaip, kas ne.

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 11:58)
mes sugrisim  biggrin.gif
Paprastas bet kzkaip patiko man antrasis smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 04, 20:05)
Ignas ir Liepa
as kai kuriu kadru nepajutau, bet matyt visi skirtingai. Patiko labai dauguma paskutiniuju, su ciulpinukais tie vaikai labai nuosirdus smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 05, 15:31)
atsinesiau juostele , vienu zodziu  verysad.gif tik 5 kadrai geri  doh.gif  doh.gif visi kiti pereeksponuoti  verysad.gif
Nu sekas Tau tuos miestus fotografuot, turi jie kzka, dar tokio nestipraus, vos uzciuopiamo, bet turi - nesustok smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 07 06, 16:42)
make some music
Ir vel tetis "tusinasi"? biggrin.gif

Papildyta:
Tiesa, dar pasigirt pamirsau biggrin.gif
II vieta mano, bet laukiam A.M., as temos nenoriu skelbti smile.gif
Aciu visiems balsavusiems uz mano nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 06 liepos 2009 - 23:20
QUOTE(lamella @ 2009 07 06, 15:42)

make some music

fainai bigsmile.gif oi kaip megstu nerezisuotus kadrus bigsmile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 07 07, 00:18)
As cia truputi atsilikus, bet vis tik atsiliepiu biggrin.gif
Buvau Haineken festivali Lenkijoje, tai bus kokiu tai "Sedevru". Issitraukiau koki tai sena Agat 18 fotoaparata, kuris talpina 2 nuotraukas i kadra, ziuresiu ar apskritai ten kas gavos biggrin.gif

Papildyta:
Tiesa, dar pasigirt pamirsau biggrin.gif
II vieta mano, bet laukiam A.M., as temos nenoriu skelbti smile.gif
Aciu visiems balsavusiems uz mano nuotraukas smile.gif

lauksim sedevru mirksiukas.gif ale oho net po 2 nuotr. blink.gif fainai kaip bigsmile.gif

tavo 'sestasis pojutis' ir 'vorai' ziauriai! patiko 4u.gif

Atsakyti
Dar vienas juostinukas, gradient map uzdejau, nu paprastutis toks siaip, bet patink man ta muse prieky, nors reikejo ja labiau pabrezt.
(siaip zenitas apima daug daugiau nei matai pro akute blink.gif )

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,esu fotografuojanti megstu nuotraukas,iseit i gamta ieskot ka nufotorgafuot,bet uzsimaniau jau geresnio veidrodinio foto aparato kad kaina butu iki 2000lt.,gal ka patarti galetumet? unsure.gif
tikrai labai dekinga buciau... 4u.gif
Atsakyti
sorry, kad taip ilgai netersiau eteri, ne taip jau ir lengva maza pumpuriuka augint 2.gif Aciu visiems, balsavusiems uz mano foto 4u.gif Gal turit kokiu minciu, ideju del naujos temos? ax.gif
Atsakyti
Aciu Grethen 4u.gif

A.M sveikinu 4u.gif o tema pats sugalvok,juk, tai tokia garbe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 01:15)
Sveikutes,esu fotografuojanti megstu nuotraukas,iseit i gamta ieskot ka nufotorgafuot,bet uzsimaniau jau geresnio veidrodinio foto aparato kad kaina butu iki 2000lt.,gal ka patarti galetumet? unsure.gif

rinkis ka nors is Canon firmos 4u.gif O koks pas tave dabar?
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 01:15)

as patarciau pentax pasiziuret ir pigesnius canon 4u.gif
kainos/kokybes santykis puikus.
Atsakyti
Siaip dabar pentax K200 .. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 07 07, 09:06)

kainos/kokybes santykis puikus.

ziuriu cia rekomenduojamus:
kaip jum sitas:
http://www.efoto.lt/.../canon_eos_400d
arba sitas:
http://www.efoto.lt/...s/olympus_e_510
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2009 07 07, 09:24)
Siaip dabar pentax K200 .. ax.gif

turi puiku fotika.
nieko geresnio uz turima nenusipirksi uz tokia suma. nei olympusas, nei canon nebus taip is esmes geresni, nei tavo pentax'as.
geriau ivaldyk tai ka turi, o jei labai nori geresnes kokybes ar turi atliekamu pinigu, tai geriau nusipirk objektyva nauja.

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 07, 09:33)
turi puiku fotika.
nieko geresnio uz turima nenusipirksi uz tokia suma. nei olympusas, nei canon nebus taip is esmes geresni, nei tavo pentax'as.
geriau ivaldyk tai ka turi, o jei labai nori geresnes kokybes ar turi atliekamu pinigu, tai geriau nusipirk objektyva nauja.

dėkui uz posta... 4u.gif reikia tik ranka ivaldyt,reikia ismokt kaip nors geras nuotraukytes gaudyt... ax.gif
Atsakyti