Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikos, as cia naujoke. bigsmile.gif
tuoj pabandysiu ikelti savo nuotraukyiu, bet is kart noriu paklausti ia tokios grazios foto gaunasi tikriausiai tik su nikon arba kenon ar kitais gerais fotoparatais. su mano paprastu niekad tokios nesigauna. unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
oho kokia didele foto doh.gif unsure.gif
kaip man ja sumazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 05, 16:09)
sveikos, as cia naujoke. bigsmile.gif
tuoj pabandysiu ikelti savo nuotraukyiu, bet is kart noriu paklausti ia tokios grazios
Papildyta:
oho kokia didele foto doh.gif  unsure.gif
kaip man ja sumazinti? g.gif

istrink is albumo,is kurio ikelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 05 liepos 2009 - 15:18
tai jai istrinsiu kaip tada ikelti cia?
Atsakyti
Isimk foto, nes ziauriai tampo puslapi. stai sumazinta.

user posted image

siulyciau del komentaru kaip naujokei, eiti i sia tema wink.gif
http://www.supermama...?...2186&st=528

Atsakyti
dabar pasirodysiu turbut labai bjauri, bet Gabiiii postas ir didziule nuotrauka pakele man nuotaika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mariau, labai labai fainai!
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 05, 18:28)
dabar pasirodysiu turbut labai bjauri, bet Gabiiii postas ir didziule nuotrauka pakele man nuotaika 4u.gif  biggrin.gif

gal pakelt antrąkart panašiu būdu? bigsmile.gif biggrin.gif
ms foto fainuolės, nors pirmos kiek keistai žiūrėjosi, lyg vaikutis už kokio nelygaus stilko būtų unsure.gif Bet bendras įspūdis - labai.
Naujų nuotraukų lyg ir turiu, bet tos kurios kažkiek rodomos neturiu niekieno sutikimo rodyt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 liepos 2009 - 21:14
QUOTE(Gabrieele @ 2009 07 05, 12:38)
Sveikos, gal ir en cia pataikiau, zinau kad jus domites profesonaliu fotografavimu o ne muilinem, bet vis tiek gal pakonsultuos man kas. Tai va. Uzsimaniau fotoaparato ir akzkodel patrauke sony. Ir nebesuprantu, tiksliau neisirenku tarp
SONY DSC-W130 ( http://www.icg.lt/fo...-sss-black.html ) ir Sony Cyber-shot DSC-W150 ( http://www.efoto.lt/...r-shot_dsc-w150 ) Nerandu dideliu skirtuma, megapikseliai tie patyus tik skiriasi optinis didinimas. O kaina skirasi apie pusantro simto. Noreciau akd patartumet, kuri apsimoka pirkti.

Dekui.  4u.gif

nemanau, kad esminis bus skirtumas. smile.gif vienas naujesnis (pastabose parasyta kuo skiriasi nuo W130), todel brangesnis. kitas gal nebegaminamas, todel bando istustinti sandelius nuleisdami kaina ir uzleidami ta vieta naujesniam W150 g.gif vienos firmos einantys vienas paskui kita modeliai bus panasus visada, kaina senesnio visada bus mazesne.
Atsakyti
smile.gif+2009 07 05, 22:11-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 22:11)
gal pakelt antrąkart panašiu būdu?  bigsmile.gif  biggrin.gif

aciu,uzteko vieno karto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 05, 13:16)
oi dekui dekui,tik va ... nu netinka man cia ta skaitmena,nesiziuri visai  doh.gif

tai kame problema? juostinį juk turi, lieka išnaudot.
juostiniai kadrai visai neblogi, pirmas man netgi labai fainas. 4u.gif antrame lietus gražus, tik veiksmo trūksta.smile.gif kokiu juostiniu fotografuoji?
dzyzus kraist, sėdėčiau aš Londone, nieko daugiau neveikčiau, tik fotkinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 06, 09:20)
tai kame problema? juostinį juk turi, lieka išnaudot.
juostiniai kadrai visai neblogi, pirmas man netgi labai fainas. 4u.gif  antrame lietus gražus, tik veiksmo trūksta.smile.gif kokiu juostiniu fotografuoji?
dzyzus kraist, sėdėčiau aš Londone, nieko daugiau neveikčiau, tik fotkinčiau biggrin.gif

su juostiniu dar isidirbt reikia,kol sufokusuoju,man ir personazai dingsta lotuliukas.gif
fotkinu su Prakticom smile.gif
joa Londonas labai dekingas fotografavimui miestas drinks_cheers.gif daug veiksmo,seni pastatai,iv. kulturu zmones,o kur nors centre,tai ir paparacint nereikia,nes kas antras su fotiku thumbup.gif

bet kaip graziai juostines nuotr. atspaustos atrodo! ziuriu ir ziuriu blush2.gif ir MB net sako,kad visai kitaip ziurisi,nei skaitmenines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 06 liepos 2009 - 10:16
QUOTE(Jurina @ 2009 07 05, 08:29)
bet žiūriu daug kas fotkina prieš saulę, patiko man tokią šviesą, vat ir užsimaniau išbandyt. Išbandžiau
user posted image

grazi sviesa bigsmile.gif tik nzn del kompozicijos g.gif galva krypsta biggrin.gif

MS, gera serija su vaikais, ypac ta su zemuogem ant smilgu thumbup.gif wub.gif

Ediper, geras JB fotkese ir siaip patinka miesto foto rolleyes.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 05, 17:28)
dabar pasirodysiu turbut labai bjauri, bet Gabiiii postas ir didziule nuotrauka pakele man nuotaika 4u.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

prifotkinau vakar gal 300nuotrauku einu kelt ir ziuret, gal viena kokia ir parodysiu...veliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 06 liepos 2009 - 12:13