Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 07 04, 15:16)
labai patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif  netiketa is taves tokios foto, bet man labai thumbup.gif

Sea, as reminciau ta, kur Liepa issisiepusi su saldainiu burnoj, is arciau wub.gif

grazi man ir ta labai wub.gif

Sansara, gaila,kad neturi ka parodyt, pasiilgau tavo eksperimentu 4u.gif

Degute, dekoju,pabandysiu ka nors dar biggrin.gif

p.s mano vaikas subludo, nuo 6am gyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 05 liepos 2009 - 05:52
labryt smile.gif

_ms_, visai nuoširdžiai prisidedu prie liaupsinimo biggrin.gif ne visos vienodai, bet patiko. kokios 4 hipnotizavo smile.gif nerealiai vaikus sugaudei.. 4u.gif

važiuoju miestan monoklintis.. doh.gif
Atsakyti
[quote=Sansara,2009 07 04, 18:52]
galima. isdega matrica. objektyvui turbut sunku but pakenkti per trumpa laika. o fotiko instrukcijoje visada buna perspejimas apie saules fotografavima.
kaip pasireikstu? manau dememis nuotraukoje g.gif
besileidzianti saule nemanau, kad but pakenkusi. esu fotkinus gana aukstai esancia, vakarop (dar nezinojau kad negalima, instrukcijos neskaicius buvau lotuliukas.gif ) tai nuotraukoje buvo vietoj saules keisti NSO (saule + kazkokia elipse aplinkui). nepakenke nieko rimciau

Ačiū
instrukciją skiačiau, bet žiūriu daug kas fotkina prieš saulę, patiko man tokią šviesą, vat ir užsimaniau išbandyt. Išbandžiau
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 07 05, 00:17)
bet žiūris tai fainai - viską iki galo peržiūrėjau smile.gif aišku, gal čia muzika kalta - negalėjau pertraukti smile.gif bet šiaip pagalvojus, gal labiau čia tiktų kokia V. Povilionienė daina  ax.gif

su lyg sita daina prasidejo visas ansambliu vakaras ,Vorutos prologu "Pagonybe" .Man tai buvo viena is graziausiu daliu, kai ziurejau generaline repeticija net siurpuliukai kunu begiojo , turiu visa serija is to prologo, veliau ikelsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ir en cia pataikiau, zinau kad jus domites profesonaliu fotografavimu o ne muilinem, bet vis tiek gal pakonsultuos man kas. Tai va. Uzsimaniau fotoaparato ir akzkodel patrauke sony. Ir nebesuprantu, tiksliau neisirenku tarp

SONY DSC-W130 ( http://www.icg.lt/fo...-sss-black.html ) ir Sony Cyber-shot DSC-W150 ( http://www.efoto.lt/...r-shot_dsc-w150 ) Nerandu dideliu skirtuma, megapikseliai tie patyus tik skiriasi optinis didinimas. O kaina skirasi apie pusantro simto. Noreciau akd patartumet, kuri apsimoka pirkti.

Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Sventes pradzia ... is vienos puses eina Vilniaus Kolegijos ansamblis "Voruta" ir kitos Vilniaus universiteto sokiu ansamblis ...
isvis kaip fotografuoti tokius renginius? kaip pateikti nuotraukas, kad jas butu idomu ziureti? koncentruotis i judesi, sviesas, apranga, detales?ten viskas vyksta labai greitai, nors dalyvavau repeticijose, nespejau begioti paskui juos doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

nu ir niekaip nesusitvarkau su sitom nuotraukom blush2.gif neiseina apversti, photobucketas streikuoja doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 05 liepos 2009 - 12:51
QUOTE(sayonara @ 2009 07 04, 17:50)
tinka, brangioji, Tau prie veido miesto fotografija..
galėčiau kabinėtis prie detalių, bet nenoriu, nes tiesiog yra momentas.. maladiec smile.gif

oi dekui dekui,tik va ... nu netinka man cia ta skaitmena,nesiziuri visai doh.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 04, 19:05)

Ignas ir Liepa

eina sau koks grozys !!!

QUOTE(Degutė @ 2009 07 05, 01:17)
juokingas kadras smile.gif

saulutė

fainai mirksiukas.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 07 05, 09:29)

Ačiū
instrukciją skiačiau, bet žiūriu daug kas fotkina prieš saulę, patiko man tokią šviesą, vat ir užsimaniau išbandyt. Išbandžiau

grazu mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 07 05, 13:39)
Sventes pradzia ... is vienos puses eina Vilniaus Kolegijos ansamblis "Voruta" ir

man tai zinok astrumo truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 05 liepos 2009 - 13:17
QUOTE(ediper @ 2009 07 05, 13:16)

man tai zinok astrumo truksta  g.gif

tai zinau, man paciai jo truksta , galejau bent jau stova pasiimti,nors antra vertus su juo nebuciau spejusi lakstyti g.gif fotografavau ant P tik iso keiciau, sventes pradzioje kaikur 400, kaikur 800 , o i viduri iki 1600 teko uzkelti verysad.gif

ir dar turiu tokia nuotrauka

user posted image

ji ne kritikai , kai paleisdavo situs lazerius objektyvas isvis nefokusavo, teko perjungti ant mf g.gif
Atsakyti
atsinesiau juostele , vienu zodziu verysad.gif tik 5 kadrai geri doh.gif doh.gif visi kiti pereeksponuoti verysad.gif

White Helmets
user posted image

Svelniai lyja
user posted image

Muziejaus kiemelis
user posted image

Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 07 05, 14:23)
tai zinau, man paciai jo truksta , galejau bent jau stova pasiimti,nors antra vertus su juo nebuciau spejusi lakstyti  g.gif fotografavau ant P tik iso keiciau, sventes pradzioje kaikur 400, kaikur 800 , o i viduri iki 1600 teko uzkelti  verysad.gif

suprantu su tokia iranga isspaudei ka galejai manau mirksiukas.gif
as zinok ne nefotkinciau,bo tik susinervuociau doh.gif kaip ir per motociklu sou,nu ka as su savo tokiu zoomu galiu nufotkint biggrin.gif tik tiek ,kad pasipraktikavau panninga smile.gif

cia kas geriausiai gavosi,nes buvo arti manes,bet pramoklinau kompozicija doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 05 liepos 2009 - 13:39
QUOTE(ediper @ 2009 07 05, 13:31)
Papildyta:
suprantu su tokia iranga isspaudei ka galejai manau  mirksiukas.gif
as zinok ne nefotkinciau,bo tik susinervuociau  doh.gif kaip ir per motociklu sou,nu ka as su savo tokiu zoomu galiu nufotkint  biggrin.gif tik tiek ,kad pasipraktikavau panninga  smile.gif

juk fotografavau sau na ir dar draugui, kad butu ka prisiminti .daznai stebiu ju koncertus, repeticijas ir zinau, kad dar ne karta noresiu fotografuoti, todel idomu bendri patarimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 05, 14:41)
juk fotografavau sau na ir dar draugui, kad butu ka prisiminti .daznai stebiu ju koncertus, repeticijas ir zinau, kad dar ne karta noresiu fotografuoti, todel idomu bendri patarimai  unsure.gif

aa tai tada super! naudinga praktika,zinosi ko reikia tokiems renginiams mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir dar viena is repeticijos

Suk Suk Rateli

user posted image

user posted image
Atsakyti