Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 07 03, 15:21)

Ediper, momenta pagavai tai super!  thumbup.gif Stiprus vaizdas. As gal kibciau prie per didelio bendro bardakelio - sunku sukoncentruoti zvilgsni, labai daug aki traukianciu detaliu.  g.gif

nu joa ,per daug visko,jie gi gudruciai per pati eismo ikarsti sugalvoja savo dangiska mesa issikrovineti biggrin.gif nespejau ne obj. pasikeisti doh.gif su 50-uku cia smile.gif
Atsakyti

Paradise Halal Butchers smile.gif
user posted image

uzdejau grudo biski blush2.gif
Atsakyti
ka manot? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
na ir visas slide show verysad.gif del muzikos jau prasau manes nekaltins, nes pats pasirinko ...o apie nuotrauku kokybe zinau verysad.gif unsure.gif

http://www.youtube.c...h?v=otbzUPNy2z0
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 19:08)

Patinka iskyrus vinjetavima... Is abieju pusiu kadro krastuose yra po medi, kurie man pirma ispudi dave kaip juodi remai biggrin.gif paskui iziurejau, kad ten medziai...turbut del vinjetes uzjuodinimo ant tu medziu man taip susirode biggrin.gif

Begalo patiko grethen svelnus ir pastelinis drugelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 07 03, 21:34)
na ir visas slide show  verysad.gif  del muzikos jau prasau manes nekaltins, nes pats pasirinko ...o apie nuotrauku kokybe zinau  verysad.gif  unsure.gif

Man ta daina labai patinka wub.gif todel nekaltinam biggrin.gif
O tu neliudek taip- bent jau ant mazyciu nuotrauku as nematau nekokybes g.gif Kokybe man ok, tik nebuciau dejus balto remo ant visu nuotrauku...kazkaip nieko gero jie nedaduoda, tik trukdo... Yra visai neblogu kadru, taciau dauguma kadru kurie is nors truputi arciau, ziauriai suspausti.
Atsakyti
Aciu cgirl:)

kaip ramu cia sestadieni:))))
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 03, 23:47)
Is abieju pusiu kadro krastuose yra po medi, kurie man pirma ispudi dave kaip juodi remai biggrin.gif  paskui iziurejau, kad ten medziai...turbut del vinjetes uzjuodinimo ant tu medziu man taip susirode biggrin.gif

Tai kad ten ne medziai? g.gif Ziurejau ziurejau - nu man tai tikrai ne medziai, biggrin.gif juk persvieciami, tikri medziai per viduri juk visai kitokie. g.gif Na, kaip ten bebutu, man tai, kas uzdeta, tai nelabai, pvz, i kaire nuo centriniu berzu kazkoks blynas. g.gif O siaip foto labai faina. thumbup.gif

Ir del ND. Oi ner tvarkos albume! mad.gif biggrin.gif Primenu, kad pasibaigus foto dejimui, dvi dienas balsuojam, tada butu gerai, kad visi is karto pasirasytu po nuotraukom, o trecia diena nugaletojas skelbia nauja tema. T.y., jau vakar turejo buti paskelbta nauja tema.
Pirma ir antra vietos siaip dar neprisipazino, o dabar atostogos, ir neaisku, ar artimiausiu metu prisipazins. Tai gal padarom taip:
jei siandien iki 21 val. pirma arba antra vietos neprisipazista ir nepaskelbia naujos temos, tada tu, Peledike, kaip treciosios vietos laimetoja, skelbk mums nauja tema. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Sveikinu Raigę su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
Sveikinu visas "Judesio" laimėtojas ir dalyves 4u.gif
Dėkoju už visus balus visiems ir "skanius žodžius" SP smile.gif
Ediper, patiko mėsininkai
Sea, manau kad spalvos nuostabios
Turiu klausimą, ar įmanoma pakenkt fotikui ar objektyvui fotografuojant prieš saulę? Saulė jau buvo besileidžianti, bet pakankamai ryški ir ant nuotraukų yra violetinės dėmės ir dabar stradalinu ar sugadinau ar ne? Toliau fotografuojant jau nėra dėmių, bet man jau gal vaidenas kad ryškumas nebe tas. Jei įmanoma sugadinti, tai kur ir kaip tai turi pasireikšti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 04 liepos 2009 - 15:40
QUOTE(ediper @ 2009 07 03, 14:42)
Paradise Halal Butchers  smile.gif
user posted image

uzdejau grudo biski  blush2.gif

tinka, brangioji, Tau prie veido miesto fotografija..
galėčiau kabinėtis prie detalių, bet nenoriu, nes tiesiog yra momentas.. maladiec smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=464337
raige, čia Tau galima susidomėt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 07 04, 16:40)
Turiu klausimą, ar įmanoma pakenkt fotikui ar objektyvui fotografuojant prieš saulę?

galima. isdega matrica. objektyvui turbut sunku but pakenkti per trumpa laika. o fotiko instrukcijoje visada buna perspejimas apie saules fotografavima.
kaip pasireikstu? manau dememis nuotraukoje g.gif
besileidzianti saule nemanau, kad but pakenkusi. esu fotkinus gana aukstai esancia, vakarop (dar nezinojau kad negalima, instrukcijos neskaicius buvau lotuliukas.gif ) tai nuotraukoje buvo vietoj saules keisti NSO (saule + kazkokia elipse aplinkui). nepakenke nieko rimciau

Sea_, si karta su tekstura manau prasauta. blush2.gif kazkoks mistinis kadras, viskas jame ne taip, isskyrus mergaite ir gamta aplink ja (remelis (?), demes, ju spalva, remelio isnykimai, jo buvimas virsuje ir nebuvimas apacioje) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 liepos 2009 - 17:59
na uzkrausiu as siek tiek:) Banalus tas zodis pavadinimuose "apie", bet tegul buna apie draugus ir zemuoges jiems, apie varles ir sraiges, apie vasara, apie vaikyste.. smile.gif

Ignas ir Liepa

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti