Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 11:23)
aaaisku, bet maciau,kad kazkoks rakinimo procesas vis tik vyko lotuliukas.gif
as Lietuvoje tik dvirati vairuoju blush2.gif ,na  bet taciau, mano numeris

ok, įsivedžiau, susitiksim wink.gif
Atsakyti
aciu Sea uz mano Igno fotke smile.gif

p.s. sayonara, jokios dirvos atrakinimui neparuoset, tik zymes buvo, kad kzk nesekmingai bande isilauzt smile.gif Bet jei dar kelis kartus ten varysim, tai reikes susiprogramuot lektuvo spynas ant masinos pultelio, kad perdaug vargt nereiketu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 12:09)
aciu Sea uz mano Igno fotke smile.gif

p.s. sayonara, jokios dirvos atrakinimui neparuoset, tik zymes buvo, kad kzk nesekmingai bande isilauzt smile.gif Bet jei dar kelis kartus ten varysim, tai reikes susiprogramuot lektuvo spynas ant masinos pultelio, kad perdaug vargt nereiketu  lotuliukas.gif

gal aš tiesiog pas aeroklubo viršininką nueisiu ir paprašysiu vardan klubo PR'o raktą man duoti..smile.gif) pažadėsiu, kad privešiu daug turistų.. iš Birštono bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 14:13)
gal aš tiesiog pas aeroklubo viršininką nueisiu ir paprašysiu vardan klubo PR'o raktą man duoti..smile.gif) pažadėsiu, kad privešiu daug turistų.. iš Birštono  bigsmile.gif

tai, kad rakto turejimas nieko nekeicia smile.gif ir be jo nesunkiai "patenkama i patalpas" smile.gif Va jei benzino pripiltu, tai, manau, bendrom jegom sugebetumem paskraidyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 12:32)
tai, kad rakto turejimas nieko nekeicia smile.gif ir be jo nesunkiai "patenkama i patalpas" smile.gif  Va jei benzino pripiltu, tai, manau, bendrom jegom sugebetumem paskraidyt  lotuliukas.gif

nu.... nežinau.... nebent nukristumėm baisiai gražiai ir fotogeniškai..smile.gif)
Atsakyti
Sveikos,

as be ranku ir be koju biggrin.gif vakar pirma karta teko fotografuoti tokio tipo rengini unsure.gif gaila, kad neturejau nei stovo , nei blykstes , o integruotos nenorejau jungti tai bandau rodyti kas isejo verysad.gif akcentavau viena ansambli, galejau ir geriau pasiruosti, nes 3 dienas sedejau repeticijose, bet nespejau lakstyti paskui juos verysad.gif unsure.gif iso uzkeltas iki 1600 verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 04:32)
tai, kad rakto turejimas nieko nekeicia smile.gif ir be jo nesunkiai "patenkama i patalpas" smile.gif  Va jei benzino pripiltu, tai, manau, bendrom jegom sugebetumem paskraidyt  lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 05:09)
nu.... nežinau.... nebent nukristumėm baisiai gražiai ir fotogeniškai..smile.gif)

as jus ir bandancius pakilti, kylancius ir krentancius nufotografuociau nuo zemes pavirsiaus lotuliukas.gif

Boruzka, man pirmoji patinka 4u.gif
Atsakyti
Boruzka, man irgi pirmoji patinka, paskutine dar nieko, tik rankos galejo sutilpt smile.gif

turiu durna klausima blush2.gif pvz fotkinant lauke, tamsiu metu, kai jau reikia blykstes, prisisuki pridedama ir kur ja nukreipti g.gif blush2.gif

ryt Kaune Dainu sventes sokiu diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 03, 05:55)

turiu durna klausima blush2.gif pvz fotkinant lauke, tamsiu metu, kai jau reikia blykstes, prisisuki pridedama ir kur ja nukreipti g.gif  blush2.gif

ryt Kaune Dainu sventes sokiu diena bigsmile.gif

del blykstes nezinau ax.gif

smagu,sokiu diena thumbup.gif jau buvau prisisvajojus,kad Kaune savaitgali leisiu,bet.... vis niekaip nepavyksta biggrin.gif
Atsakyti
Per ltv kartojima vakar sventes rodo 4u.gif
Atsakyti
Boruzka ,man irgi ta pirmoji geriausia smile.gif

Paradise Halal Butchers smile.gif
user posted image
Atsakyti
Puke, prasom baliona! 4u.gif hihihi.gif

Boruzhka, ir as uz pirma balsuoju! biggrin.gif

Ediper, momenta pagavai tai super! thumbup.gif Stiprus vaizdas. As gal kibciau prie per didelio bendro bardakelio - sunku sukoncentruoti zvilgsni, labai daug aki traukianciu detaliu. g.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 07 03, 10:37)
Nikkė, tavo pievu spalvos tikrai dera ir labai grazios, bet man dar apacios truksta, ar visiskai gulejai ar tik pritupusi buvai g.gif

Vasaraite, aciu! Gulejau visiskai, riesai ant zemes (labai zemos tos gelytes). Skruzdeles sukandziojo, teko greitai suktis! hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 liepos 2009 - 14:22