Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinu nugaletojus 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams thumbup.gif puikios nuotraukos. Kažkaip pražioplinau balsavimą doh.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus ir dalyvius 4u.gif

Ir paveluotai Raige su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Nikke, as tau pastoviai jau 5 balus atiduodu, gerbeja busiu lotuliukas.gif wub.gif

Peledike, saunuole thumbup.gif svikinimai nugaletojoms, laukiam prisipazinimu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu Judesio ND nugaletojus 4u.gif

lamella, mociute labai jaunai atrodo, man noretusi kontrastingesnio apsvietimo, kad rauksles labiau isrysketu 4u.gif

Raige, malonu susipazinti ir paveluotai su tortadieniu 4u.gif

Grethen, pievos spalvos pasakiskos wub.gif jauciu su skaitmena niekad tokiu nepavyktu isgauti g.gif o drugelio nuotraukoje man apsvietimo truksta, bet labai miela foto rolleyes.gif

Peledike, fainas buitiakas bigsmile.gif pasvirimas man super 4u.gif

Sadi, smagiai gandras pagautas, tik truputi ir man apacios trukumas mirksiukas.gif

Nikkė, tavo pievu spalvos tikrai dera ir labai grazios, bet man dar apacios truksta, ar visiskai gulejai ar tik pritupusi buvai g.gif

Atsakyti
mes sugrisim biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sea, maždaug aplink liepos 18-24 tikiuosi Tave sutikti čia, kur vaikai fotkinti, nes mes ten savaitę būsim..biggrin.gif biggrin.gif mano sūnus irgi bus.. kaip sakai? wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 03:06)
Sea, maždaug aplink liepos 18-24 tikiuosi Tave sutikti čia, kur vaikai fotkinti, nes mes ten savaitę būsim..biggrin.gif biggrin.gif mano sūnus irgi bus.. kaip sakai? wink.gif 4u.gif

thumbup.gif tikiuos daznai susimeetinsim biggrin.gif drinks_cheers.gif o ten, kur vaikai fotkinti, gausim gero dedes prasyt, kad su auksiniu rakteliu ileistu laugh.gif
Atsakyti
Vasaraite, Ediper, dėkui už komentarus 4u.gif
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 03 liepos 2009 - 11:15
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 11:11)
thumbup.gif  tikiuos daznai susimeetinsim biggrin.gif drinks_cheers.gif  o ten, kur vaikai fotkinti, gausim gero dedes prasyt, kad su auksiniu rakteliu ileistu laugh.gif

tai kad girdėjau, jog raktelio ten nebereik biggrin.gif biggrin.gif
p.s. mes prieš kurį laiką, kaip vakar sužinojau, paruošėme dirvą Jums patekti į tą magišką kabiną biggrin.gif
tai va, aš su šeimyna ten gyvensiu savaitę maždaug nuo liepos 18, tai gal Tu nori man į AŽ kokius kontaktus palikt, paskambinsiu įsikūrus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 03:15)
tai kad girdėjau, jog raktelio ten nebereik biggrin.gif biggrin.gif
p.s. mes prieš kurį laiką, kaip vakar sužinojau, paruošėme dirvą Jums patekti į tą magišką kabiną biggrin.gif
tai va, aš su šeimyna ten gyvensiu savaitę maždaug nuo liepos 18, tai gal Tu nori man į AŽ kokius kontaktus palikt, paskambinsiu įsikūrus..smile.gif

aaaisku, bet maciau,kad kazkoks rakinimo procesas vis tik vyko lotuliukas.gif
as Lietuvoje tik dvirati vairuoju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 03 liepos 2009 - 11:40