Sveikinu nugaletojus
Sveikinimai nugalėtojams puikios nuotraukos. Kažkaip pražioplinau balsavimą
Sveikinu nugaletojus ir dalyvius
Ir paveluotai Raige su gimtadieniu
Ir paveluotai Raige su gimtadieniu
Nikke, as tau pastoviai jau 5 balus atiduodu, gerbeja busiu
Peledike, saunuole svikinimai nugaletojoms, laukiam prisipazinimu
Peledike, saunuole svikinimai nugaletojoms, laukiam prisipazinimu
Sveikinu Judesio ND nugaletojus
lamella, mociute labai jaunai atrodo, man noretusi kontrastingesnio apsvietimo, kad rauksles labiau isrysketu
Raige, malonu susipazinti ir paveluotai su tortadieniu
Grethen, pievos spalvos pasakiskos jauciu su skaitmena niekad tokiu nepavyktu isgauti o drugelio nuotraukoje man apsvietimo truksta, bet labai miela foto
Peledike, fainas buitiakas pasvirimas man super
Sadi, smagiai gandras pagautas, tik truputi ir man apacios trukumas
Nikkė, tavo pievu spalvos tikrai dera ir labai grazios, bet man dar apacios truksta, ar visiskai gulejai ar tik pritupusi buvai
lamella, mociute labai jaunai atrodo, man noretusi kontrastingesnio apsvietimo, kad rauksles labiau isrysketu
Raige, malonu susipazinti ir paveluotai su tortadieniu
Grethen, pievos spalvos pasakiskos jauciu su skaitmena niekad tokiu nepavyktu isgauti o drugelio nuotraukoje man apsvietimo truksta, bet labai miela foto
Peledike, fainas buitiakas pasvirimas man super
Sadi, smagiai gandras pagautas, tik truputi ir man apacios trukumas
Nikkė, tavo pievu spalvos tikrai dera ir labai grazios, bet man dar apacios truksta, ar visiskai gulejai ar tik pritupusi buvai
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 03:06)
Sea, maždaug aplink liepos 18-24 tikiuosi Tave sutikti čia, kur vaikai fotkinti, nes mes ten savaitę būsim.. mano sūnus irgi bus.. kaip sakai?
tikiuos daznai susimeetinsim o ten, kur vaikai fotkinti, gausim gero dedes prasyt, kad su auksiniu rakteliu ileistu
Vasaraite, Ediper, dėkui už komentarus
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinimai nugalėtojams
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 03, 11:11)
tikiuos daznai susimeetinsim o ten, kur vaikai fotkinti, gausim gero dedes prasyt, kad su auksiniu rakteliu ileistu
tai kad girdėjau, jog raktelio ten nebereik
p.s. mes prieš kurį laiką, kaip vakar sužinojau, paruošėme dirvą Jums patekti į tą magišką kabiną
tai va, aš su šeimyna ten gyvensiu savaitę maždaug nuo liepos 18, tai gal Tu nori man į AŽ kokius kontaktus palikt, paskambinsiu įsikūrus..
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 03:15)
tai kad girdėjau, jog raktelio ten nebereik
p.s. mes prieš kurį laiką, kaip vakar sužinojau, paruošėme dirvą Jums patekti į tą magišką kabiną
tai va, aš su šeimyna ten gyvensiu savaitę maždaug nuo liepos 18, tai gal Tu nori man į AŽ kokius kontaktus palikt, paskambinsiu įsikūrus..
aaaisku, bet maciau,kad kazkoks rakinimo procesas vis tik vyko
as Lietuvoje tik dvirati vairuoju