Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tai uz ND dar galima balsuot?

raige, su praejusiu. 4u.gif linkiu daug sypsenu tavo veide wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 02, 11:14)
tai uz ND dar galima balsuot?

raige, su praejusiu.  4u.gif linkiu daug sypsenu tavo veide wub.gif

IKI SND 20 VAL mirksiukas.gif
Atsakyti
Peledike, man nelabai nuotrauka ax.gif . Berniuko veidas seselyje, o jo zaisliukai taip graziai apsviesti,galetu ir jo veidas tos sviesos gauti, buciau pasirinkus kitoki rakursa 4u.gif berniukas wub.gif

Sadi, man sarpo per daug 4u.gif

Amise, pritariu ,kad tamsokas veidas, bet siaip patinka nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Grethen, puikus Tavo drugelis be jokių pasiteisinimų. Toks neapčiuopiamas, bet tikras. Besimaudantis saulės rūke. Ne šiaip koks tobulas, bet eilinis išcackintas drugys, o toks tikrai išjaustas ir išgulėtas. smile.gif Šaunuolė!
Atsakyti
raige, paveluoti, nuosirdus sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Raige, prisidedu prie sveikinimu bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 12:48)

trapumas koks wub.gif

QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 16:53)
kritikos reikia  ax.gif

man peda labai nenaturaliai atrodo blush2.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 20:22)
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?

kreivumas nekliuna schmoll.gif miela foto 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 07 01, 22:07)
Siuntinys pristatytas

bigsmile.gif idomiai pavadinta, gerai langas praviras cia ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 02, 14:25)

man peda labai nenaturaliai atrodo  blush2.gif

gal reiks pabandyt nutrint.. pažiūrėt kaip atrodo,nes ir ji man byški kliūna,bet kai pagalvoju,tadaišvis bus kažkokistai vaiduklissu žmogaus galva biggrin.gif
Atsakyti
vat tik dabar suvokiau, ka dar norejau apie ta Grethen drugeli parasyt... doh.gif

jam gi sparnai suristi seseliu virvem, o jis is visu jegu spiriasi i sviesa........

ka ir besakyt - man labai labai grazu...... wub.gif
Atsakyti
g.gif smile.gif na stai, grethenn, berods ne maziau 5ioms drugelis labai patiko, todel 5 vs 1 - daryk isvadas pati, tikriausiai viskas gerai su juo ten, sorry, perdaug priekabus vertintojas pasidariau (pseudovertintojas pgl peppi) wink.gif
Atsakyti
Ediper, Sea, labai ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš su SOS šauksmu. Parsivežau krūvą fotų, gal be tiek viešam rodymui, bet...bėdos esmė tokia - nemoku vienu metu viso folderio raw'ų (pef) konvertuoti į JPEG. blush2.gif Photoshopas pas mane jų neatidaro (ne "extended" versija), tvarkau po vieną su pridėta prie fotiko programa, bet darbų reikia iki ryt, jų daug ir per naktį dar ir kiek pamiegot norisi rolleyes.gif
Žodžiu
1) gal kas žinote kokią interneto platybėse klaidžiojančią programėlę, kurią parsisiuntus tai galėčiau sau paspartinti
2) kaip tai padaroma?

Jei nežinote, ačiū, kad išklausėte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 02, 05:50)
  g.gif smile.gif na stai, grethenn, berods ne maziau 5ioms drugelis labai patiko, todel 5 vs 1  - daryk isvadas pati, tikriausiai viskas gerai su juo ten, sorry, perdaug priekabus vertintojas pasidariau (pseudovertintojas pgl peppi) wink.gif

idomu tavo teorija skaityti,kai tu issamiai ir nuosirdziai paaiskini 4u.gif

as pati kazkokia be nuomones del drugelio blush2.gif Grethen, idek i kudra pratestuok smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 02 liepos 2009 - 18:43