tai uz ND dar galima balsuot?
raige, su praejusiu. linkiu daug sypsenu tavo veide
QUOTE(Sansara @ 2009 07 02, 11:14)
IKI SND 20 VAL
Grethen, puikus Tavo drugelis be jokių pasiteisinimų. Toks neapčiuopiamas, bet tikras. Besimaudantis saulės rūke. Ne šiaip koks tobulas, bet eilinis išcackintas drugys, o toks tikrai išjaustas ir išgulėtas. Šaunuolė!
raige, paveluoti, nuosirdus sveikinimai
Raige, prisidedu prie sveikinimu
trapumas koks
man peda labai nenaturaliai atrodo
kreivumas nekliuna miela foto
idomiai pavadinta, gerai langas praviras cia ziurisi
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 12:48)
trapumas koks
QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 16:53)
kritikos reikia
man peda labai nenaturaliai atrodo
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 20:22)
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?
kreivumas nekliuna miela foto
QUOTE(Sadi @ 2009 07 01, 22:07)
Siuntinys pristatytas
idomiai pavadinta, gerai langas praviras cia ziurisi
QUOTE(Valetta @ 2009 07 02, 14:25)
gal reiks pabandyt nutrint.. pažiūrėt kaip atrodo,nes ir ji man byški kliūna,bet kai pagalvoju,tadaišvis bus kažkokistai vaiduklissu žmogaus galva
vat tik dabar suvokiau, ka dar norejau apie ta Grethen drugeli parasyt...
jam gi sparnai suristi seseliu virvem, o jis is visu jegu spiriasi i sviesa........
ka ir besakyt - man labai labai grazu......
jam gi sparnai suristi seseliu virvem, o jis is visu jegu spiriasi i sviesa........
ka ir besakyt - man labai labai grazu......
Ediper, Sea, labai ačiū už komentarus
Sveiki, aš su SOS šauksmu. Parsivežau krūvą fotų, gal be tiek viešam rodymui, bet...bėdos esmė tokia - nemoku vienu metu viso folderio raw'ų (pef) konvertuoti į JPEG. Photoshopas pas mane jų neatidaro (ne "extended" versija), tvarkau po vieną su pridėta prie fotiko programa, bet darbų reikia iki ryt, jų daug ir per naktį dar ir kiek pamiegot norisi
Žodžiu
1) gal kas žinote kokią interneto platybėse klaidžiojančią programėlę, kurią parsisiuntus tai galėčiau sau paspartinti
2) kaip tai padaroma?
Jei nežinote, ačiū, kad išklausėte
Žodžiu
1) gal kas žinote kokią interneto platybėse klaidžiojančią programėlę, kurią parsisiuntus tai galėčiau sau paspartinti
2) kaip tai padaroma?
Jei nežinote, ačiū, kad išklausėte
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 02, 05:50)
na stai, grethenn, berods ne maziau 5ioms drugelis labai patiko, todel 5 vs 1 - daryk isvadas pati, tikriausiai viskas gerai su juo ten, sorry, perdaug priekabus vertintojas pasidariau (pseudovertintojas pgl peppi)
idomu tavo teorija skaityti,kai tu issamiai ir nuosirdziai paaiskini
as pati kazkokia be nuomones del drugelio Grethen, idek i kudra pratestuok