Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 18:53)
kritikos reikia  ax.gif

user posted image
oho kokia princese smile.gif man labai graziai vandens melis sijone zaidzia, na grazus spalviniai santykiai. bet va kuno spalva tai per tamsi, noretusi cia porcelianines paneles. Siulyciau ir as sviesinti truputi
Atsakyti
Raige, su 4u.gif

Grethen, na kokios gražios spalvos drugelio nuotraukoje ir žolinėliai neblogi smile.gif

Močiutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 13:48)
Raige, cia dar Tau, mano pirmasis juostinis drugelis biggrin.gif

man patinka smile.gif matau t.p. ji t.p. kaip ir Peperoni smile.gif ir spalvos tokios svelnios smile.gif

as irgi turiu isfotografavusi j/b juosta,bet va su ryskinimu biski striuka doh.gif o pati dar nedrystu... oioi su ta juosta ir chocitsa ir kolica kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 01 liepos 2009 - 17:39
QUOTE(lamella @ 2009 07 01, 18:32)

Grethen, na kokios gražios spalvos drugelio nuotraukoje ir žolinėliai neblogi  smile.gif

Močiutė

grazi ir jauna mirksiukas.gif
zinok nzn ar kvadratas kliuna ar virsugalvio norisi g.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Smagu man wub.gif
Atsakyti
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?

Alio. Laba diena. Mes geriam arbatą. O tu neateisi?...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 17:14)
bet va kuno spalva tai per tamsi, noretusi cia porcelianines paneles. Siulyciau ir as sviesinti truputi

be reikalo nuotaka i soliariumus bus vaiksciojus blush2.gif lotuliukas.gif

man taviskes gelytes patiko, na, taip svelniai, tapybiskai, labai graziai wub.gif
QUOTE(raige @ 2009 07 01, 19:45)
Ačiū už sveikinimus. Smagu man  wub.gif

priimk ir maniskius drinks_cheers.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 20:22)
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?

nekliuna man joks kreivumas smile.gif grazus buitiakas smile.gif su naujuoju fotiku tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 01, 22:08)
be reikalo nuotaka i soliariumus bus vaiksciojus blush2.gif  lotuliukas.gif

netikra nuotaka biggrin.gif o į soliariumą sakė tik vienąkart tebuvo nuėjus.. tongue.gif
Atsakyti
Raige happybday.gif ir malonu susipažint mirksiukas.gif

Grethenn drugelis man suuuuper thumbup.gif kaip Peperoni ir rašė - jaučiasi tas trapumas - tarsi yra drugelis, tarsi jo nėra.

Peledikes buitiakas fainas thumbup.gif man gal nelabai jaučiasi tas "alio" smile.gif

Aš į judesio ND nespėjau, tai rodau čia smile.gif

Siuntinys pristatytas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 07 01, 21:08)
nekliuna man joks kreivumas smile.gif grazus buitiakas smile.gif su naujuoju fotiku tave thumbup.gif

ačiū ax.gif čia dar su senuoju fotkinta, tik rytoj vakare MB parveš kortą naujajam. tai dabar sėdžiu kaip mažas vaikas, kuris turi saujoj saldainį ir negali išvynioti doh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 07 01, 22:07)
Peledikes buitiakas fainas  thumbup.gif man gal nelabai jaučiasi tas "alio" smile.gif

Aš į judesio ND nespėjau, tai rodau čia smile.gif

Siuntinys pristatytas

ačiū 4u.gif bet čia tikrai jis kalbėjo menamu telefonu biggrin.gif mano vaikinui dabar toks laikotarpis, kai per dieną kokį 20 kartų deda ranką prie ausies ir kalbasi su kažkuo. praktiškai nerežisuota foto, neskaitant to, kad reikiamus žaislus padėjau į balkoną susitempti.

o taviškio gandro pluksnos labai gražiai plevena, ir langas tas praviras labai į temą bigsmile.gif tik man kažkodėl apačios labai norisi. įsivaizduoju, kad ten turėtų būti senas sodas, gal suolelis prie laiptų... ale žinau, kaip greitai reikia suktis su tais gandrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 16:53)
kritikos reikia  ax.gif

user posted image

man kur kas labiau už spalvas į akis krinta geros, aiškios šviesos trūkumas ir negražus fonas - bent jau man jis negražus.. čia kokie raibuliukai būtų reikalingi.. 4u.gif tai prasme, dabar foto tokia plokščia man rodosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 liepos 2009 - 07:00
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 21:22)

user posted image

geras! cia jis su telefonu kalba?! bigsmile.gif
is nuotraukos,tai man atrodo,kad jis nusimines ir isizeides,nes visas demesys i zaislus (kadangi sviesa krenta i juos),o jis vargselis sesely smile.gif
p.s. maniske irgi megsta ''sakambineti'' ir kazka pasakoja taip rimtai rimciausiai lotuliukas.gif
Atsakyti