QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 18:53)
oho kokia princese man labai graziai vandens melis sijone zaidzia, na grazus spalviniai santykiai. bet va kuno spalva tai per tamsi, noretusi cia porcelianines paneles. Siulyciau ir as sviesinti truputi
Raige, su
Grethen, na kokios gražios spalvos drugelio nuotraukoje ir žolinėliai neblogi
Močiutė
Močiutė
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 13:48)
man patinka matau t.p. ji t.p. kaip ir Peperoni ir spalvos tokios svelnios
as irgi turiu isfotografavusi j/b juosta,bet va su ryskinimu biski striuka o pati dar nedrystu... oioi su ta juosta ir chocitsa ir kolica kaip sakoma
QUOTE(lamella @ 2009 07 01, 18:32)
Močiutė
grazi ir jauna
zinok nzn ar kvadratas kliuna ar virsugalvio norisi
Ačiū už sveikinimus. Smagu man
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?
Alio. Laba diena. Mes geriam arbatą. O tu neateisi?...
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 01, 17:14)
bet va kuno spalva tai per tamsi, noretusi cia porcelianines paneles. Siulyciau ir as sviesinti truputi
be reikalo nuotaka i soliariumus bus vaiksciojus
man taviskes gelytes patiko, na, taip svelniai, tapybiskai, labai graziai
QUOTE(raige @ 2009 07 01, 19:45)
Ačiū už sveikinimus. Smagu man
priimk ir maniskius
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 20:22)
norėčiau kritikos. ar labai kliūna tas kreivumas? sau asmeniškai turiu pateisinimą, kad vietos buvo labai mažai, bet kaip atrodo iš šalies?
nekliuna man joks kreivumas grazus buitiakas su naujuoju fotiku tave
QUOTE(Pukė @ 2009 07 01, 22:08)
netikra nuotaka o į soliariumą sakė tik vienąkart tebuvo nuėjus..
Raige ir malonu susipažint
Grethenn drugelis man suuuuper kaip Peperoni ir rašė - jaučiasi tas trapumas - tarsi yra drugelis, tarsi jo nėra.
Peledikes buitiakas fainas man gal nelabai jaučiasi tas "alio"
Aš į judesio ND nespėjau, tai rodau čia
Siuntinys pristatytas
Grethenn drugelis man suuuuper kaip Peperoni ir rašė - jaučiasi tas trapumas - tarsi yra drugelis, tarsi jo nėra.
Siuntinys pristatytas
QUOTE(Pukė @ 2009 07 01, 21:08)
nekliuna man joks kreivumas grazus buitiakas su naujuoju fotiku tave
ačiū čia dar su senuoju fotkinta, tik rytoj vakare MB parveš kortą naujajam. tai dabar sėdžiu kaip mažas vaikas, kuris turi saujoj saldainį ir negali išvynioti
QUOTE(Sadi @ 2009 07 01, 22:07)
Siuntinys pristatytas
Siuntinys pristatytas
ačiū bet čia tikrai jis kalbėjo menamu telefonu mano vaikinui dabar toks laikotarpis, kai per dieną kokį 20 kartų deda ranką prie ausies ir kalbasi su kažkuo. praktiškai nerežisuota foto, neskaitant to, kad reikiamus žaislus padėjau į balkoną susitempti.
o taviškio gandro pluksnos labai gražiai plevena, ir langas tas praviras labai į temą tik man kažkodėl apačios labai norisi. įsivaizduoju, kad ten turėtų būti senas sodas, gal suolelis prie laiptų... ale žinau, kaip greitai reikia suktis su tais gandrais
QUOTE(Amise @ 2009 07 01, 16:53)
man kur kas labiau už spalvas į akis krinta geros, aiškios šviesos trūkumas ir negražus fonas - bent jau man jis negražus.. čia kokie raibuliukai būtų reikalingi.. tai prasme, dabar foto tokia plokščia man rodosi..
QUOTE(Peledike @ 2009 07 01, 21:22)
geras! cia jis su telefonu kalba?!
is nuotraukos,tai man atrodo,kad jis nusimines ir isizeides,nes visas demesys i zaislus (kadangi sviesa krenta i juos),o jis vargselis sesely
p.s. maniske irgi megsta ''sakambineti'' ir kazka pasakoja taip rimtai rimciausiai