Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

BN - o Tu dar ne kely? kazkaip susipainiojau, kada ta kelione laukia Taves... blush2.gif

va Peppi tai ko gero jau tikrai zvimbia po Europa... g.gif

p.s. As irgi norec pamatyt Raige blush2.gif
Atsakyti
nu, Raige, atsižvelgdama į visuotinį susidomėjimą tamstos asmenybe gausi auto dėt laugh.gif

auto, auto, auto... ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 birželio 2009 - 15:06
joa - publika reikalauja biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai kad ne tik kad auto, bet ir šiaip fotkių neturiu. Čia ryšium su žiauriu nefotogeniškimu - nu nesileidžiu fotkinama biggrin.gif Yr kūdroj tokia "labai informatyvi" lotuliukas.gif
Va šita:

user posted image
Atsakyti
Geras sumanymas: Raige - auto! as kazkaip irgi visai taves neisivaizduoju... dar kai avataras visa laika kiek pamenu tas pat, ai tikrai karvute skraidancia matau blush2.gif
I skraidancia karvyte nepanasi...

Pepperoni, as si penktadieni isvarau, 2 savaitem... kaip iki to penktadieni isgyventi?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 30 birželio 2009 - 15:10
Raige - as tai neuzskaitau nail.gif biggrin.gif tongue.gif

BN - jetus, iSgyvenk kaip nors biggrin.gif gi tiek ispudziu laukia thumbup.gif lauksim foto thumbup.gif tai is anksto linkiu geros Tau keliones ir geru kadru wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 birželio 2009 - 15:20
QUOTE(raige @ 2009 06 30, 16:09)
Tai kad ne tik kad auto, bet ir šiaip fotkių neturiu. Čia ryšium su žiauriu nefotogeniškimu - nu nesileidžiu fotkinama  biggrin.gif  Yr kūdroj tokia "labai informatyvi"  lotuliukas.gif
Va šita:

i to xleb laugh.gif tik nereikia šnekėt apie nefotogeniškumą. kiek įžiūriu biggrin.gif , viskas normaliai turėtų būt.

QUOTE(BN @ 2009 06 30, 16:09)
Pepperoni, as si penktadieni isvarau, 2 savaitem... kaip iki to penktadieni isgyventi?...

smagu gi tau smile.gif gerų atostogų ir lauksim reportažo smile.gif
Atsakyti
Darbinė:
user posted image
Atsakyti
ooo - cia jau zyyymiai geriau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 19:34)
Pasigirsiu  blush2.gif Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė  wub.gif

Labai dailu wub.gif
Atsakyti
Ir aš pagirsiu Raigės logo ir viršelį. Nu faina labai 4u.gif Komplimentai Grethen thumbup.gif Labai skoninga.
Ir malonu susipažint, Raige 4u.gif

Aš biški atitrūkus, nes buvau sodyboj savaitę, ir šiaip tai šen, tai ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 birželio 2009 - 16:38
Num kiek is "akies" ir "lupos" matos, tai nebloga ta Raigė biggrin.gif
Atsakyti