BN - o Tu dar ne kely? kazkaip susipainiojau, kada ta kelione laukia Taves...
va Peppi tai ko gero jau tikrai zvimbia po Europa...
p.s. As irgi norec pamatyt Raige
joa - publika reikalauja
Tai kad ne tik kad auto, bet ir šiaip fotkių neturiu. Čia ryšium su žiauriu nefotogeniškimu - nu nesileidžiu fotkinama Yr kūdroj tokia "labai informatyvi"
Va šita:
Va šita:
Geras sumanymas: Raige - auto! as kazkaip irgi visai taves neisivaizduoju... dar kai avataras visa laika kiek pamenu tas pat, ai tikrai karvute skraidancia matau
I skraidancia karvyte nepanasi...
Pepperoni, as si penktadieni isvarau, 2 savaitem... kaip iki to penktadieni isgyventi?...
I skraidancia karvyte nepanasi...
Pepperoni, as si penktadieni isvarau, 2 savaitem... kaip iki to penktadieni isgyventi?...
Raige - as tai neuzskaitau
BN - jetus, iSgyvenk kaip nors gi tiek ispudziu laukia lauksim foto tai is anksto linkiu geros Tau keliones ir geru kadru
BN - jetus, iSgyvenk kaip nors gi tiek ispudziu laukia lauksim foto tai is anksto linkiu geros Tau keliones ir geru kadru
QUOTE(raige @ 2009 06 30, 16:09)
Tai kad ne tik kad auto, bet ir šiaip fotkių neturiu. Čia ryšium su žiauriu nefotogeniškimu - nu nesileidžiu fotkinama Yr kūdroj tokia "labai informatyvi"
Va šita:
Va šita:
i to xleb tik nereikia šnekėt apie nefotogeniškumą. kiek įžiūriu , viskas normaliai turėtų būt.
QUOTE(BN @ 2009 06 30, 16:09)
smagu gi tau gerų atostogų ir lauksim reportažo
Darbinė:
ooo - cia jau zyyymiai geriau
QUOTE(raige @ 2009 06 29, 19:34)
Pasigirsiu Čia dariau pirmąjį puslapį vestuviniam albumui, bet ne tame esmė. Jame mano naujas logo, kurį man Grethenn sukūrė
Labai dailu
Ir aš pagirsiu Raigės logo ir viršelį. Nu faina labai Komplimentai Grethen Labai skoninga.
Ir malonu susipažint, Raige
Aš biški atitrūkus, nes buvau sodyboj savaitę, ir šiaip tai šen, tai ten.
Ir malonu susipažint, Raige
Aš biški atitrūkus, nes buvau sodyboj savaitę, ir šiaip tai šen, tai ten.
Num kiek is "akies" ir "lupos" matos, tai nebloga ta Raigė