Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 25, 18:09)
gal kuri turit medaus vartojimo instrukcija g.gif  kazkada is kazkurios temos nusikopinau, bet matomai kazka ne taip padariau nes man ten zodziu truksta  lotuliukas.gif
labai jau tingiu skaityt viska is eiles ir ieskot blush2.gif

issiunciau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar pirsliams baznycioj reikia pasu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 25, 19:30)
Merginos ar pirsliams baznycioj reikia pasu  blush2.gif

Mus tai iš anksto surašė, gal prieš savaitę, tai nereikėjo nei piršlių nei jaunųjų.
O vat metrikacijos rūmams (biurokratams) BŪTINAI, tai pasirūpinkkite patys iš ryto, kad įsidėtų pasus ir patikrinkite kur įsidėjo cool.gif

Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 25, 19:07)
laba, merginos wub.gif
[COLOR=red]Elvita[COLOR=red] saldainius bent as klijuoju ciulpynes, su lipnia juosta, ir nuo butelio apacios mirksiukas.gif
stai mano suknele, cia jau kartu su svarkeliu ax.gif
http://www.ipix.lt/images/50249541.jpg

Laaaabai puiki suknelė, liuks, puikiai atrodote, o kaip jaučiatės su šia suknele?
Atsakyti
QUOTE(marimur @ 2009 06 25, 19:25)
Sveikos svociutes, noreciau si karteli kreiptis galbut labiau i tas svociukes, kurios jau po vestuviu, ir kurios jaucia soiki toki liudesiuka... verysad.gif Mielosois ka daryt, kad ta nuotaika, pageretų. Ieškoti, kam reik piršlių, ar ką g.gif  bigsmile.gif ?

aš tai nejaučiu jokio liūdesio bigsmile.gif kaip tik džiaugiuos, kad viskas jau praėjo, lieka gražiausi prisiminimai, laukiu foto ir pagaliau galiu pasinerti į širdžiai mielus reikaliukus rolleyes.gif

darule thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 25 birželio 2009 - 18:38
[COLOR=red]MARIMUR[COLOR=red] su suknele, jauciuosi puikiai, apsirengiau ir man ji l.patiko thumbup.gif ir pati sau graziai atrodau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
matau kai kas svočių liga apsirgo...
eikit, panos, juk laisvas laikas thumbup.gif aš skaityčiau bigsmile.gif daug ir ilgai
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 25, 19:43)
[COLOR=red]MARIMUR[COLOR=red] su suknele, jauciuosi puikiai, apsirengiau ir man ji l.patiko thumbup.gif ir pati sau graziai atrodau blush2.gif  ax.gif

darule thumbup.gif ir svarbiausia kad tau ji tinka ir patinka 4u.gif

--------------------

user posted image sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Papasakosiu apie savo 2-ą dieną, gal kam kas pravers: Muzikantai zadino pakankamai velai, tai beveik visi buvo susikelę. Kartu su muzikantais ėjome jaunųjų žadint. kai atidarė duris pirmiausia suėjo kompetetinga komisija, o aš su suriu( fantastišką sūri man padarė viena ūkininkė, ačių jai_5 kg, saldaus pieno- dalis su kmynais, dalis be nieko, dalis su razinom, dalis su ananasais) paskutinė ir kol jaunieji buvo be žado, pakišau po lova lotuliukas.gif O kai ištraukiau, mano jaunuolių veidai dar labiau ištiso, nesuprato kaip sūris po lova atsidūrė lotuliukas.gif Po šois atrakcijos persirengėm(mes piršliai) gražiais rūbeliais ir ėjom pusryčiauti. Laukėm filmuotojo kada atvažiuos filmuoti 2-os dienos programos, bet nesulaukėm.Tai sėdom prie stalo ir padarėm tas atrakcija, kurių nespėjom 1-ąją dieną. Tai išdalinom tortą( gavome telegramą su 2 dovanom: jauniesiems maža- dėžutė su kramtoma guma, turėjo pasidalinti su visais vestuvininkais. Didelė dovana vestuvininkams- pasižadėjimų kortelės. Labai visiems patiko thumbup.gif Svečių buvo virš 50 bet ne kiek neprailgo. Tada padovanojom jauniesiems tautinę juostą, kad ta juosta juos dar labiau jungtų ir vienytų.
Po to išsirinkom krikšto tėvelius pirmagimiui, kurie buvo labai tuo patenkinti. tada atvyko filmuotojas. Nuėmėm nuometą ir persegėm vyriausiai pamergiai( taip džiaugėsi mergina juo, iki pat išvažiavimo su juo buvo)., o jaunąją papuošiau skarele, bet nerišau negražu man kai bobulytes padaro smile.gif, tai ant pečių uždėjau. Tada skaičiau lovos patikrinimo aktą, inešėm sūrį(mano dukrytės įnešė), išventinom į gaspadorius:jai- prijuostę ir įrankių su naudojimosi instrukcija. Kam reikės prašykit mirksiukas.gif Jam- kepurę šiaudinę, plaktuką- butelių atidarytuvą, ir medinį didelį šaukštą, kad nebūtų alkanas nei namie, nei pas mama, nei pas uošvę. Prieš sėdant už stalo paprašiau, kad surašytų svečiai palinkėjimus į albumą.
Vėliau prie stalo ivykdėm apdovanojimų ceremoniją:
Jauniesiems- -diplomai
Tėvams-padėkos, už puikius vaikus/
Valdžios apdovanojimai:
komendantams-bokaliukai-magnetukai, jų padejėjom-rožytės voniai tokiose plastikiniuose ale stikliukuose.
Kas daugiausia kamštelių surinko- ordinas (pati siuvau, vėliau parodysiu)
Gaisrininkui- ordinas, Laiškininkui-ordinas, policininkui ordinas, meilės ministrei ordinas. Ordinus nutariau pati pasidaryti, vietos tų keramikinių medalių.
Med.seseliai- termometrą.
Baro valdytojui- šiaudeliai kokteiliams. Po to dar rinkome meiliausią palydos bei svečių porą, geriausią šokėją, vėliausiai atsikėlųsį, vaikučius taip pat apdovanuojom, nes brolio mergaitė 5 metuku šoko na gal iki 2.
Opo to šokiai šokiai....
Atsakyti
su tuo isleidimu ziuriu daug kam problema smile.gif .mano jaunieji jau metai gyvena kartu,tai jaunasis jau kaip ir yra seimos galva.o beveik visi zodziai taip ir prasideda biggrin.gif nei jam cia naujo gyvenimo pradzia,nei jis per ta slenksti lipa biggrin.gif .prasysiu jo mamos,kad kazkokiu ivykiu isimintinu papasakotu nuo vaikystes iki vedybu ir bandysiu kazka sukurpt su jumoru.buvau sugalvojus kitaip,bet jauciu kad kol reikes tai dar daug kartu pasikeis.
galvoju daryt apdovanojimus.pasiuvau ir as ordinus,bet antra diena nebus filmuotojo,nei fotografo,tik muzikantas.kada jus darot apdovanojimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TAI AS: 25 birželio 2009 - 19:35
Merginos, iš kur gaunat laikraštukų pavyzdžių, jau perskaičiau nemažai temų, bet neradau. Patarkit kur ieškot.

Nu va, mano scenarijus jau po biškutį į vėžias stojasi, įgauna šiokį tokį pavidalą, dar keletas vakarų ir galėsiu su jumis pasidalinti juo.
Žinoma, dar yta tūkstantis klausimų, bet kai scenarijus bus parašytas galėsiu smulkmenose kapstytis tada.

Tai pasinaudosiu jūsų pasitarimu ir dėl viso pikto pasiimsiu nuotrauką besibučiuojančių jaunųjų, jeigu pradėtų "karti karti " dainuot.
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 06 24, 11:19)
O kur pirkai, jei ne paslaptis. O foto gal neužmačiau g.gif Tiesa, visų temų dar ir nespėjau perskaityti ax.gif

klaipedoi parduotuvei
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 25, 20:22)
su tuo isleidimu ziuriu daug kam problema smile.gif .mano jaunieji jau metai gyvena kartu,tai jaunasis jau kaip ir yra seimos galva.o beveik visi zodziai taip ir prasideda biggrin.gif  nei jam cia naujo gyvenimo pradzia,nei jis per ta slenksti lipa biggrin.gif .prasysiu jo mamos,kad kazkokiu ivykiu isimintinu papasakotu nuo vaikystes iki vedybu ir bandysiu kazka sukurpt su jumoru.buvau sugalvojus kitaip,bet jauciu kad kol reikes tai dar daug kartu pasikeis.
galvoju daryt apdovanojimus.pasiuvau ir as ordinus,bet antra diena nebus filmuotojo,nei fotografo,tik muzikantas.kada jus darot apdovanojimus?

mano jaunieji tai ir du vaikus jau turi ir n metų kartu gyvena,o išlydėjimas iš atskirų namų doh.gif Beto jaunikį krikšto tėvai išlydės,tai ir nžn ką čia tokio sugalvojus pasakyt g.gif tie tradiciniai visai netinka g.gif

-------------------------------

user posted image
Atsakyti