La perla, papasakok, kaip viskas vyko
Merginos, kurios klijavot buteli saldainiais, kuo klijavot ir nuo kur pradejot, nuo apacios ar nuo virsaus?
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 16:59)
Merginos, kurios klijavot buteli saldainiais, kuo klijavot ir nuo kur pradejot, nuo apacios ar nuo virsaus?
as klijavau nuo apačios su lipnia juostele
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 25, 15:04)
La perla, papasakok, kaip viskas vyko
sveika, viska galiu apibudinti vienu zodziu: SUPER, isskyrus tai kad as kiek prisiruosus tai puse nespejau, nes pati matei jau i baznycia velavom o is gamtos vel velavom tai praktiskai neliko laiko viskam.jei gerai pamenu tai nei saldainiais taves (arba jau nebemaciau prie visu vaiksciodama, juk be galo daug zmoniu buvo) nepavaisinau prie baznycios, dar mazumele transo busenoj buvau Kompanija be galo smagi ir labai tarptautine, pastebejai labai graziai buvo papuosta sale, superiniai muzikantai, sokom iki 5 ryto, na vienu zodziu galiu pasakyt kad dabar tokia kaip ir depresija parsidejusi: truksta to priessventinio surmulio, pasiruosimo ir be abejo pacia svente noretusi kartoti dar ir dar
laba, merginos
[COLOR=red]Elvita[COLOR=red] saldainius bent as klijuoju ciulpynes, su lipnia juosta, ir nuo butelio apacios
stai mano suknele, cia jau kartu su svarkeliu
http://www.ipix.lt/images/50249541.jpg
[COLOR=red]Elvita[COLOR=red] saldainius bent as klijuoju ciulpynes, su lipnia juosta, ir nuo butelio apacios
gal kuri turit medaus vartojimo instrukcija kazkada is kazkurios temos nusikopinau, bet matomai kazka ne taip padariau nes man ten zodziu truksta
labai jau tingiu skaityt viska is eiles ir ieskot
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 16:59)
sveika,
as klijavau nuo apacois, karstais klijais, labai greit gavosi, super atrode.
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 25, 20:09)
gal kuri turit medaus vartojimo instrukcija kazkada is kazkurios temos nusikopinau, bet matomai kazka ne taip padariau nes man ten zodziu truksta
Isisunciau ,jei tiks
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 24, 21:44)
Jei bus vejuota tai geriau tie specialus uzdegejei tiktu
pas mum buvo vėjuotas vakaras, bet gerai prisidėgė ir paparastais degtukais ir žiebtuvėliais, tai tikrai neverta išlaidaut spec uždegėjam
Beje, uz kiek jus tuos laikrascius vestuvem daret? Pas mane 4 psl gavos, o kaina vieno laikrastuko gaunas 6.50
aš džiaugiuos dabar, kad nedariau spalvoto laikraštuko nepasiteisino jis pas mus antrą dieną buvom palapinėj, tai vėjas nešė juos lauk nuo staliuko, keletas svečių jį pavartė, kam pro durų apačią į kambarį sumėtėm ir tik prie stalo pasakius, kad visgi prizas yra už kryžiažodį, tai atsirado, kas turėjo išsitraukė ir vietoj sprendė tą kryžiažodį
kažkaip pas man viskas kas daug laiko užtruko padaryt ir pasiruošt nepasiteisino, nžn kodėl tik
QUOTE(Bombočka @ 2009 06 25, 01:23)
Merginos, o i ka pakuojat popierinius tortus? Kaip ji nuvezti iki sventimo vietos.
aš nusivežiau atskiras daleles paprastoj dežutėj nuo batų tada jau vietoj išdėliojau ant padėklo ir perrišau juosta, gaila, tik, kad nenufotkinau namie, o ten jau savo foto neturėjom
QUOTE(darule @ 2009 06 25, 20:07)
laba, merginos
labai gerai atrodai ir spalva tinka , neperdaug pusta , fainiai tikrai atrodo
Sveikos svociutes, noreciau si karteli kreiptis galbut labiau i tas svociukes, kurios jau po vestuviu, ir kurios jaucia soiki toki liudesiuka... Mielosois ka daryt, kad ta nuotaika, pageretų. Ieškoti, kam reik piršlių, ar ką ?