Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(aladinas @ 2009 06 22, 18:24)
Tesiu antra diena....
.... grize atsineseme suri ir meiles nektara....

o is ko padaret meiles nektara?
Atsakyti
Sveikos damos,
iki diziosios dienos liko tik kelios dienos (tuoj skaiciuosiu valndom tongue.gif )
Scenarijus parasytas, apdarai paruosti, liko tik viska susipakuoti ir pabaigti kelias detales. Viena is ju - meiles nektaras ir pirslio kraujas. Gal kas nors pasidalins receptais ir etiketem siems gerimams 4u.gif Buciau labai dekinga 4u.gif

Aciu visoms uz saunias idejas 4u.gif o kaip jas igyvendinau ir paruosiau papasakosiu jau po visko.

-Radė saunuole, puikus darbeliai ir pasakojimas. Kai ka is taves pasiskolinau blush2.gif

Merginos, o i ka pakuojat popierinius tortus? Kaip ji nuvezti iki sventimo vietos.
Atsakyti
Sveikutės, noriu padėkot už tai, kad taip fainuoliškai dalinatės informacija viena su kita, kuria galiu ir aš pasinaudoti. Vakar jau buvau į neviltį puolus dėl vestuvių, bet perskaičiau tris temeles atgaline eiga ir radau kelis įdėtus scenarijus. Tad dabar jau akyse biški prašviesėjo.
Esu pati dalyvavus tik tradicinėse vestuvėse, visos buvo kaime su senom tradicijom, kurios tęsdavosi tris dienas. Tad organizuoti vienos dienos vestuves man čia iššūkis, nes net tokiose nesu dalyvavusi.
Bet jau dabar turiu viziją, tik labai užtrunka temos skaitymas. Negaliu skirti sakitymui visos dienos, nes namuose du dukriukai laksto. O per vieną vakarą vienos temos neįveikiu nors ir skaitau iki paryčių.

Iškilo pirmieji klausimėliai: dėl nuotraukos, kur jaunieji bučiuojasi, kai dainuojama "karti karti...", tai ji tam naudojama, kad nereikėtų piršliams rodyti kaip bučiuotis? nu ta prasme, taip čia išsisukat iš padėties? nes aš piršlio neturėsiu, esu tik liudininkė ir vakaro vedančioji, tai man šitos nuotraukos ir nereikia. Ar taip suprantu?

Ir dar, kai jaunieji atpjauna savo tortą, tai kaip vyksta toliau torto pjaustymas? Negi jie pripjausto torto visiems svečiams? ar jie tik simbolinį gabalėlį atpjauna? Kaip čia yra, kas gali mane apšviest?
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 25, 02:52)

Iškilo pirmieji klausimėliai: dėl nuotraukos, kur jaunieji bučiuojasi, kai dainuojama "karti karti...", tai ji tam naudojama, kad nereikėtų piršliams rodyti kaip bučiuotis? nu ta prasme, taip čia išsisukat iš padėties? nes aš piršlio neturėsiu, esu tik liudininkė ir vakaro vedančioji, tai man šitos nuotraukos ir nereikia. Ar taip suprantu?

Ir dar, kai jaunieji atpjauna savo tortą, tai kaip vyksta toliau torto pjaustymas? Negi jie pripjausto torto visiems svečiams? ar jie tik simbolinį gabalėlį atpjauna? Kaip čia yra, kas gali mane apšviest?

gal ir nereikia, bet tikriausiai bus ir liudininkas, tai gali kas nors sugalvot mirksiukas.gif
mes per savo vestuves atsipjovem tik sau, ji suvalgem linksmai, su muzikantu komentarais ir kai suvalgem, tortas buvo isnestas atgal i vidu is kiemo, kur patys sveciai atsipjove smile.gif
Atsakyti
Per musu vestuves tai irgi atsipjovem, o paskui trecias pabrolys su savo pamerge visiem papjauste. Emes iniciatyvos thumbup.gif Jis buvo musu muzikantu sunus, tai daug kur padejo thumbup.gif
Atsakyti
ŠIANDIENA DU ŽMONĖS-AGNĖ IR UGNIUS SUJUNGĖ ŠIRDIS IR RANKAS.MIELOSIOS MAMOS,KURIOS DAVĖTE SAVO VAIKAMS ŠIRDIS,IR IŠMOKĖTE JAS MYLĖTI,ATNEŠKITE ŠVENTOS UGNIES IŠ SAVO ŠEIMŲ ŽIDINIŲ.TA UGNIMI UŽDEGSIME NAUJĄ GĖRIO IR DOROS ŽIDINĮ.JAUNIEJI,ATMINKITE,KAD TAI JŪSŲ MOTINŲ MEILĖS LIEPSNA.IŠSAUGOKITE JĄ IR PERDUOKITE SAVO VAIKAMS.ŠI UGNIS,LYG GERA MAMOS RANKA,PALINKUSI VIRŠ JŪSŲ,LAIMINS VISAM GYVENIMUI.TEGUL JŪSŲ ŽIDINYJE DEGS KAITRI PASITIKĖJIMO IR PAGARBOS,BEI LAIMĖS UGNIS.LAI JI,KAIP MAŽA SENŲ PAGONIŲ AUKURO KIBIRKŠTĖLĖ SIMBOLIZUOS SANTARVĘ IR MEILĘ JŪSŲ ŠEIMOJE.

aš tokius sakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 06 25, 01:01)
o is ko padaret meiles nektara?

Sveikos merginos,

Nieko specialaus nedarem,raud. vyno buteli uzklijavome etikete "meiles nektaras"
Atsakyti
man nutiko vienas "liapsusas": islydint is namu pamerges pasirase markeriu ant jaunosios bateliu pado (kurios vardas greiciausiai nustrins ta pirma istekes) ir... kai po puokstes metimo norejom patikrinti batelius tada pasirode kad jaunoji persiavusi patogesniais bateliais lotuliukas.gif nenumaciau is anksto ax.gif

dar turiu viena patarima busimoms svociutems: kai vaziuosit i gamta, pasiruoskit daugiau zaidimu kad galetu dalyvauti visi susirinke (pas mus susirinko pulkas 10 zmoniu + dar 30 zmoniu), nes as turejau tik du tokius zaidimus, o kiti buvo skirti ribotam zmoniu skaiciui, t.y. pulkui..

atrodo tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 birželio 2009 - 12:36
QUOTE(La Perla @ 2009 06 25, 14:34)
dar turiu viena patarima busimoms svociutems: kai vaziuosit i gamta, pasiruoskit daugiau zaidimu kad galetu dalyvauti visi susirinke (pas mus susirinko pulkas 10 zmoniu + dar 30 zmoniu), nes as turejau tik du tokius zaidimus, o kiti buvo skirti ribotam zmoniu skaiciui, t.y. pulkui..

atrodo tiek smile.gif

Su mum irgi vazines daug jaunimo , tai irgi galvos skausmas kokiu zaidimu prigalvot kad itraukt kuo daugiau zmoniu doh.gif

Gal galit pasidalint zodziais ,kuriais pradedat pas jauniki ? Nes kiek turiu scenariju tai visi vienodai prasideda lotuliukas.gif Taip norisi kazkokiu kitokiu ,bet jau ir galvoj minciu nulis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 25 birželio 2009 - 12:59
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 25, 12:38)
Su mum irgi vazines daug jaunimo , tai irgi galvos skausmas kokiu zaidimu prigalvot kad itraukt kuo daugiau zmoniu  doh.gif

Gal galit pasidalint zodziais ,kuriais pradedat pas jauniki ? Nes kiek turiu scenariju tai visi vienodai prasideda  lotuliukas.gif  Taip norisi kazkokiu kitokiu ,bet jau ir galvoj minciu nulis  doh.gif

as dabar gailiuosi kad i gamta nepasiemiau tualetinio popieriaus (buvo kazkas idejes vaizdeli filmuota kaip is tualetinio popieriaus dvi komandos turi sukurti vestuvines sukneles, labai smagiai atrodo). tai kol mus buvo "privatizave" fotografai, buciau palikusi sveciams uzduoti sukurti vestuvines sukneles...

o del zodziu tai mes jaunaja ir jauniki isleidom is vienu namu tai man kaip ir nereikejo atskirai zodziu..
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 25, 15:17)
as dabar gailiuosi kad i gamta nepasiemiau tualetinio popieriaus (buvo kazkas idejes vaizdeli filmuota kaip is tualetinio popieriaus dvi komandos turi sukurti vestuvines sukneles, labai smagiai atrodo). tai kol mus buvo "privatizave" fotografai, buciau palikusi sveciams uzduoti sukurti vestuvines sukneles...

o del zodziu tai mes jaunaja ir jauniki isleidom is vienu namu tai man kaip ir nereikejo atskirai zodziu..

Ta zaidima su toletiniu tai butinai darysiu ,nes mes isbande per firmos baliu ,tai tikrai smagu thumbup.gif
Maniskiai irgi planavo is vienu namu ,bet dabar sumaste is atskiru , o jau buvau pasirasius viska . tai keist reikia ir kazkaip jau niekas nesigalvoja doh.gif Na gal pailses smegenine tai savais zodziais kaip nors ka nors sumastysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 25, 13:38)
Su mum irgi vazines daug jaunimo , tai irgi galvos skausmas kokiu zaidimu prigalvot kad itraukt kuo daugiau zmoniu  doh.gif

Gal galit pasidalint zodziais ,kuriais pradedat pas jauniki ? Nes kiek turiu scenariju tai visi vienodai prasideda  lotuliukas.gif  Taip norisi kazkokiu kitokiu ,bet jau ir galvoj minciu nulis  doh.gif

mes buvom draugu vestuvese, kur gamtoj irgi buvo nemazai sveciu, tai, kad juos uzimtu, buvo duota nupiest bendra paveiksla jauniesiems ir palinkejimus parasyt i albuma ax.gif

cia gal jau turi, bet jeigu ka, ikeliu savo varianta 4u.gif

Tėveliai, išauginote gražų, protingą ir tvirtą vyrą. Taip jau yra mūsų žmonių giminėj, kad priklauso turėti ir antrą svarbią moterį - žmoną.

..., šiandien Tu tarsi peržengi slenkstį iš vieno gyvenimo etapo į kitą, sudėtingesnį, atsakingesnį, bet kartu ir prasmingesnį gyvenimą. Ši diena – tai virsmas. Iš nerūpestingo jaunuolio šiandien tu virsti vyru, žentu, savo šeimos galva. Šiandien Tu paliksi šeimą, kurioje gimei, tam, kad sukurtum savo šeimą, pradėtum naują gyvenimą. Užvėręs savo tėvo namų duris, į savo vaikystės namus Tu sugrįši jau nebe vienas, o kartu su žmona.

Mieli tėveliai,
Priimkit pagarbą, priimkit švelnų žodį
Priimkit liepos tylą laukuose,
Kaip gera šiandien mums
Visiems žinoti, kad didi šventė
Ir nerimas Jūsų širdyse.
Jums už užauginimą –
Artojo triūsas ir poeto eilės,
Žvaigždžių mirgėjimas
Bendro gyvenimo keliuos,
Ar būtų tiek giedros be jūsų meilės
tėvystės ir motinystės pareigos šventos !

..., šiandien čia, savo namuose, pakelki šampano taurę už tėvus.
Kviečiu visus pakelti taures ir palinkėti Jaunajam, kad visada grįžęs pas tėvus, rastum čia sau ir savo šeimai paguodą, užuovėją, poilsį, duonos kąsnį.

Tėveliai, šiandien jūs prisimenate savo sūnaus pirmą šypseną, pirmą ištartą žodį "mama, tėti", atrodo, tai buvo visai neseniai. Bėgo metai, tiek daug kartų nužydėjo sodai, buvo džiaugsmo ir vargų, o šiandien jau savo lizdą suka jūsų sūnus. Žinau, kad jei galėtumėte kiekvieną akmenėlį surinktumėte, pelkes paverstumėte žalia veja, jei galėtumėte lietaus lašus paverstumėte į saulės spindulius, tačiau šito jūs tėveliai nebegalite, belieka jums sūnui palinkėti laimingo kelio.
Atsakyti