viskas gerai, tik tarpeli padek po zodzio pikasa ,pries nuoroda
Papildyta:
labai originalu, ir nepasakyciau, kad ten su medziaga aptraukta grazu
QUOTE(darule @ 2009 07 06, 22:58)
viskas gerai, tik tarpeli padek po zodzio pikasa ,pries adresa
Papildyta:
Papildyta:
tai ta ir pataisiau ar matosi kaip atrodo?
Sveikos merginos
Sveikinu visas FINISININKES , smagiai atveseiliojus
Mums dar distancija laukia , kam trumpesne kam ilgesne , man tai liko 30 dienu - jei , jei
Jau presideda ,,cirkai'' - uzkimau - gerkles gydytoja sako polypas ant balso stygu
kalbeti tik tyliai
Galvoju nueisiu i soliariuma kad lygiai nudegciau - taip isbere , kad tik spetu nugyt , jau nekalbu apie tai kad kunas bus ne baltas o melynas , nes dabar net ant saules negaliu pasirodyt - gyd. sako kazkokia odos infekcija
NU VIENU ZODZIU
babocka - kur pirkai tas prijuostes - geruliskas
Mums dar distancija laukia , kam trumpesne kam ilgesne , man tai liko 30 dienu - jei , jei
Jau presideda ,,cirkai'' - uzkimau - gerkles gydytoja sako polypas ant balso stygu
kalbeti tik tyliai
Galvoju nueisiu i soliariuma kad lygiai nudegciau - taip isbere , kad tik spetu nugyt , jau nekalbu apie tai kad kunas bus ne baltas o melynas , nes dabar net ant saules negaliu pasirodyt - gyd. sako kazkokia odos infekcija
NU VIENU ZODZIU
babocka - kur pirkai tas prijuostes - geruliskas
QUOTE(astarna @ 2009 07 07, 00:05)
bandysiu atsakyti už ją...bent jau su karvėm yra senuokuose
Bandysiu patarti, merginos nevarkit tiek smukmeniškai,tai daug vargo jums,o svečiai kaži ar pastebės. stenkitės tiek saves neapkrauti smulkmenom
QUOTE(astarna @ 2009 07 06, 22:05)
Sveikos merginos
kalbeti tik tyliai
NU VIENU ZODZIU
kalbeti tik tyliai
NU VIENU ZODZIU
vargsyte tikiuos greitai pasveixi, ir iki vestuviu viskas susitvarkys, juk dar yra laiko sveik
Aš po vestuviu likau be balso ir kada atgausiu nežinau
acui darule uz palaikyma nes jau norisi verkt
rasiuks - nuramino , nes kaip paskaitau apie jusu pasiruosimus - mane baime apima - as tik maza daly ruosiu pasidaryti to ka jus darotes
merginos man smalsu sokis su kaspinais - imeskit i AZ nuotraukyte
rasiuks - nuramino , nes kaip paskaitau apie jusu pasiruosimus - mane baime apima - as tik maza daly ruosiu pasidaryti to ka jus darotes
QUOTE(astarna @ 2009 07 06, 23:21)
acui darule uz palaikyma nes jau norisi verkt
tikrai nesistengiau dėl šokio ,paleidom dūmus ir burbulus ir tikrai visi džiaugėsi jaunuju šokiu ,o ne musu burbulais ir dūmais
Laba visoms,
as irgi busiu svocia rugpjucio 8 diena. Kai pasiskaiciau apie jusu visu pasiruosimus, tai net baime apeme.. Kiek teko dalyvauti vestuves, tai svociai kazkaip beveik nieko neteko daryti, viska dare muzikantai....
Dabar iki isnaktu sedesiu ir skaitysiu visas temeles, kad buciau pasikauscius svocia. SM tikras issigelbejimas
as irgi busiu svocia rugpjucio 8 diena. Kai pasiskaiciau apie jusu visu pasiruosimus, tai net baime apeme.. Kiek teko dalyvauti vestuves, tai svociai kazkaip beveik nieko neteko daryti, viska dare muzikantai....
Dabar iki isnaktu sedesiu ir skaitysiu visas temeles, kad buciau pasikauscius svocia. SM tikras issigelbejimas
sveikutės,
gal kuri darėt žaidimą KLAUSIMYNAS prie stalo su visais svečiais. Ne gamtoje su jaunimu, o prie stalo? gal kuri patarsit, nes neapsisprendžiu ar daryt tą žaidimą prie stalo.
gal kuri darėt žaidimą KLAUSIMYNAS prie stalo su visais svečiais. Ne gamtoje su jaunimu, o prie stalo? gal kuri patarsit, nes neapsisprendžiu ar daryt tą žaidimą prie stalo.
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 04, 12:04)
pas mus ir taip,suknele jau nusipirkom,bet tokia,kad ir siaip galetu vaiksciot,ne ta progine su sukuosena gal dar apsieisim .o visuose vestuvinuose darbeliuose ji man padeda.tai klijais patepa,tai iskerpa.didzioji padejeja! na,bet ir vestuves jos krikstatevio,tai stengiasi ir ji
Labas rytas , pas mus ta pati situacija dukros krikstatevio vestuves
O kiek mazai laiko liko , savaitgali pailsejau nuo visko , buvau pazvejoti ,taip gerai smegeneles vejas prapute ir reiks kibt vel i darbus .
P.S. nuo siandien maximoj saldainiam 20proc nuolaida