Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(leliukazz @ 2009 07 06, 18:23)
tada lieptu visiems neapsizenijusiems susesti.

ačiukas, labai man ši idėja patiko, būtinai panaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 06, 20:03)
ačiukas už mintį  4u.gif  thumbup.gif  Reiks lėkt išsirinkt medžiagą. Tik kokia medžiaga labiau tinka?  g.gif Ko gero,  papkė gražiau atrodytų visa aptraukta medžiaga?  g.gif
Papildyta:
O kas, jei ne papkė?  blink.gif  smile.gif

biggrin.gif nezinau kaip pavadint,segtuvas gal biggrin.gif .man asmeniskai tos atverciamos papkes senoviskai atrodo ir nepatogios
Atsakyti
Sveikos...

aš jau gyva... ax.gif

dalinuosi savo mintimis, ką panaudojau... visos istorijos nepasakosiu... labai jau banalu... rotušė, bažnyčia, botanikos sodas... balius blush2.gif

pradžia visko... mintis, kad svočios krepšas jau atsibodęs blush2.gif todėl susiradom seną daiktą ir apdažėm, kas depukažina butų dar geriau pasidarę ax.gif už trafaretą ačiū Irmulei 4u.gif vyras sakė galės nuomuot dabar lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Toliau sumastėm papuošimą salei, kur nusiima pavardės mergautinės ir lieka šeimyninė smile.gif kol užkabinom, maniau susimušim su vyru doh.gif

user posted image

Svečių knyga, ačiū Irmulei thumbup.gif

user posted image

Tortui pjaustyt ir dalint smile.gif

user posted image

Šeimos židinys

user posted image

nu gaila taurių nenufotkinau... labai gražiai Kestučio gatvės graveris išgraviravo... išpiešė balandžius su žiedais, net auksinė spalva apvedžiojo... pasakiškas rankų darbas thumbup.gif sau tokių ateityje norėčiau... blush2.gif

toliau mano šukuosena blush2.gif

user posted image

user posted image

na va... tiek... o normalių foto turėsiu vėliau su suknele... kuri man beje nepatiko g.gif doh.gif bet nebebuvo laiko kitos ieškot... blush2.gif

jaunųjų dovana mums wub.gif patys užsiprašėm paveikslo, nes jau seniai ieškojom kažko svetainės sienai pagyvint blush2.gif

user posted image

dėkoju svočiutėms už mintis ir palaikymą thumbup.gif linkiu sėkmės kitoms svočiūtėms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 06 liepos 2009 - 19:06
dowwe tavo darbai thumbup.gif thumbup.gif mane sudomino tavo palinkejimu knyga ax.gif blush2.gif gal galetum papasakot, pati ja darei?kaip virseli padarei? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
tiesa, dar norejau paklaust, kurioj vietoj tixliau taures graviravai? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

šaunuolės svočiutės,kurios atsvočiavo 4u.gif Labai smagu,kad jums viskas šauniai pavyko thumbup.gif Aš pagalvoju,kad man jau netoli,tai taip baisu darosi unsure.gif

dowwy tavo darbai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 06, 20:53)
dowwe tavo darbai  thumbup.gif  thumbup.gif mane sudomino tavo palinkejimu knyga ax.gif  blush2.gif gal galetum papasakot, pati ja darei?kaip virseli padarei? blush2.gif  ax.gif

jei neklystu,ji užsisakinėjo iš SM pas vieną forumietę irmulia g.gif

atsiprašau,jei įsikišau blush2.gif

-------------------
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 06 liepos 2009 - 21:11
clap.gif clap.gif clap.gif visoms sugryzusioms svociutems po visu savo vargu ir linksmybiu. Pailsejusios ir atgavusios jegu prasome su ispudziai, kas buvo idomu ,ir ko nedarytumet.
dowwe nuostabi sukuosena, lagaminukas irgi thumbup.gif
leliukazz cray.gif neverk bus dar jauciu darbelio dar tau, ir vel bus bemieges naktys, juk kai praeina viskas, pasiilgsti to naktiniejimo prie kompo,dovanu pajeskos, cia is savo patirties sakau smile.gif , 4u.gif stai tau
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 10:42)
Labas rytas,
pagaliau viskas baigta,viskas atrodo pavyko ir žmonės dėkojo,labai nuostabūs svečiai pasitaikė ,tai tikrai ilgai raginti ir ikalbinėti sudalyvauti žaidimuose nereikėjo  clap.gif  clap_1.gif
AČIŪ VISOMS UŽ NUOSTABIAS MINTIS IR IDĖJAS notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tau uz saunu darbeli, vargelius , kaip smagu skaityti kad jums super vestuves isejo. Odabar prasom pailset drinks_cheers.gif
Atsakyti
teip, teip, prie visu pagyru, prisidedu ir as thumbup.gif wub.gif jus saunuoles ir pacios paciausios thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
lauxim ispudziu, patarimu ir pasakojimu is jusu ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 06, 21:25)
tiesa, dar norejau paklaust, kurioj vietoj tixliau taures graviravai? blush2.gif  ax.gif

ir mane domina graveris blush2.gif ir gal galima sužinot kiek mokėjai blush2.gif
Atsakyti
Bandau ikelti savo papke kaip buvau aptraukusi su medžiaga
matau kad taip nesimato ,bandysiu per pikasa http://picasaweb.goo...iene/Vestuvems#
turėtu matytis
man atrodo atidaro ,bet čia jau ji atidirbusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuks30: 06 liepos 2009 - 21:57
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 21:36)

kaip idomu butu pamatyti, nes atvirai pasakius, nelabai isivaizduoju, kaip atrodo su medziaga aptraukta g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 21:36)
matau kad taip nesimato ,bandysiu per pikasahttp://picasaweb.google.lt/rasa.pintveriene/Vestuvems#
turėtu matytis

g.gif man kazko nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 06 liepos 2009 - 21:40
QUOTE(darule @ 2009 07 06, 22:49)
kaip idomu butu pamatyti, nes atvirai pasakius, nelabai isivaizduoju, kaip atrodo su medziaga aptraukta g.gif  blush2.gif
Papildyta:

g.gif man kazko nerodo g.gif

kažkas tada netaip
Atsakyti