Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

mergaites, ar jus man galit papasakot, kaip padarot etiketes - ant sampano butelio virsutine dali, kur po auxiuku klijuojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 04, 14:44)

Labutis,oi labai labai dekui,tikrai labai pravers,labai aciu bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pagaliau viskas baigta,viskas atrodo pavyko ir žmonės dėkojo,labai nuostabūs svečiai pasitaikė ,tai tikrai ilgai raginti ir ikalbinėti sudalyvauti žaidimuose nereikėjo clap.gif clap_1.gif
AČIŪ VISOMS UŽ NUOSTABIAS MINTIS IR IDĖJAS notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 11:42)
Labas rytas,
pagaliau viskas baigta,viskas atrodo pavyko ir žmonės dėkojo,labai nuostabūs svečiai pasitaikė ,tai tikrai ilgai raginti ir ikalbinėti sudalyvauti žaidimuose nereikėjo  clap.gif  clap_1.gif
AČIŪ VISOMS UŽ NUOSTABIAS MINTIS IR IDĖJAS notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

smagu tai girdet,sveikinu!!!!! drinks_cheers.gif ar daug prisiruosus buvai?
Atsakyti
Labas rytas cool.gif laugh.gif laugh.gif jau ir aš gyva rolleyes.gif
neatsimenu kada tokiose smagiose vestuvėse buvau thumbup.gif ir tumpose blink.gif man visas vakaras kaip kokios dvi valandos praėjo doh.gif atrodo čia tik susėdom už stalo,o čia jau puokštę metėm doh.gif viskas praėjo sklandžiai,tik lietus gamtoj koją pakišo,ale po tiltu prie merkinės piliakalnio pastovėjom lotuliukas.gif kai pagaus įkvėpimas,aprašysiu smulkiau viską,dabar dar tik rytinę kavą išsigėriau doh.gif ačiū visoms už pagalbą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 06, 14:10)
smagu tai girdet,sveikinu!!!!! drinks_cheers.gif ar daug prisiruosus buvai?

Ačiū,
kaip čia pasakius daug,nežinau g.gif kažkiek buvau pasiruošusi,medžiagos užtekau abiem dienom ir dar liko ax.gif kažkas iš mūsu tarpo buvo vestuvėse pas mus biggrin.gif galėtu pasakyti kaip iš šalies atrodė smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Niu va, buvom susitikę su muzikantu. Labai patiko, išėjom skaudančiais pilvais iš juoko thumbup.gif Susiderinom, skaitėm kartu scenarijų, daug patarimų gavom, turėtumėm susidirbt drinks_cheers.gif Muzikantas pats sakė, kad jis mūsų padėjėjas, o kai parodžiau ką turiu prisirašiusi, tai pradėjo juoktis, kad muzikanto kaip ir nebereikia ir kad svečiai gaus išgert tik 4 val. ryte lotuliukas.gif Tik jo minčių dabar negaliu įkelt, nes mano nuotakėlė gali skaitinėti šią temą smalsumo vedama mirksiukas.gif Drabelius po truputėlį ruošiu ir kai jau viską turėsiu nufotkinus parodysiu smile.gif

Nusipirkau žalią papkę scenarijui (nes mano suknia žalia), tik nežinau kaip ją papuošti g.gif Gal turite kokių minčių? help.gif Kokiu popieriumi puošiate papkes? Dovanų popierius man kaip tai nelabai verysad.gif Radau gražų, plonyti ir įdomų, bet ružavą, bet prie žalios papkės... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 06 liepos 2009 - 15:33
QUOTE(liolikė @ 2009 07 06, 16:28)
Labutis visoms  4u.gif
Niu va, buvom susitikę su muzikantu. Labai patiko, išėjom skaudančiais pilvais iš juoko  thumbup.gif  Susiderinom, skaitėm kartu scenarijų, daug patarimų gavom, turėtumėm susidirbt  drinks_cheers.gif  Muzikantas pats sakė, kad jis mūsų padėjėjas, o kai parodžiau ką turiu prisirašiusi, tai pradėjo juoktis, kad muzikanto kaip ir nebereikia ir kad svečiai gaus išgert tik 4 val. ryte  lotuliukas.gif Tik jo minčių dabar negaliu įkelt, nes mano nuotakėlė gali skaitinėti šią temą smalsumo vedama  mirksiukas.gif  Drabelius po truputėlį ruošiu ir kai jau viską turėsiu nufotkinus parodysiu  smile.gif

Nusipirkau žalią papkę scenarijui (nes mano suknia žalia), tik nežinau kaip ją papuošti  g.gif  Gal turite kokių minčių?  help.gif  Kokiu popieriumi puošiate papkes? Dovanų popierius man kaip tai nelabai  verysad.gif  Radau gražų, plonyti ir įdomų, bet ružavą, bet prie žalios papkės...  verysad.gif

Puošk medžiaga,gaunas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
labukas,

jau nebespeju visko skaityti, mes isvaziuojam penktadieni - biski baugu ir jau norisi lotuliukas.gif atrodo daugiau maziau viskas kaip ir padaryta, bet dar yra visokiu smulkmeneliu, daugiausia tai spausdinimo. Gal kas galit patarti kaip sertifikata pasidaryti?
gal kas turit tuscia koki kad galeciau tik teksta ikelt?

o jau padirbejusiom svociutem - 4u.gif saunuoles jus, as vis paziuriu ir tikiuosi, kad man bent puse pavyks thumbup.gif ir kas svociau jat si savaitgali - sekmes sekmes dideliausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 06, 17:28)
Labutis visoms  4u.gif
Niu va, buvom susitikę su muzikantu. Labai patiko, išėjom skaudančiais pilvais iš juoko   thumbup.gif  Susiderinom, skaitėm kartu scenarijų, daug patarimų gavom, turėtumėm susidirbt  drinks_cheers.gif  Muzikantas pats sakė, kad jis mūsų padėjėjas, o kai parodžiau ką turiu prisirašiusi, tai pradėjo juoktis, kad muzikanto kaip ir nebereikia ir kad svečiai gaus išgert tik 4 val. ryte  lotuliukas.gif Tik jo minčių dabar negaliu įkelt, nes mano nuotakėlė gali skaitinėti šią temą smalsumo vedama  mirksiukas.gif  Drabelius po truputėlį ruošiu ir kai jau viską turėsiu nufotkinus parodysiu  smile.gif

Nusipirkau žalią papkę scenarijui (nes mano suknia žalia), tik nežinau kaip ją papuošti  g.gif  Gal turite kokių minčių?  help.gif  Kokiu popieriumi puošiate papkes? Dovanų popierius man kaip tai nelabai  verysad.gif  Radau gražų, plonyti ir įdomų, bet ružavą, bet prie žalios papkės...  verysad.gif

mano ir zalia smile.gif dar nesugalvojau kaip puosiu,bet pries akis stovi vaizdas,kad puosta auksine medziaga,povo plunksnom ir karoliukais.kai pradesiu gamint,matysiu kas grazu,kas ne,tik nezinau is kur povo plunksna gaut.tiesa,mano bus ne papke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TAI AS: 06 liepos 2009 - 16:50
Sveikos,

ir as jau po visko thumbup.gif Po triju dienu maratono. Ale sedziu ir verkiu, kad taip greit viskas baiges verysad.gif Na bet gal dar ir nuovargis kaltas del tokios busenos. Issimiegosiu ir ryt viskas kitaip atrodys, ispudziai susigules ir parasysiu rolleyes.gif Dabar vakai labai pasiilge, nuo penktadienio nesimatem, tai nuo ranku nenulipa doh.gif

QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 03, 16:41)
sveikos visos, geros nuotaikos visoms, kurios šį savaitgalį piršliaus 4u.gif
gal galit kas papasakot apie tuos metus nugyventus kartu? labai šauni idėja, niekada negirdėta. Kaip ten kas vyksta?
ačiukas.

paprasote kad vedantysis ar kazkas tai lieptu visiems atsistoti.
tada lieptu visiems neapsizenijusiems susesti.
tada poroms kurios susituokusios puse dienos (cia butu jaunieji ir dazniausiai sioje vietoje visi sukrizena
tada visos poros susituokusios metus, tada visos maziau nei 5 metus, tada maziau nei 10, 20 iki kol liks tik viena pora. Tada jiems ir dovanojate puokste gaunasi ir poros pagerbimas ir pramoga visiems

Bet sita ideja geriau naudot, jei nera issiskyrusiu ar nuoskadu jau nebeturinciu. Mes daug ideju del to atmetem, net renginio eigoj, nes jaunikio tevai neseniai issiskyre unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 17:09)
Puošk medžiaga,gaunas puikiai  thumbup.gif

ačiukas už mintį 4u.gif thumbup.gif Reiks lėkt išsirinkt medžiagą. Tik kokia medžiaga labiau tinka? g.gif Ko gero, papkė gražiau atrodytų visa aptraukta medžiaga? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 06, 17:45)
mano ir zalia smile.gif  dar nesugalvojau kaip puosiu,bet pries akis stovi vaizdas,kad puosta auksine medziaga,povo plunksnom ir karoliukais.kai pradesiu gamint,matysiu kas grazu,kas ne,tik nezinau is kur povo plunksna gaut.tiesa,mano bus ne papke.

O kas, jei ne papkė? blink.gif smile.gif
Atsakyti