Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

jei pekutis svociauja suvalkijoj,tai oras siltas,bet labai jau lyja...
Atsakyti
Sveikutes, tesiu savo pasakojima toliau ....

Rytinio maratono neaprasinesiu, nes jis kaip ir pas visas labai itemptas rolleyes.gif

Apie 11val atavziavau pas jaunaja (pirslus jau nuo 10val pas jauniki). Paruosiau savo kliuciu ruoza: sutikau dar laiptineje, kad uz kiekviena laiptuka pasakytu ka reiskia nuotakai parodytas skaicius. Kazkaip labai lengvai ir greitai visus skaicius atspejo, tik paskui supratau kodel (pirslys dar pries atvaziavima pasufleravo tongue.gif ). Ant buto duru sirdute, kur reikejo irasyti trukstamas raides. Taip atrode jaunosios pirmasis neiles laiskelis dar pradinese klasese blush2.gif Koridoriuje ant grindu priklijavau sirdutes, kaip pedsakus, su kiekvienu zingsniu jaunikiui reikejo pasakyti KODEL BUTENT JI. Prie kambario duru reikejo pasakyti slapta koda, jei teisingai - durys atsivers. Kazkodel pirmi jaunikio zodziai buvo SIM SIM ATSIVERK. Is uz duru pasigirdo juokas, bet durys neatsivere lotuliukas.gif Po keliu bandymu isgirdom AS TAVE MYLIU. Tai ir buvo kodas. Kadangi musu jaunikis medziotojas-megejas, tai turejo pasikliauti tik savo uosle ir is pamergiu issirinkti savo nuotakos kvepalus. Ir cia is pirmo bandymo atspejo, nes pasirodo jis tuos kvepalus ir padovanojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombočka: 04 liepos 2009 - 17:10
Toliau....
Suejo visas pulkas, susipazino, gelytem apsikeite, pazymejom pirsli, masinas papuosem ir i baznycia. Baznycioje merginos is pulko dar skaite laiskus apie meile is sventojo rasto. Ceremonija praejo lengvai ir neprailgo. Paskui jaunieji liko pasifotografuoti, pirslys pasventino duonyte paimta is namu, o as paprasiau visus susirinkusius svecius pasitikti jaunuosius jau isejusius is baznycios. Aisku i toki mano prasyma pagyvenusi publika kreivai sureagavo schmoll.gif Pulkas taip pat lauke jau su ziedlapiais is lauko puses. Po ziedlapiu balandziai, sveikinimai, sampanas, saldainiai, nuotraukos.
Paskui jaunuju lauke apsipirkimas parduotuveje, nesimas per tilta, surakintos sirdutes, broma, dubingiu piliakalnis, kelione laivu per asvejos ezera. Parduotuveje jauciu mus apgavo arba mes patys apsiskaiciavom: uz 16lt per abu jaunuosius gavom tik du redbul gerimus ir dvi dideles Manijas. Pamenu dar, kad jaunieji prase dar vieno redbul, bet kazkas uzkalbino mus ir pardaveja, taip ir isgaravo is galvos, kad turim dar laisvu pinigeliu blink.gif Ant tilto jaunikis pernese savi jau zmona. Tilto gale surakinom isgraviruotas sirdutes ir rakelius ismetem i upe. Raktai ir sirdutes - saugojimui i dezute. O uz keliu metru lauke broma, kuria suorganuzavo jaunosios klasiokai. Zmoniuku buvo nedaug, bet smagiai visi sukosi: persirenge vaikuciai, su pripustais zaislais ant kelio, dar kazkieno mazasis broliukas su dviratuku salia, o aplink visi medziai iskabinti plakatais su jaunuju nuotrauka ir fraze: vaikuciai iesko teveliu. Aisku mes issipirkom ir traukem toliau.
Atsakyti
thumbup.gif linxma svente buvo tau Bombočka drinks_cheers.gif
o gal gali papasakot kodel jaunieji ejo apsipirkt i parduotuve? blush2.gif ax.gif cia siaip ar uzduotis kokia buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 03, 23:38)
kur jus tas duonas uzsisakot?
sukneles groooooozis neispasakytas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grozis ir skonis jauciu, net seile nuryjau biggrin.gif
Atsakyti
Toliau....
Toliau pakilom i piliakalni, kur jaunuju lauke ilga fotosesija, o jaunimas sturmavo maista. Kai sugrizo jaunieji, visus surinkau paleisti i dangu spalvotas gerves. Turejom apie 10 helio balionu, tai galvojau prie kiekvieno priristi po 3 gerves, bet pasirodo su tokiu kiekiu balionas nekilo schmoll.gif teko risti tik po viena gerve. Vistiek labai grazu ir prasminga.
Toliau plaukem apie valanda laivu. Ten jaunieji atrinko savo gyvenimo recepta is akmenuku. Labai vietoj jaunimui baigesi degtines atsargos, tai kelione praleidom apsigrozedami gamta ir atsipalaidavimui. Kai jau visai ramu pasidare issitraukiau tuos kortelinius zaidimus is knygyno. Galejau ir anksciau traukti, bet vis dvejojau, bet tikrai verti demesio ir juoko.
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 07 04, 18:31)
O uz keliu metru lauke broma, kuria suorganuzavo jaunosios klasiokai. Zmoniuku buvo nedaug, bet smagiai visi sukosi: persirenge vaikuciai, su pripustais zaislais ant kelio, dar kazkieno mazasis broliukas su dviratuku salia, o aplink visi medziai iskabinti plakatais su jaunuju nuotrauka ir fraze: vaikuciai iesko teveliu. Aisku mes issipirkom ir traukem toliau.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip idomiau sugalvojo, saunuoliai
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 04, 18:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip idomiau sugalvojo, saunuoliai

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir man sitas bromas patiko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 07 04, 18:04)
Sveikutes, tesiu savo pasakojima toliau ....

kokia šaunuolė, kaip puikiai buvai pasiruošusi thumbup.gif Labiausiai tai patiko, kaip jaunikis ėjo pas jaunąją į namus, visiškai ne tradiciškai thumbup.gif nerealiai patiko thumbup.gif

Tobulinu savo scenarijų ir reikia man jūsų pagalbos ax.gif Dėl jaunųjų valso. per mūsų vestuves, paskui, kur piršliavom dar dvejose vestuvėse, tai aš ant tokio žiedo surišau juostas spalvotas, jas daviau jauniesiems ir jie šokio metu jas tiesiog laikė, aš skaičiau spalvų reikšmes. Dabar noriu padaryti kažką kitaip. sakau, jeigu kiekvienos spalvos juostą, kai aš pradedu sakyti Balta spalva, atneša pirma pora, mėlyna spalva, antra pora ir t.t. Bet ką su jomis padaryti? Kažkur prisegti jauniesiems, ar duoti į rankas? g.gif Va šitos detalės nesugalvoju, gal kuri protingesnė už mane ir padėtumėt man? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 07 04, 18:04)
Kadangi musu jaunikis medziotojas-megejas, tai turejo pasikliauti tik savo uosle ir is pamergiu issirinkti savo nuotakos kvepalus. Ir cia is pirmo bandymo atspejo, nes pasirodo jis tuos kvepalus ir padovanojo  smile.gif

O gal galėtum plačiau aprašyti, kaip darei su tais kvepalais? ax.gif Kaip supratau, pasako kodą, atsidaro durys ir už jų dar nėra jaunosios ar kaip? Jaunikiui tada duodama išrinkti iš kvepalų? g.gif Labai patiko ši mintis, tai norėčiau ja pasinaudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 07 04, 20:40)
Dabar noriu padaryti kažką kitaip. sakau, jeigu kiekvienos spalvos juostą, kai aš pradedu sakyti Balta spalva, atneša pirma pora, mėlyna spalva, antra pora ir t.t. Bet ką su jomis padaryti? Kažkur prisegti jauniesiems, ar duoti į rankas?  g.gif Va šitos detalės nesugalvoju, gal kuri protingesnė už mane ir padėtumėt man?  ax.gif

Na as kai skaiciau zodzius apie spalvas ta mes jaunuosiu apraisiojom su tom juostelem, tai graziai ir idomiai buvo, jie soko letai ir risom, o poto visi ratu sokom aplink juos, ir poto buvo pirslio polka
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 04, 17:46)
thumbup.gif linxma svente buvo tau Bombočka  drinks_cheers.gif
o gal gali papasakot kodel jaunieji ejo apsipirkt i parduotuve? blush2.gif  ax.gif cia siaip ar uzduotis kokia buvo? ax.gif

Jauniesiems smulkiais centais yra duodama tam tikra pinigu suma. Galima kiekvienam atskirai, galima bendrai. Ir jie parduotuveje apsipirkineja savo pirmai vestuviniai nakciai, arba pirmam romantiskam vakarui. Jie nezino kiek ten yra pinigeliu. Geriausiai kai dar pardaveja padeda: jaunieji renkasi ka pirkti o pardaveja skaiciuoja. Pas mus kelis kartus pardaveja skaiciavo, nes vis suklisdavo. O paskui jaunuju pirkini prideti prie naktines uzkandeles, kai isleidziam jaunuosius miegoti. Ir gaunasi kaip tokia uzduotele - pirmas darbas kartu: ismokti skiciuoti pinigus tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 04, 18:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir man sitas bromas patiko drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

kai turesiu nuotraukas is fotografo, idesiu bendram vaizdui. Tikrai smagiai jie atrode thumbup.gif visa palyda paskui su jais nusifotografafom paskui biggrin.gif
Atsakyti