Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 03, 23:51)
duona superine...  o kas ten ispjauta ?  g.gif
kur tokias iskepa ?

va kas išpjauta
Marijampolėj užsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 03, 23:05)
va kas išpjauta
Marijampolėj užsisakiau  smile.gif

oho kaip gudru, o kuriuo momentu cia prireikia tu kepaliuku?
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 03, 13:02)
pasiėmiau suknelę  bigsmile.gif  tik sušilus apsirengiau,tai pasiraukus vietom  blush2.gif

thumbup.gif labai grazu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 03, 22:42)
pekuti atrodai nuostabiai wub.gif ,o mano penkiamete dukra pamacius susuko super suknele!!!  thumbup.gif

Labas rytas , ir as turiu penkiamete vertintoja doh.gif . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas lotuliukas.gif ir sukneles man renka ir sukuosenas mirksiukas.gif
Na va nulijo nakti trupuciuka pas mus , tikekimes kad diena bus geras oras . To ir linkiu visom pirsliaujanciom siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 04, 01:05)
va kas išpjauta

kur tiksliai marijampolėj? adresiuką gal galima? būnu ten...gal mano mama kaip mama norėtų kažką su tokia duona padaryti g.gif
Atsakyti
merginos, būkit geros, dar kartą žodžiai apie duoną jei galima? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas visoms.oho kiek marijampolieciu cia smile.gif,pekuti negi tu suknele marijampolej nuomavai?neuzmaciau niekur tokios.
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 04, 06:32)
Labas rytas , ir as turiu penkiamete vertintoja  doh.gif  . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas  lotuliukas.gif  ir sukneles man renka ir sukuosenas  mirksiukas.gif
Na va nulijo nakti trupuciuka pas mus , tikekimes kad diena bus geras oras . To ir linkiu visom pirsliaujanciom siandien  mirksiukas.gif

pas mus ir taip,suknele jau nusipirkom,bet tokia,kad ir siaip galetu vaiksciot,ne ta progine smile.gif su sukuosena gal dar apsieisim biggrin.gif .o visuose vestuvinuose darbeliuose ji man padeda.tai klijais patepa,tai iskerpa.didzioji padejeja! wub.gif na,bet ir vestuves jos krikstatevio,tai stengiasi ir ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 09:01)
merginos, būkit geros, dar kartą žodžiai apie duoną jei galima?  4u.gif

laba visom, kox puikus oras vestuvem, neperkarsta, nelyja, tikiuos musu svociutem viskas bus thumbup.gif
tikiuos zodziai pravers mirksiukas.gif
Vaikai, šiandien pasitinkam jus su duona, druska ir vandeniu. Vanduo – tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.

Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš mūsų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip mes mylim jus.

Papildyta:
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 03, 22:17)
Pekuti, svočia būsi  thumbup.gif Labai graži suknelė.

Sėkmės ryt piršliaujančioms, gero oro, puikios nuotaikos ir supratingų svečių  4u.gif
Pagalvojau, kaip kaži jausiuos vestuvių išvakarėse, jau dabar kai pagalvoju pilve viskas susisuka  blink.gif 

Susirūpinau dėl žaidimų gamtoj. Ar darysite ką nors? Turiu truputį išsisaugojusi, bet kai pradėjau skaitinėti dauguma skirti žaisti prie stalo.

SEGTUKAI
Į merginų drabužius, prisegama daug segtukų – po dešim, vaikinam užrištom akim, reikia kuo greičiau surasti visus segtukus ir surinkti
KAMUOLIUKAS
Porom duodama po kamuoliuką, davus starto ženklą, savo antrąjai pusei, moterys turi pro vieną kelnių klešnę įkišti, pro kitą ištraukti kamuoliuką.
RAIDES
2 komandoms duodama po ilgoka, maždaug 3m. ilgio virve ar kaspina, komandoje turi buti 4-5 žmones. kiekvienas komandos narys laiko už juostos tik vieną ranką maždaug vienodais atstumais. tada sakomi žodžiai ir komandai reikia padaryti pirmąją to žodzio raide. pradziai Varna, Upė..jei per lengva (orientuotis pagal komandos lygį) tada "Nosis..Saulė... Zebras ar net Žiurkė
ZVEJYBA
prie pabrolio svarko ar kelniu is uzpakalio prisegi virvute su priristu piestuku ir pastatai tuscia buteli ant zemes. turi pataikyti piestuka i butelio skylute.
BADMINTONAS
Duodamas balionas ir musių muštukai. Tada stoja visi prie starto ir turi atmušinėti jį iki finišo. Laimi tas, kas pirmas pasiekia finišą.
sudejau savo zaidimus gamtoj, gal rasi ka tinkamo ir sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Marijampoleje duona kepa Giraičio kepykla. Ju yra ir kituose miestuose parduotuvių. Kaina 60lt vieneto ir kiek reikia prideda duoniukų.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 04, 00:05)
va kas išpjauta

nereali duonelė
pasakykit, prašau, kur ją panaudosit?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Intensyviai dėlioju scenarijų, noriu susidėlioti viską, tada reikalingus dalykus darysiu, tai kažkaip sakiau jau nebesirinksiu idėjų naujų, nes ir galo nebus joms biggrin.gif
Vakar ir aš pagaliau išsinuomavau suknelę karsta.gif Buvom su sese (jaunąja būsima) ir mama, tai išsirinkom, tikrai graži, ir labai derės prie pamergių, nes jų ryškiai violetinės, o mano bus avietės spalvos, tai bus kaip derinys thumbup.gif Tik va, gaila, nenufotografavau, negaliu parodyti ir jums doh.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 07 03, 13:02)
pasiėmiau suknelę  bigsmile.gif  tik sušilus apsirengiau,tai pasiraukus vietom  blush2.gif

o, geras bigsmile.gif Aš tokią pačią žiūrėjau Anykščiuose nuomoje. Kiek kainavo? Nes Anykščiuose tai 300 Lt norėjo už ją.

QUOTE(pekutis @ 2009 07 03, 13:37)
žiedlapiam piltuvėliai  ax.gif

Oi, kokie thumbup.gif Pavogsiu aš šitą mintį iš tavęs blush2.gif
Atsakyti
http://images.google...q...sa=N&tab=wi

gal kuriai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti