Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(leliukazz @ 2009 07 03, 06:58)
Kur vardinama - dabar atsiseda nesusituoke, paskui susituoke kelias valandas, pao vardinama metais, kol lieka ilgiausiai susituokus pora ir tada jauniesiem palinkima nugyvent tiek metu kartu ir dar daugiau.

sveikos visos, geros nuotaikos visoms, kurios šį savaitgalį piršliaus 4u.gif

gal galit kas papasakot apie tuos metus nugyventus kartu? labai šauni idėja, niekada negirdėta. Kaip ten kas vyksta?
ačiukas.
Atsakyti
Manilla aciu uz grazius zodzius.

Pekutis atrodai fantastiskai wub.gif wub.gif wub.gif Dar bus sukuosena makiazas bus super. As dar sukneles neturiu. Reikes kita savaite bandyti ieskoti...
Ir piltuveliai ziedlapiams nuostabus, gera ideja...

Sekmes mergaitems rytoj thumbup.gif. Viskas bus gerai, jus pacios paciausios. Lauksim ispudziu. Kelias temas prirasysit kol viska ispasakosit, bus labai idomu...
Atsakyti
Merginos, sakiau, kad niekaip nebaigsiu savo minčių dėlioti doh.gif Gal turit gražių žodžių tėveliams, ale padėkos nuo jaunųjų?
Atsakyti
pekuti labai graži suknelė wub.gif ir tūtelės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos -

penkuti - man tai si suknele nelabai - kunigas supainios ne tai porai sliuba duos biggrin.gif

na gerai jau - SUPER SVOCIA good.gif

Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 03, 13:02)
pasiėmiau suknelę  bigsmile.gif  tik sušilus apsirengiau,tai pasiraukus vietom  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grozis
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 03, 09:49)
O mane vis pamirštate,i aš ši savaitgali darbuosiuos verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

doh.gif o sorry, kaip cia dabar taip isejo, wub.gif tai ir tau gero starto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pekuti atrodai nuostabiai wub.gif ,o mano penkiamete dukra pamacius susuko super suknele!!! thumbup.gif
Atsakyti
leliukaz, kaip aš tave suprantu dėl neišsimiegojimo... ir kaip džiaugiuosi, kad anksčiau viską ruoštis ėmiau...nes dabar atidėlioju rytoj rytoj, nes per daug rodos po dienos darbelių pavargus būnu.
sėkmės šį savaitgalį svočiaujančioms 4u.gif
Atsakyti
Pekuti, svočia būsi thumbup.gif Labai graži suknelė.

Sėkmės ryt piršliaujančioms, gero oro, puikios nuotaikos ir supratingų svečių 4u.gif
Pagalvojau, kaip kaži jausiuos vestuvių išvakarėse, jau dabar kai pagalvoju pilve viskas susisuka blink.gif

Susirūpinau dėl žaidimų gamtoj. Ar darysite ką nors? Turiu truputį išsisaugojusi, bet kai pradėjau skaitinėti dauguma skirti žaisti prie stalo.
Atsakyti
dar kartelį ačiū už komplimentus blush2.gif
vaišinu duona tongue.gif
Atsakyti
kur jus tas duonas uzsisakot?

sukneles groooooozis neispasakytas
Atsakyti
duona superine... o kas ten ispjauta ? g.gif
kur tokias iskepa ?

dar idomu,jei kas nuomavotes helio baliona kur ir kiek kainuoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeniukas: 03 liepos 2009 - 22:53