Sveikutes
Rusų forume perskaiciau stai tokia ideja atvykus jaunikiui paimt nuotakos
Reikia padaryt ramune , ant jos lapeliu surasyt isimintinas datas jaunuju , galima batu dydi ,ugi , pakviestu sveciu skaicius, jaunosios ziedo dydis ir t.t.
Jaunikis plesia lapeli ir turi pasakyt ka reiskia tie skaiciai .
Gal kam tiks ir pasinaudosit
O gal turit kas gražų tostą už tėvelius? Visi, kuriuos radau, tokie graudūs, bijau, kad galiu neperskaityti O ką jau kalbėt apie tėvus
QUOTE(ericaa @ 2009 06 23, 15:52)
O gal turit kas gražų tostą už tėvelius? Visi, kuriuos radau, tokie graudūs, bijau, kad galiu neperskaityti O ką jau kalbėt apie tėvus
Bandyk savais zodziais ,nes visi kiek randu tai graudus
QUOTE(ericaa @ 2009 06 23, 14:52)
tai,kad visi zodziai teveliams graudus,as ir maniau,kad nesusilaikysiu,bet pavyko,o teveliams ,kad ir kokie jie butu,jie vistiek asara isspaus,mano jaunuju ir islydint,ir pasitinkant su duona ir druska ir seimos zidini teikiant asaras brauke:unsure:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 23, 13:35)
Ruosiasi savaitgaliui:
birželio 27
Bombočka
Ledietė
Ne uz kalnu:
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
birželio 27
Bombočka
Ledietė
Ne uz kalnu:
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
Uzberei druskos, net vidurius sukt pradejo
As dar irgi daug nepasidarius
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 23, 17:03)
as irgi net scenarijaus galutinai nepasirasius
aj, bet gal kaip nors
QUOTE(aladinas @ 2009 06 23, 09:44)
gavau gavau, ačiukas ačiukas, labai pagelbėjai, dar ne visą perskaičiau, bet pradžią jau nusikopinau į savo scenarijų.
va tau
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 23, 14:23)
Sveikutes
Reikia padaryt ramune , ant jos lapeliu surasyt isimintinas datas jaunuju , galima batu dydi ,ugi , pakviestu sveciu skaicius, jaunosios ziedo dydis ir t.t.
ačiukas, būtinai panaudosiu nu super gera idėja
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 23, 16:28)
aš irgi dar neturiu scenarijaus, vestuvės šį 6dienį... bet jau jis galvoje yra ir jau vyksta gamybinis procesas visų atributų... pernai buvom prišliauti, tai kaip ir viskas aišku, tada buvau per daug prisiruošus, neapsikrausiu dabar... nes poto jau ir neįdomu būna kai per daug ir gaila, kad ruošies ir visko nepanaudoji. Kaiptik dabar saldainių popieriukus printinu... jau 2 kg vyras suvyniojo, dar tiek pat vyniosim. Saldainių girlendą pasidariau. Rašiau prieš kelias dienas ir prašiau patarimo... nesulaukiau, bet jau kaip ir išsisprendė bėda nes ir pulkelį turėsim, užsakaiu šian katerį, po Kauno marias paplaukiosim... na tikiuosi antras blynas nebus prisvilęs... Skaičiau čia vieną pasakojima (nepamenu kuri rašėt) tai tokie prisiminimai pabudo... pas mus pernai per vestuves, kuriose piršliavom visi rūkė rūkė... nieko nenorėjo, tikiuosi šiais metais taip nebus
Tiesa, kur kaune galima rasti gražų šeimos židinį? urmo bazėje neradau... gal ieškoti nemoku??
Sėdi tu, mama, o aš tarsi artistė
Jums rengiu juokingus spektaklius.
Tėti, atmenu, kaip nešdavai per pievą,
Mokydamas džiaugtis skrendančiu paukščiu.
Man suprast padėjai keistą vėjo kalbą
Ir įvertint tai, ką jau seniai turiu.
Mamyt, tu dar mokinai širdies klausyti,
Pameni, kaip kūrėm ateities planus?
Ir suprast padėjai - ne bėda suklysti,
Privalu vėl keltis ir išlikt žmogum.
man jis labai patiko,kad ir graudus...
si karta zidiniu rupinosi patys jaunieji.nusipirko grazia zvakide,kai pirsliavau anksciau ir zvakide pirkau,tokia raudona su sirdele...nes man paciai tie molinukai .grazu kas grakstu,plona ir elegantiska.mano sese kai tekejo pries daug,daug metu gavo medini zidini.jis tvirtinasi prie sienos ir atrodo kaip fakelas
Jums rengiu juokingus spektaklius.
Tėti, atmenu, kaip nešdavai per pievą,
Mokydamas džiaugtis skrendančiu paukščiu.
Man suprast padėjai keistą vėjo kalbą
Ir įvertint tai, ką jau seniai turiu.
Mamyt, tu dar mokinai širdies klausyti,
Pameni, kaip kūrėm ateities planus?
Ir suprast padėjai - ne bėda suklysti,
Privalu vėl keltis ir išlikt žmogum.
man jis labai patiko,kad ir graudus...
si karta zidiniu rupinosi patys jaunieji.nusipirko grazia zvakide,kai pirsliavau anksciau ir zvakide pirkau,tokia raudona su sirdele...nes man paciai tie molinukai .grazu kas grakstu,plona ir elegantiska.mano sese kai tekejo pries daug,daug metu gavo medini zidini.jis tvirtinasi prie sienos ir atrodo kaip fakelas
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 23, 19:54)
aš irgi dar neturiu scenarijaus, vestuvės šį 6dienį... bet jau jis galvoje yra ir jau vyksta gamybinis procesas visų atributų... pernai buvom prišliauti, tai kaip ir viskas aišku, tada buvau per daug prisiruošus, neapsikrausiu dabar... nes poto jau ir neįdomu būna kai per daug ir gaila, kad ruošies ir visko nepanaudoji. Kaiptik dabar saldainių popieriukus printinu... jau 2 kg vyras suvyniojo, dar tiek pat vyniosim. Saldainių girlendą pasidariau. Rašiau prieš kelias dienas ir prašiau patarimo... nesulaukiau, bet jau kaip ir išsisprendė bėda nes ir pulkelį turėsim, užsakaiu šian katerį, po Kauno marias paplaukiosim... na tikiuosi antras blynas nebus prisvilęs... Skaičiau čia vieną pasakojima (nepamenu kuri rašėt) tai tokie prisiminimai pabudo... pas mus pernai per vestuves, kuriose piršliavom visi rūkė rūkė... nieko nenorėjo, tikiuosi šiais metais taip nebus
Tiesa, kur kaune galima rasti gražų šeimos židinį? urmo bazėje neradau... gal ieškoti nemoku??
Paieskok sienamiestyje Vilniaus gatveje, ten daug visokiu parduotuviu yra ir aisku zidiniu, dar laisves alejoj prie merkurijaus viena suvenyru parduotuve yra, manau kazka turetum rasti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 22, 19:24)
Tesiu antra diena....
Muzikantai visus pakele,o mes tuo tarpu papusryciavome ir kol visi atsikele,nuejome persirengti,pries tai papraseme muzikantu,kad nieko neleistu prie stalo,o persirengeme aerobikos treneriais(pirslys irgi buvo mergina ) visi lb nustebo mus tokius pamate
Muzikantai visus pakele,o mes tuo tarpu papusryciavome ir kol visi atsikele,nuejome persirengti,pries tai papraseme muzikantu,kad nieko neleistu prie stalo,o persirengeme aerobikos treneriais(pirslys irgi buvo mergina ) visi lb nustebo mus tokius pamate
cia tai geras, isivaizduoju kaip fainai atrodet, kad man dabar net juokas ima, saunuoliai