Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

Sveikutes
Rusų forume perskaiciau stai tokia ideja atvykus jaunikiui paimt nuotakos
Reikia padaryt ramune , ant jos lapeliu surasyt isimintinas datas jaunuju , galima batu dydi ,ugi , pakviestu sveciu skaicius, jaunosios ziedo dydis ir t.t.
Jaunikis plesia lapeli ir turi pasakyt ka reiskia tie skaiciai .
Gal kam tiks ir pasinaudosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 23 birželio 2009 - 13:24
O gal turit kas gražų tostą už tėvelius? Visi, kuriuos radau, tokie graudūs, bijau, kad galiu neperskaityti unsure.gif O ką jau kalbėt apie tėvus
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 06 23, 15:52)
O gal turit kas gražų tostą už tėvelius? Visi, kuriuos radau, tokie graudūs, bijau, kad galiu neperskaityti unsure.gif O ką jau kalbėt apie tėvus

Bandyk savais zodziais ,nes visi kiek randu tai graudus
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 06 23, 14:52)

tai,kad visi zodziai teveliams graudus,as ir maniau,kad nesusilaikysiu,bet pavyko,o teveliams ,kad ir kokie jie butu,jie vistiek asara isspaus,mano jaunuju ir islydint,ir pasitinkant su duona ir druska ir seimos zidini teikiant asaras brauke:unsure:

Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 23, 13:35)
Ruosiasi savaitgaliui:

birželio 27
Bombočka
Ledietė

Ne uz kalnu:

liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta

nono.gif Uzberei druskos, net vidurius sukt pradejo doh.gif lotuliukas.gif

As dar irgi daug nepasidarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 23, 17:03)
nono.gif Uzberei druskos, net vidurius sukt pradejo doh.gif  lotuliukas.gif

As dar irgi daug nepasidarius doh.gif

as irgi drinks_cheers.gif net scenarijaus galutinai nepasirasius doh.gif biggrin.gif
aj, bet gal kaip nors hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 23, 09:44)

Issiunciau,parasyk ar gavai,nes kazkaip itartinai,kad ne g.gif

gavau gavau, ačiukas ačiukas, labai pagelbėjai, dar ne visą perskaičiau, bet pradžią jau nusikopinau į savo scenarijų.
va tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 23, 14:23)
Sveikutes
Rusų forume perskaiciau stai tokia ideja atvykus jaunikiui paimt nuotakos
Reikia padaryt ramune , ant jos lapeliu surasyt isimintinas datas jaunuju , galima batu dydi ,ugi , pakviestu sveciu skaicius,  jaunosios ziedo dydis ir t.t.
Jaunikis plesia lapeli ir turi pasakyt ka reiskia tie skaiciai .
Gal kam tiks ir pasinaudosit  mirksiukas.gif

ačiukas, būtinai panaudosiu nu super gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 23, 16:28)
as irgi drinks_cheers.gif net scenarijaus galutinai nepasirasius doh.gif  biggrin.gif
aj, bet gal kaip nors hihihi.gif  blush2.gif

aš irgi dar neturiu scenarijaus, vestuvės šį 6dienį... smile.gif bet jau jis galvoje yra ir jau vyksta gamybinis procesas visų atributų... pernai buvom prišliauti, tai kaip ir viskas aišku, tada buvau per daug prisiruošus, neapsikrausiu dabar... nes poto jau ir neįdomu būna kai per daug ir gaila, kad ruošies ir visko nepanaudoji. Kaiptik dabar saldainių popieriukus printinu... jau 2 kg vyras suvyniojo, dar tiek pat vyniosim. Saldainių girlendą pasidariau. Rašiau prieš kelias dienas ir prašiau patarimo... nesulaukiau, bet jau kaip ir išsisprendė bėda nes ir pulkelį turėsim, užsakaiu šian katerį, po Kauno marias paplaukiosim... na tikiuosi antras blynas nebus prisvilęs... Skaičiau čia vieną pasakojima (nepamenu kuri rašėt) tai tokie prisiminimai pabudo... pas mus pernai per vestuves, kuriose piršliavom visi rūkė rūkė... nieko nenorėjo, tikiuosi šiais metais taip nebus smile.gif
Tiesa, kur kaune galima rasti gražų šeimos židinį? urmo bazėje neradau... gal ieškoti nemoku??
Atsakyti
Sėdi tu, mama, o aš tarsi artistė
Jums rengiu juokingus spektaklius.
Tėti, atmenu, kaip nešdavai per pievą,
Mokydamas džiaugtis skrendančiu paukščiu.
Man suprast padėjai keistą vėjo kalbą
Ir įvertint tai, ką jau seniai turiu.
Mamyt, tu dar mokinai širdies klausyti,
Pameni, kaip kūrėm ateities planus?
Ir suprast padėjai - ne bėda suklysti,
Privalu vėl keltis ir išlikt žmogum.

man jis labai patiko,kad ir graudus...
si karta zidiniu rupinosi patys jaunieji.nusipirko grazia zvakide,kai pirsliavau anksciau ir zvakide pirkau,tokia raudona su sirdele...nes man paciai tie molinukai schmoll.gif .grazu kas grakstu,plona ir elegantiska.mano sese kai tekejo pries daug,daug metu biggrin.gif gavo medini zidini.jis tvirtinasi prie sienos ir atrodo kaip fakelas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TAI AS: 23 birželio 2009 - 19:07
Dar si ta jums radau ...

http://radikal.ru/F/...3d4deb.jpg.html

http://radikal.ru/F/...ef03c9.jpg.html

http://radikal.ru/F/...195cb7.jpg.html

http://radikal.ru/F/...dee657.bmp.html
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 23, 19:54)
aš irgi dar neturiu scenarijaus, vestuvės šį 6dienį... smile.gif bet jau jis galvoje yra ir jau vyksta gamybinis procesas visų atributų... pernai buvom prišliauti, tai kaip ir viskas aišku, tada buvau per daug prisiruošus, neapsikrausiu dabar... nes poto jau ir neįdomu būna kai per daug ir gaila, kad ruošies ir visko nepanaudoji. Kaiptik dabar saldainių popieriukus printinu... jau 2 kg vyras suvyniojo, dar tiek pat vyniosim. Saldainių girlendą pasidariau. Rašiau prieš kelias dienas ir prašiau patarimo... nesulaukiau, bet jau kaip ir išsisprendė bėda nes ir pulkelį turėsim, užsakaiu šian katerį, po Kauno marias paplaukiosim... na tikiuosi antras blynas nebus prisvilęs... Skaičiau čia vieną pasakojima (nepamenu kuri rašėt) tai tokie prisiminimai pabudo... pas mus pernai per vestuves, kuriose piršliavom visi rūkė rūkė... nieko nenorėjo, tikiuosi šiais metais taip nebus smile.gif
Tiesa, kur kaune galima rasti gražų šeimos židinį? urmo bazėje neradau... gal ieškoti nemoku??

Paieskok sienamiestyje Vilniaus gatveje, ten daug visokiu parduotuviu yra ir aisku zidiniu, dar laisves alejoj prie merkurijaus viena suvenyru parduotuve yra, manau kazka turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 22, 19:24)
Tesiu antra diena....
Muzikantai visus pakele,o mes tuo tarpu papusryciavome ir kol visi atsikele,nuejome persirengti,pries tai papraseme muzikantu,kad nieko neleistu prie stalo,o persirengeme aerobikos treneriais(pirslys irgi buvo mergina ) visi lb nustebo mus tokius pamate

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia tai geras, isivaizduoju kaip fainai atrodet, kad man dabar net juokas ima, saunuoliai
Atsakyti