Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 02, 15:35)
Ar kuri iš jūsų darotės netikrų pinigų vestuvėms? Aš valgomų nenoriu. Žinau, kad būna internete pavyzdžiai tik reikia savo nuotrauka įsidėt.. Nu bet nerandu nors užmušk.. Gal kuri žino?

ju galima susimaketuot imikimi.com mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz pataryma,kazkaip pati nepagalvojau,jau pasidariau ir euriuku ir doleriuku bigsmile.gif ,gaila kad nera litu.......... verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau rašyti scenarijų yahoo.gif Dabar galėsiu ramiai ruoštis atostogoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 07 02, 15:54)
Pagaliau baigiau rašyti scenarijų  yahoo.gif Dabar galėsiu ramiai ruoštis atostogoms  thumbup.gif

pavidziu tau,man pirslevimas toli dar,bet ruostis jau pradejau,cenari sukiursiu,viska susipirksiu,bet labiausiai jaudina,kad nieko nesugadinciau,tfu tfu tfu.....
Atsakyti
Svociutes gal kuri turit grazius zodzius, kuriuos sakytu teveliai jauniesiems...
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 16:58)
bet labiausiai jaudina,kad nieko nesugadinciau,tfu tfu tfu.....

Sitas ir mane labiausiai neramina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 07 02, 16:42)
Sitas ir mane labiausiai neramina  doh.gif

atrodo viskas bus gerai,lyg ir darsi esu,ir per ilga laika pasiruosiu,bet tas kirminiukas vis griauze ir griauze,kaip reiks pasakyti neraudonuojant,kaip reiks zaidymus pradeti,ar sveciai linksmi,nuotaikingi bus...........matai as su vyru pas geraisius draugus i vestuves eisiu pirsliauti,bet ju sveciu tai visai nepazystu,tai va tas ir neramina,kad tik neuzveltu sveteliai kokios nesamones,tai va del to visai baisoka darosi g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 07 02, 16:31)
o man cia toks klausimukas,  ar svocia  irgi turi turet puokste?  as galvoju galvoju ir kur man viskas sutilps,juk ir  kasikeli reikes turet ir  spargalkes... ir dar  puokste kazkuria ranka laikyt?

puokste turima tik oficialioj daly ir nuotraukose,o ten krepselio nereikia.spargalkes reikes tik gryzus,kai puokste jau bus pamerkta...o krepselio as isvis nematau reikalo su savim nesiotis.zodziu gali turet ir puokste,ir uzrasus ,ir kasika,nes jie visi kazkaip prasilenkia smile.gif bent as taip galvoju.o ir pirslys salia bus-pades jei ka...
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2009 07 02, 18:54)
Pagaliau baigiau rašyti scenarijų  yahoo.gif Dabar galėsiu ramiai ruoštis atostogoms  thumbup.gif

sveikinu 4u.gif smile.gif o as atrodo jau parasau,viskas tinka,bet kita diena paskaitau ir vel kai kur,kai ka prirasau,isbraukiu ...jau net vyras klause,kada baigsiu.sakiau,gal tik isvakarese vestuviu biggrin.gif
linkiu smagiu,linksmu atostogu ir gero oro!
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 18:07)
matai as  su vyru pas geraisius draugus i vestuves eisiu pirsliauti

O as broliui pirsliausiu, tai noriu, kad viskas butu thumbup.gif Tik va bijau, kad neapsiverkciau, kai pamatysiu mama verkiancia doh.gif

QUOTE(TAI AS @ 2009 07 02, 18:20)

sveikinu 4u.gif  smile.gif o as atrodo jau parasau,viskas tinka,bet kita diena paskaitau ir vel kai kur,kai ka prirasau,isbraukiu ...jau net vyras klause,kada baigsiu.sakiau,gal tik isvakarese vestuviu biggrin.gif

Zinok ir man taip buvo doh.gif Bet jau siandien sakiau viskas, nieko daugiau neskaitysiu, netaisysiu, nes taip ir iki vestuviu nepabaigsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 07 02, 17:30)
O as broliui pirsliausiu, tai noriu, kad viskas butu  thumbup.gif Tik va bijau, kad neapsiverkciau, kai pamatysiu mama verkiancia  doh.gif
Zinok ir man taip buvo doh.gif Bet jau siandien sakiau viskas, nieko daugiau neskaitysiu, netaisysiu, nes taip ir iki vestuviu nepabaigsiu  doh.gif

zinok asarele jauciu nuredes,ir mamos bus gaila,ir brolio.........kaip atpirsliausi butinai parasyk,kaip viskas buvo,gal isduosi paslapti kaip linksmai atpirsliauti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 02, 19:20)
o as atrodo jau parasau,viskas tinka,bet kita diena paskaitau ir vel kai kur,kai ka prirasau,isbraukiu ...jau net vyras klause,kada baigsiu.sakiau,gal tik isvakarese vestuviu biggrin.gif

tai vat, man sestad. jau vestuves, o as dar siandien pataisysiu kai ka hihihi.gif
Atsakyti
svociutes, nepergyvenkit, viskas juk bus gerai, esat daug prisiruose, daug jausmu ideje i savo darba, viskas bus gerai, juk jus pacios geriausios mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 07 02, 17:26)
Svociutes gal kuri turit grazius zodzius, kuriuos sakytu teveliai jauniesiems...

o kokiu tau zodziu reikia, ar sutinkat tevam jaunuosius, ar siaip pasveikinimo? g.gif 4u.gif
Atsakyti