labas rytas nuotaikos nerasta iš pat ryto ,bet bandau pati sau pakelt
Vakar dar privyniojau saldainiu ir nezinau kiek cia man ju isvis vyniot . O kiek ju isviso perkat saldainiu ,na paprastu nevyniojat i tuos popieriukus?
Del darbu pasidalijimo tai ir as dariau lapelius i kinderiu dezutes ,nes kaupiau jau senai
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 01, 23:53)
Sveikutėles, nebuvau kieles dienas užsukusi ir jau žiuriu nauji namai
Aš darbuosiuosi rugpjūčio 21 d.
Aš darbuosiuosi rugpjūčio 21 d.
As irgi ta pacia diena
As ir galvoju kokio cia kiekio cia kiekioc tu saldainiu reiks. Kai spausdinat, kiek tu popieriuku telpa ant A4 formato lapo?
Labas rytas visoms
QUOTE(čiolė @ 2009 07 01, 23:12)
Sveikos svočiutės esu girdėjus, kad pirmą vakarą dovanojami arbatos maišeliai, tik nepamenu kokia jų reikšmė... Gal galit kuri mestelt nuorodą pasiskaitymui apie tai Ir dar dėl keliaraiščio : ar yra kokia nors spec. ceremonija dėl jo uždėjimo?.... Iš anksto dėkoju
Sveikute
Arbatas galima naudoti darant Laimingo gyvenimo recepta.Ant maiseliu surasomos visos gerosios savybes , meile istikimybe tolerancija , ir blogosios - smurtas , gaslumas , tinginyste.Sios arbatos kazkokiu budu dovanojamos Jauniesiems ir jie kuria savo gyvenimo recepta - gerasias savybes pasilieka sau , o ju manymu nereikalingas isberia . Reikia pamokyti Jaunuosius kaip naudoti sias arbatas - jei kazkuri is savybiu susilpnejo reikia gerti arbatele....
Arbatas galima pakeisti akmeneliais.
Ant akmeneliu surasomos visos gerosios ir blogosios savybes. Tas negeroves Jaunieji gali ismesti , o gerasiais sudeda i dezute.
Del keliaraiscio - maciau tik filmuotam video - kaip jaunoji rengiasi uzsideda keliaraisti.
Sis dalykas atejes is amerikos. Bardelikekses nesiojo keliaraiscius kojinems laikyti. Koks nors isimylejes iki ausu nuimdavo keksei keliaraisti - tai reiske ,,si moteris mano""
Mes pragalvojame visko
QUOTE(astarna @ 2009 07 02, 09:59)
Sveikute
Arbatas galima naudoti darant Laimingo gyvenimo recepta.Ant maiseliu surasomos visos gerosios savybes , meile istikimybe tolerancija , ir blogosios - smurtas , gaslumas , tinginyste.Sios arbatos kazkokiu budu dovanojamos Jauniesiems ir jie kuria savo gyvenimo recepta - gerasias savybes pasilieka sau , o ju manymu nereikalingas isberia . Reikia pamokyti Jaunuosius kaip naudoti sias arbatas - jei kazkuri is savybiu susilpnejo reikia gerti arbatele....
Ant akmeneliu surasomos visos gerosios ir blogosios savybes. Tas negeroves Jaunieji gali ismesti , o gerasiais sudeda i dezute.
Del keliaraiscio - maciau tik filmuotam video - kaip jaunoji rengiasi uzsideda keliaraisti.
Sis dalykas atejes is amerikos. Bardelikekses nesiojo keliaraiscius kojinems laikyti. Koks nors isimylejes iki ausu nuimdavo keksei keliaraisti - tai reiske ,,si moteris mano""
Mes pragalvojame visko
Mes pragalvojame visko
Labas rytas visoms Didelis dėkui už arbatų panaudojimo paaiškinimą..... Aš asmeniškai prieš keliaraišstį, bet nuotaka buvo užsiminus (dar gerokai prieš vestuves) kad " visai įdomud dalykas"...... Tai manau būtų galima panaudoti ir tai. Visoms rytdienos svočioms - geros šventės
labas rytas
As ir galvoju kokio cia kiekio cia kiekioc tu saldainiu reiks. Kai spausdinat, kiek tu popieriuku telpa ant A4 formato lapo?
ant A4 lapo telpa 6 popieriukai.Aš tai vyniosiu apie 3kg extros saldainių
Papildyta:
Vakar dar privyniojau saldainiu ir nezinau kiek cia man ju isvis vyniot . O kiek ju isviso perkat saldainiu ,na paprastu nevyniojat i tuos popieriukus?
aš tai vis po truputį pirkau pirkau,ir dabar žiūriu,kad užteks tik dar reiks bonbonkių prisipirkt ir grybukų dar žadu užsakyt
----------------------------
QUOTE(Minnra @ 2009 07 02, 09:58)
ant A4 lapo telpa 6 popieriukai.Aš tai vyniosiu apie 3kg extros saldainių
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 02, 06:00)
aš tai vis po truputį pirkau pirkau,ir dabar žiūriu,kad užteks tik dar reiks bonbonkių prisipirkt ir grybukų dar žadu užsakyt
----------------------------
Labas rytas,norejau paklausti.gal kas zinot idomiu zaidimu sveciams prie stalo? Busiu svocia per vestuves,bet niekaip negaliu sumastyti,kaip uzimti svecius prie stalo,nesinori,kad jie tik valgytu ir gertu.....
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 12:50)
Labas rytas,norejau paklausti.gal kas zinot idomiu zaidimu sveciams prie stalo? Busiu svocia per vestuves,bet niekaip negaliu sumastyti,kaip uzimti svecius prie stalo,nesinori,kad jie tik valgytu ir gertu.....
as darysiu:
Dabar jaunavedžius pasveikins svečiai, palinkėjimai po 3 žodžius.
Arba
Sveikinimas, kur svečiai susako būdvardžius
Šį .................... ir .................... vakarą, kai ................... danguje įsižiebė .................. žvaigždės, prie šio ................. stalo, šioje ...................... salėje susirinko .................... damos ir ................ ponai, .................. panelės ir .................. ponaičiai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų .................... jaunavedžius.
Šių .................... vestuvių metu mes linksminami ir ................ . .................. muzikantų išdykausime, šoksime ir trauksime ............... ir ...................... dainas. Valgysime, gersime į mūsų ........................ jaunavedžių sveikatą. Tebūnie jaunosios ir jaunojo šeimos gyvenimas kaip ši ...................... diena.
Nuoširdžiai Jūsų .................. šventės ...................... dalyviai
labai gera mintis,aciu jau rasau i savo minciu knyga,butinai panaudosiu,ir laika uzims ir idomu paklausyti bus.......Labai dekoju
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 13:50)
as prasysiu sveciu kad vienu zodziu pasakytu kokios nakties linki jauniesiems.vaikui varda renka ir prie stalo.galima pasakyt kieno vardas patiks tie krikstateviai bus.as pati vardams rasyt duosiu vaikiska albuma,o prie jo prikabinau pora stikliniu ciulptuku.juos iteiks tiems ka issirinks krikstateviais kai jau bus vaikiuku
o man cia toks klausimukas, ar svocia irgi turi turet puokste? as galvoju galvoju ir kur man viskas sutilps,juk ir kasikeli reikes turet ir spargalkes... ir dar puokste kazkuria ranka laikyt?