Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

labas rytas assa.gif nuotaikos nerasta iš pat ryto ,bet bandau pati sau pakelt lotuliukas.gif
Vakar dar privyniojau saldainiu ir nezinau kiek cia man ju isvis vyniot g.gif . O kiek ju isviso perkat saldainiu ,na paprastu nevyniojat i tuos popieriukus?
Del darbu pasidalijimo tai ir as dariau lapelius i kinderiu dezutes ,nes kaupiau jau senai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 01, 23:53)
flirt.gif  Sveikutėles, nebuvau kieles dienas užsukusi ir jau žiuriu nauji namai  clap_1.gif

Aš darbuosiuosi rugpjūčio 21 d.  4u.gif

As irgi ta pacia diena 4u.gif

As ir galvoju kokio cia kiekio cia kiekioc tu saldainiu reiks. Kai spausdinat, kiek tu popieriuku telpa ant A4 formato lapo?

Labas rytas visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnra: 02 liepos 2009 - 08:59
QUOTE(čiolė @ 2009 07 01, 23:12)
Sveikos svočiutės smile.gif esu girdėjus, kad pirmą vakarą dovanojami arbatos maišeliai, tik nepamenu kokia jų reikšmė...  ax.gif  ax.gif  ax.gif  doh.gif  doh.gif  Gal galit kuri mestelt nuorodą pasiskaitymui apie tai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Ir dar dėl keliaraiščio : ar yra kokia nors spec. ceremonija dėl jo uždėjimo?....  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  Iš anksto dėkoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikute 4u.gif

Arbatas galima naudoti darant Laimingo gyvenimo recepta.Ant maiseliu surasomos visos gerosios savybes , meile istikimybe tolerancija , ir blogosios - smurtas , gaslumas , tinginyste.Sios arbatos kazkokiu budu dovanojamos Jauniesiems ir jie kuria savo gyvenimo recepta - gerasias savybes pasilieka sau , o ju manymu nereikalingas isberia . Reikia pamokyti Jaunuosius kaip naudoti sias arbatas - jei kazkuri is savybiu susilpnejo reikia gerti arbatele....
Arbatas galima pakeisti akmeneliais.
Ant akmeneliu surasomos visos gerosios ir blogosios savybes. Tas negeroves Jaunieji gali ismesti , o gerasiais sudeda i dezute.

Del keliaraiscio - maciau tik filmuotam video - kaip jaunoji rengiasi uzsideda keliaraisti.
Sis dalykas atejes is amerikos. Bardelikekses nesiojo keliaraiscius kojinems laikyti. Koks nors isimylejes iki ausu nuimdavo keksei keliaraisti - tai reiske ,,si moteris mano""

Mes pragalvojame visko
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 02, 09:59)
Sveikute 4u.gif

Arbatas galima naudoti darant Laimingo gyvenimo recepta.Ant maiseliu surasomos visos gerosios savybes , meile istikimybe tolerancija , ir blogosios - smurtas , gaslumas , tinginyste.Sios arbatos kazkokiu budu dovanojamos Jauniesiems ir jie kuria savo gyvenimo recepta - gerasias savybes pasilieka sau , o ju manymu nereikalingas isberia . Reikia pamokyti Jaunuosius kaip naudoti sias arbatas - jei kazkuri is savybiu susilpnejo reikia gerti arbatele....
Arbatas galima pakeisti akmeneliais.
Ant akmeneliu surasomos visos gerosios ir blogosios savybes. Tas negeroves Jaunieji gali ismesti  , o gerasiais sudeda i dezute.

Del keliaraiscio - maciau tik filmuotam video - kaip jaunoji rengiasi uzsideda keliaraisti.
  Sis dalykas atejes is amerikos. Bardelikekses nesiojo keliaraiscius kojinems laikyti. Koks nors isimylejes iki ausu nuimdavo keksei keliaraisti - tai reiske ,,si moteris mano""

Mes pragalvojame visko

Labas rytas visoms biggrin.gif Didelis dėkui už arbatų panaudojimo paaiškinimą..... Aš asmeniškai prieš keliaraišstį, bet nuotaka buvo užsiminus (dar gerokai prieš vestuves) kad " visai įdomud dalykas"...... Tai manau būtų galima panaudoti ir tai. g.gif g.gif g.gif g.gif Visoms rytdienos svočioms - geros šventės assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit o jūs segsitės gėlę ir sau ar tik SB Mano suknelė juodos spalvos gal manau reikia g.gif g.gif g.gif gal sakau prisiderint prie vyro kaklaraiščio g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Minnra @ 2009 07 02, 09:58)

As ir galvoju kokio cia kiekio cia kiekioc tu saldainiu reiks. Kai spausdinat, kiek tu popieriuku telpa ant A4 formato lapo?

ant A4 lapo telpa 6 popieriukai.Aš tai vyniosiu apie 3kg extros saldainių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 02, 06:00)

Vakar dar privyniojau saldainiu ir nezinau kiek cia man ju isvis vyniot  g.gif . O kiek ju isviso perkat saldainiu ,na paprastu nevyniojat i tuos popieriukus?

aš tai vis po truputį pirkau pirkau,ir dabar žiūriu,kad užteks biggrin.gif tik dar reiks bonbonkių prisipirkt ir grybukų dar žadu užsakyt ax.gif

----------------------------

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,norejau paklausti.gal kas zinot idomiu zaidimu sveciams prie stalo? gathering.gif Busiu svocia per vestuves,bet niekaip negaliu sumastyti,kaip uzimti svecius prie stalo,nesinori,kad jie tik valgytu ir gertu..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 12:50)
Labas rytas,norejau paklausti.gal kas zinot idomiu zaidimu sveciams prie stalo? gathering.gif     Busiu svocia  per vestuves,bet niekaip negaliu sumastyti,kaip uzimti svecius prie stalo,nesinori,kad jie tik valgytu ir gertu..... drinks_cheers.gif

as darysiu:

Dabar jaunavedžius pasveikins svečiai, palinkėjimai po 3 žodžius.

Arba

Sveikinimas, kur svečiai susako būdvardžius

Šį .................... ir .................... vakarą, kai ................... danguje įsižiebė .................. žvaigždės, prie šio ................. stalo, šioje ...................... salėje susirinko .................... damos ir ................ ponai, .................. panelės ir .................. ponaičiai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų .................... jaunavedžius.
Šių .................... vestuvių metu mes linksminami ir ................ . .................. muzikantų išdykausime, šoksime ir trauksime ............... ir ...................... dainas. Valgysime, gersime į mūsų ........................ jaunavedžių sveikatą. Tebūnie jaunosios ir jaunojo šeimos gyvenimas kaip ši ...................... diena.

Nuoširdžiai Jūsų .................. šventės ...................... dalyviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 02 liepos 2009 - 11:59
labai gera mintis,aciu jau rasau i savo minciu knyga,butinai panaudosiu,ir laika uzims ir idomu paklausyti bus.......Labai dekoju bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 07 02, 13:50)
Labas rytas,norejau paklausti.gal kas zinot idomiu zaidimu sveciams prie stalo? gathering.gif    Busiu svocia  per vestuves,bet niekaip negaliu sumastyti,kaip uzimti svecius prie stalo,nesinori,kad jie tik valgytu ir gertu..... drinks_cheers.gif

as prasysiu sveciu kad vienu zodziu pasakytu kokios nakties linki jauniesiems.vaikui varda renka ir prie stalo.galima pasakyt kieno vardas patiks tie krikstateviai bus.as pati vardams rasyt duosiu vaikiska albuma,o prie jo prikabinau pora stikliniu ciulptuku.juos iteiks tiems ka issirinks krikstateviais kai jau bus vaikiuku
Atsakyti
o man cia toks klausimukas, ar svocia irgi turi turet puokste? as galvoju galvoju ir kur man viskas sutilps,juk ir kasikeli reikes turet ir spargalkes... ir dar puokste kazkuria ranka laikyt?
Atsakyti
Ar kuri iš jūsų darotės netikrų pinigų vestuvėms? Aš valgomų nenoriu. Žinau, kad būna internete pavyzdžiai tik reikia savo nuotrauka įsidėt.. Nu bet nerandu nors užmušk.. Gal kuri žino?
Atsakyti