Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(harmonija... @ 2009 06 30, 20:10)
Dar va iskilo kalusimas, ka jus prie tilto sakote? pries nesant?
NEŠANT PER TILTĄ

PIRŠLYS :
Jaunasis privalo ginti jaunąją nuo įvairiausių gyvenimo nesėkmių ir todėl ją neša ant rankų. Jaunajam nešti nesunku, nes meilė nugali didžiausias kliūtis...
Mes, kaip jusu pirsliai, turime jus išmokinti, kaip reikia praeiti gyvenimo tiltus…
Pirmiausia, mes išbandysime tilto tvirtumą….

va ka as turiu...
ir kaip isivaizduoju, mes pirmieji turetume "persinesti" per tilta ir poto jaunieji???  g.gif  g.gif  g.gif

dar man idomu, kaip tai tiksliai atrodo, kai jaunasis su jaunaja sudauzo lekste? gal turite kas zodzius ir paaiskinimus kaip tai praktiskai padaryti? smile.gif
doh.gif

Na ir dar suku galva del kriksto mamos, vadinamo gulbes pieno... Kas ji turi tureti? kriksto mama ar man pasirupinti? Kaip suprantu, tik jaunosios kriksto mama vaisina tuo gulbes pienu, jaunikio ne>??  unsure.gif  g.gif

nu uzklausinejau cia jus....  rolleyes.gif

nesimas per tiltus yra zydiskas paprotys- pernesei per septynis tiltus ir jau zmona..., ir ne visi jo nori... nors dabar jau neisivaizduojamos vestuves be tiltu...
o kad dar ir zodziai kokie prie tu tiltu butu tai man isvis atrodo doh.gif na bet cia mano nuomone..

o tu cia idomiu papraociu prisigraibei - kas tas gulbes pienas, pirma kart girdziu. jei kriksto mamos,tai ji tegul ir rupinasi. as taip manau.
perskaicius scenarijus man darosi aisku, kad visi - iskaitant jaunuosius ir ju tevelius, kumus ir kt. tik stovi.... blink.gif blink.gif o uz juos viska pasneka pirslys su svocia is popieriuko blink.gif blink.gif nu o kur savi jausmai savi zodziai is sirdies savo vaikam - tevam???
svocia net kumai gulbes pieno turi primelzti i rankas iduoti ir dar pasakyti ka prie to kalbeti iteikiat... tai jei niekas nezino net kuma apie tuos pienus tai gal geriau ir netraukti ju i dienos sviesa??
nu ir prirasiau... man jau nervas virsu matyt ima... naktim sapnuoju kad scenarijus renku kaip grybus miske... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jenna: 01 liepos 2009 - 13:39
ar islydejima nakciai jus prie stalo darot?nes po karti,karti kyla visi nuo stalu.cia apie dvylikta buna.zibintai,torto pjovimas,puokste it.t tai kazin dar trecias uzsedimas turetu but?
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 01, 15:37)
ar islydejima nakciai jus prie stalo darot?nes po karti,karti kyla visi nuo stalu.cia apie dvylikta buna.zibintai,torto pjovimas,puokste it.t tai kazin dar trecias uzsedimas turetu but?

g.gif manau toki dalyka reikia daryt pagal situacija mirksiukas.gif as tai darysiu ne prie stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 01, 17:57)
g.gif manau toki dalyka reikia daryt pagal situacija mirksiukas.gif as tai darysiu ne prie stalo mirksiukas.gif

mano jaunieji ir patys kazka ruosiasi,tai su jais vis derintis reikia.jiems skirtu staigmenu isduot nesinori,tai viska klausineju per aplinkui smile.gif .jauciu,kad scenarijaus pabaiga net neplanuosiu,ziuresiu kaip sakai,pagal situacija
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos 4u.gif

Jaunosios nesimas per tilta galima organizuoti jei tai bus grazu. PVZ. kazkur viduri miesto Jaunasis tempia jaunaja net pritupes , ir ziurek kad tuoj tuoj grius - galvoju kam to reikia. O pulko nesimas - visai nereikalingas....

Jaunuju islydejima as darysiu tada kai Jaunoji pasakys kad jau nori isvaziuot miegoti. Ruosiu pintine su sampanu , taurem , grazia zvake , Dar noriu patyliukais kad niekas neitartu uzdeti ant masinos uzrasa - as jau zenotas - ir prikabinti skardiniu

Merginos vyniokit saldainius su folija - tikrai nesusiteps
Atsakyti
ti kad skardines ir uzrasa uzdet bene reikia po baznycios ar po metrikacijos g.gif nakti b,islydint nelabai man atrodo geras variantas blush2.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimuką
O jūs kai darot laikraštuką, lyginis skaičius lapų gaunasi? Nes pas mane 7 lapai, tai aš galvoju kaip čia atrodys, kai atspausdinus paskutinis lapas bus tuščias g.gif Ar paveiksliuką kokį įdėt, ar dar kažką pamąstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 30, 20:13)
http://www.ipix.lt/images/68381296.jpg
stai mano atributai tam zaidimui lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif ideja, jei nepyksi pasiskolinsiu rolleyes.gif kadangi toli vaziuo reiks tai ramune man nelabai tinka, o darbu pasiskirstymo dalyje pas mane ligi siol jokiu minciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 07 01, 21:37)
ti kad skardines ir uzrasa uzdet bene reikia po baznycios ar po metrikacijos g.gif nakti b,islydint nelabai man atrodo geras variantas blush2.gif

pagalvojau kad skardines nelabai barskes , bet reiks pagalvot g.gif , gal as cia persistengiau , nors ten pas mus uzmiestis , plentas
Papildyta:
QUOTE(ericaa @ 2009 07 01, 21:50)
Dar turiu klausimuką
O jūs kai darot laikraštuką, lyginis skaičius lapų gaunasi? Nes pas mane 7 lapai, tai aš galvoju kaip čia atrodys, kai atspausdinus paskutinis lapas bus tuščias g.gif Ar paveiksliuką kokį įdėt, ar dar kažką pamąstyt g.gif

o tai ar ne 4 lapai turetu buti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 01 liepos 2009 - 21:22
QUOTE(ericaa @ 2009 07 01, 21:50)
Dar turiu klausimuką

pas mane 8, i paskutini dejau paveiksliuka ir uzrasa - bukit laimingi jaunavedziai ax.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės smile.gif esu girdėjus, kad pirmą vakarą dovanojami arbatos maišeliai, tik nepamenu kokia jų reikšmė... ax.gif ax.gif ax.gif doh.gif doh.gif Gal galit kuri mestelt nuorodą pasiskaitymui apie tai mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ir dar dėl keliaraiščio : ar yra kokia nors spec. ceremonija dėl jo uždėjimo?.... g.gif g.gif g.gif g.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
flirt.gif Sveikutėles, nebuvau kieles dienas užsukusi ir jau žiuriu nauji namai clap_1.gif

Aš darbuosiuosi rugpjūčio 21 d. 4u.gif
Atsakyti