QUOTE(harmonija... @ 2009 06 30, 20:10)
Dar va iskilo kalusimas, ka jus prie tilto sakote? pries nesant?
NEŠANT PER TILTĄ
PIRŠLYS :
Jaunasis privalo ginti jaunąją nuo įvairiausių gyvenimo nesėkmių ir todėl ją neša ant rankų. Jaunajam nešti nesunku, nes meilė nugali didžiausias kliūtis...
Mes, kaip jusu pirsliai, turime jus išmokinti, kaip reikia praeiti gyvenimo tiltus
Pirmiausia, mes išbandysime tilto tvirtumą .
va ka as turiu...
ir kaip isivaizduoju, mes pirmieji turetume "persinesti" per tilta ir poto jaunieji???
dar man idomu, kaip tai tiksliai atrodo, kai jaunasis su jaunaja sudauzo lekste? gal turite kas zodzius ir paaiskinimus kaip tai praktiskai padaryti?
Na ir dar suku galva del kriksto mamos, vadinamo gulbes pieno... Kas ji turi tureti? kriksto mama ar man pasirupinti? Kaip suprantu, tik jaunosios kriksto mama vaisina tuo gulbes pienu, jaunikio ne>??
nu uzklausinejau cia jus....
NEŠANT PER TILTĄ
PIRŠLYS :
Jaunasis privalo ginti jaunąją nuo įvairiausių gyvenimo nesėkmių ir todėl ją neša ant rankų. Jaunajam nešti nesunku, nes meilė nugali didžiausias kliūtis...
Mes, kaip jusu pirsliai, turime jus išmokinti, kaip reikia praeiti gyvenimo tiltus
Pirmiausia, mes išbandysime tilto tvirtumą .
va ka as turiu...
ir kaip isivaizduoju, mes pirmieji turetume "persinesti" per tilta ir poto jaunieji???
dar man idomu, kaip tai tiksliai atrodo, kai jaunasis su jaunaja sudauzo lekste? gal turite kas zodzius ir paaiskinimus kaip tai praktiskai padaryti?
Na ir dar suku galva del kriksto mamos, vadinamo gulbes pieno... Kas ji turi tureti? kriksto mama ar man pasirupinti? Kaip suprantu, tik jaunosios kriksto mama vaisina tuo gulbes pienu, jaunikio ne>??
nu uzklausinejau cia jus....
nesimas per tiltus yra zydiskas paprotys- pernesei per septynis tiltus ir jau zmona..., ir ne visi jo nori... nors dabar jau neisivaizduojamos vestuves be tiltu...
o kad dar ir zodziai kokie prie tu tiltu butu tai man isvis atrodo na bet cia mano nuomone..
o tu cia idomiu papraociu prisigraibei - kas tas gulbes pienas, pirma kart girdziu. jei kriksto mamos,tai ji tegul ir rupinasi. as taip manau.
perskaicius scenarijus man darosi aisku, kad visi - iskaitant jaunuosius ir ju tevelius, kumus ir kt. tik stovi.... o uz juos viska pasneka pirslys su svocia is popieriuko nu o kur savi jausmai savi zodziai is sirdies savo vaikam - tevam???
svocia net kumai gulbes pieno turi primelzti i rankas iduoti ir dar pasakyti ka prie to kalbeti iteikiat... tai jei niekas nezino net kuma apie tuos pienus tai gal geriau ir netraukti ju i dienos sviesa??
nu ir prirasiau... man jau nervas virsu matyt ima... naktim sapnuoju kad scenarijus renku kaip grybus miske...