QUOTE(TAI AS @ 2009 07 01, 11:28)
labas rytas.oi kaip lyja...bet kaip smagu.grizau po pasivaiksciojimo lauke slaputele.pasidarysiu arbatos ir eisiu uzsiimt vestuvine veikla .geros dienos visoms!
Kuriam cia lietuvos kampely lija??? Vilnius tai sauletas
Sveikos merginos, si savaitgali einu i svocias. Prisijungiu prie jusu temukes. Gal galite pasakyti jus kaip jautetes pirma karta eidamos pirsliauti, as tai baigiu nusikamuoti is jaudulio . Mums cia pirmas kartas, o dar vestuves bus 2 dienas su visomis tradicijomis , siau bas kazkoks. Jie turejo pirslius, bet iskilo problemele jiems pries savaite pranese kad negali dalyvauti. Jaunieji apsiasaroje atleke pas mus, prasyti pagalbos. O turejome eiti uz pijokus, va kaip pasisuko viskas. Man pirkti nieko nereikia, viskas supirkta ir scenarijus yra, tik pakoregavau pagal save. Viska skaitysiu nes ismokti per tiek laiko neymanoma, bet galvoju kaip atrodys, kad per vestuves viska skaitysime? gal galite pasakyti ar pirma karta visi skaito?
QUOTE(harmonija... @ 2009 07 01, 11:35)
Kuriam cia lietuvos kampely lija??? Vilnius tai sauletas
suvalkijoj
Papildyta:
QUOTE(gederika @ 2009 07 01, 11:49)
Sveikos merginos, si savaitgali einu i svocias. Prisijungiu prie jusu temukes. Gal galite pasakyti jus kaip jautetes pirma karta eidamos pirsliauti, as tai baigiu nusikamuoti is jaudulio . Mums cia pirmas kartas, o dar vestuves bus 2 dienas su visomis tradicijomis , siau bas kazkoks. Jie turejo pirslius, bet iskilo problemele jiems pries savaite pranese kad negali dalyvauti. Jaunieji apsiasaroje atleke pas mus, prasyti pagalbos. O turejome eiti uz pijokus, va kaip pasisuko viskas. Man pirkti nieko nereikia, viskas supirkta ir scenarijus yra, tik pakoregavau pagal save. Viska skaitysiu nes ismokti per tiek laiko neymanoma, bet galvoju kaip atrodys, kad per vestuves viska skaitysime? gal galite pasakyti ar pirma karta visi skaito?
labutis.sakyciau nesijaudink,bet pasakyt yra lengviausia bet nors nesigrauzk del skaitymo,skaito ne tik pirma karta,bet ir antra ir trecia.kiekvienom vestuvems randama kazkas naujo,tai ir mokintis vis reiketu.kai pati viska renki ir ruosiesi,kai ka jau ir atsimeni mintinai,bet vistiek uzsirasai,kad is jaudulio nepamirstai.didziausios sekmes tau!!!!!!!
QUOTE(darule @ 2009 06 30, 19:02)
popieriaus paieskok popieriaus parduotuvej, kokio su spalva, as pirkau popieriu melsva,is apacios i virsu tamsejanti, tai saldainiai kaip ir ne vienos spalvos gaunas, tai bent man asmeniskai graziau
As nelabai suprantu kodel reikia spalvoto. Juk padaryta etikete spalvota
QUOTE(Minnra @ 2009 07 01, 10:16)
As nelabai suprantu kodel reikia spalvoto. Juk padaryta etikete spalvota
o tai ant kokio tu popieriaus printeriuosi etiketes? kazkaip nesusikalbam na ikeliu savo saldainius, as juos dariau ant spalvoto popieriaus
http://www.ipix.lt/images/50322960.jpg
darule, bet gal tikrai gražiau kai nėra ant veidų tų burbulų tik nesupyk.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 01, 10:34)
darule, bet gal tikrai gražiau kai nėra ant veidų tų burbulų tik nesupyk.
viskas gerai, juk negali visiem but viskas grazu
popieriukus buvau padarius kelis, ir man ant tokio popieriaus pasirode graziau, nei ant vienspalvio cia mano nuomone
QUOTE(darule @ 2009 07 01, 12:25)
o tai ant kokio tu popieriaus printeriuosi etiketes? kazkaip nesusikalbam na ikeliu savo saldainius, as juos dariau ant spalvoto popieriaus
Viskas ok. su tavo tais popieriukais , matai tu dejai tik foto uztat tau reikejo pagrindo spalvoto , pas mane tai pats popieriukas yra margas visas ir be foto dariau.
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 01, 11:13)
suvalkijoj
Papildyta:
labutis.sakyciau nesijaudink,bet pasakyt yra lengviausia bet nors nesigrauzk del skaitymo,skaito ne tik pirma karta,bet ir antra ir trecia.kiekvienom vestuvems randama kazkas naujo,tai ir mokintis vis reiketu.kai pati viska renki ir ruosiesi,kai ka jau ir atsimeni mintinai,bet vistiek uzsirasai,kad is jaudulio nepamirstai.didziausios sekmes tau!!!!!!!
Papildyta:
aciukas uz patarimus ir aciu uz sekme, tikiuosi viskas bus gerai
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 01, 13:07)
Viskas ok. su tavo tais popieriukais , matai tu dejai tik foto uztat tau reikejo pagrindo spalvoto , pas mane tai pats popieriukas yra margas visas ir be foto dariau.
va,va ta ir turejau omeny
Sveikutes,esu naujokele..... ,noreciau patarimu,eisiu su vyru i pirslius,esu dauk ko prisiskaiciusi,bet gal kas nors zino ka nors naujo ,kaip uzimti svecius,kad jie neliudetu ,norisi kazko naujo........labaiiii busiu dekinga