QUOTE(TAI AS @ 2009 06 30, 22:22)
paima jaunasis jaunaja ant ranku ir ir tvirtai trepteli ant apverstos lekstes
kiek sukiu ,tiek vaiku.dar sako kuo daugiau sukiu tou laimingesnis gyvenimas.o apie gulbes piena tai pati pirma karta suzinojau
Tai as esu maciusi, kaip paima jaunaja ant ranku ir eina per lenta(ar supynes) neatsimenu, ir po vienu galu yra lekste padeta. Tai kai jis eina, pereina per puse ir pakiles lentos galas nusileidzia, ir sudauzo lekste. Bet man kazkaip labai pavojingai atrodo. Pradedant, kad ta lenta nebus gerai pritvirtinta ir baigiant tuo kad gali nusiridenti nuo tos lentos su visa jaunaja.....
Tai visgi gal reiks liepti sokti ant lekstutes.. Bet ant ko ja padeti? gal ant kokio cemento? gal pries tai biski iskelti.. nes atrodo kad sunku sudauzyti...
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 30, 22:32)
ar darot kuri jaunuju patikrinima?kai susodina nugarom ir iduoda jiems barbe su kenu ar batus?cia panasiai kaip darbu pasiskirstymas,bent taip supratau kiek skaiciau.galit gal kuri placiau papasakot?jauniesiems klausimus reikia uzduot?...
As darysiu taip:
susodinsiu nugarom jaunuosius, duosiu kiekvienam po kena ir po barbe, ir klausiu, kad indus plaus, ir turi jei kelti kas galvoja kad plaus(jei zmona-barbe, jei vyras, tai kena ) tai turetu buti juokinga, kai abu kels priesingai..
QUOTE(darule @ 2009 06 30, 22:54)
tai cia su jaunuju zinia darysit, ar kaip?
papasakok daugiau
Papildyta:
na tikrai taip, apie tilta, viskas teisingai
kiek zinau, tai ta lekstes dauzyma cia suorganizuoja muzikantai, arba mamos, tai kaip ir nereikia tau tu zodziu
o dabar papasakok, kas tas gulbes pienas?
Tai per tilta tada reikia pirmiesiems keliauti.. hm.. gerai, aciu uz uztvirtinima
o su tuo gulbes pienu, man irgi galva skauda.. na kur beskaityciua, visur raso, kad kai sveikina ir kalba jaunosios kriksto mama visi sveciai vaisinami gulbes pienu(tai turetu buti koks nors baltos spalvos gerimas, pvz. gal damu likeris, man artimiausias...)
Tai norejau is jusu daugiau pasiklausineti, ar jus cia pacios tuo rupinates ar kriksto mama ipareigojate susiveikti ta gulbes piena
As tai jau manau skambinsiu, kriksto mamai ir sakysiu, kad pasiruostu
visgi, paraidziui skaitant, tai ji vaisina, ne pirsliai vaisina tuo gulbes pienu..
Ka jus galvojat?