Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

Gal galit mane dabar "apsviesti". Mano jaunoji pasake, kad pirma pora (kurie pagal tradicijas tik persega vainikeli ir gele) dar ir visur pasirasys kaip liudininkai, nes pasak jos taip visur yra. O pirsliai tai tik kaip pramoga, vedejai. Ar cia mano zinios pasenusios nes pirma karta girdziu toki bajeri??? blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tikiuosi nepamiršot manęs, nes vis dingstu blush2.gif Mūsų kompas dar vis reabilituojamas, tai sunku su ryšiu doh.gif biggrin.gif

Bet jau rimtai kibau į darbus, nusipirkau naktinius pirmąjai nakčiai, pirkau is Saldžių majų tuos apatinius iš saldainių ir šokoladą ant kūno piešti, tai manau bus thumbup.gif

Sakykit, gal žinot, kas SM puočia papkes? g.gif Aš kažkaip pati nelabai sugebu rankdarbiais užsiimti, tai su malonumu pasinaudočiau, kas tą daro puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
auramba, nu tikrai čia bajeris tongue.gif nebent samdyti kokie piršliai vakaro vedėjai...tai gal tokiu atveju nenori kad kokia hana pasirašinėtų... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti kuo skiriasi dangaus zibintai is firmos Tradeco,nes cia jie gana pigus gal plonesni?Gal kas esat pirke is Tradeco ir is kitur kad butu galima palygint
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 06 30, 16:13)
Gal galit mane dabar "apsviesti". Mano jaunoji pasake, kad pirma pora (kurie pagal tradicijas tik persega vainikeli ir gele) dar ir visur pasirasys kaip liudininkai, nes pasak jos taip visur yra. O pirsliai tai tik kaip pramoga, vedejai. Ar cia mano zinios pasenusios nes pirma karta girdziu toki bajeri??? blink.gif

Briedas biggrin.gif biggrin.gif ,
liudininkai , pirsliai , kaip pavadinsi - jie visur pasirasineja ir vestuve ruosia .
Pirmoji pamerge gal tik persega vainikeli , pirmas pabrolys gelyte ... Kita diena pirmai pamergei perdeda Jaunosios veliuma.
Papildyta:
QUOTE(auramba @ 2009 06 30, 14:27)
Sveikos, busiu ir as svociute brolio vestuvese, tai radau jusu tema, daug visokiu idomybiu prirasyta biggrin.gif reikia tik atsirinkti. Norejau paklausti ka darote su vestuviniu laikrastuku? Kada ji dalinate ir kam dalinate? jei sveciu bus apie 50, tai kiek laikrastuku reikia pasidaryti? dekoju  smile.gif

Sveika biggrin.gif
bendrausim draugausim
As laikrastu zadu dalinti 2 diena
Atsakyti
Aha man irgi atrodo kad laikrastukas visai idomu 2 diena bus, pirma ir taip ten visokiu uzsiemimu pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 06 30, 14:14)
Labuka
Na ir mums su vyru tenka dalia eiti i liudininkus rugpjucio 21 d. Ideju cia tikrai daug, nors dar net ne visas temas ir perskaiciau, labai jau daug ju  blink.gif
Pradziai norejau paklausti kokius saldainius perkat ivyniojimui i vestuvinius popieriukus ir ant kokio popieriaus juos spausdinti, nes kazkurioje temoje cia rase, jog kai kurie issilieja, na atrodo kaip riebaluoti

popieriaus paieskok popieriaus parduotuvej, kokio su spalva, as pirkau popieriu melsva,is apacios i virsu tamsejanti, tai saldainiai kaip ir ne vienos spalvos gaunas, tai bent man asmeniskai graziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 06 30, 17:13)

o kas cia per nesamone? blink.gif gal nauja tradicija? biggrin.gif .nesamone kazkokia.tai jei jie liudininku darba atlieka tai kam dar kitus i pirslius kviecia?
Atsakyti
papasakosiu as jum, kaip papildysiu truputeli jaunuju zaidima - pareigu pasiskirstymas mirksiukas.gif
pirmiausiai tai sveciam papasakosiu, kad jaunieji pries pat vestuves baige moxlus, ir kadangi l.skubejo i vestuves pamirso atsiimt diplomus, tai juos dabar iteixime mes, ir abu gaus po diploma, vienas - zmona zmogaus draugas, kitas - kas namuose seimininkas, ir noredami patikrint, ar diplomus gavo pelnytai suzaisim zaidima pareigu pasiskirstymas, dar jaunieji po zaidimo gaus po dovanele - knygute - gyvenimas su juo, ir gyvenimas su ja mirksiukas.gif thumbup.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 30, 19:56)
papasakosiu as jum, kaip papildysiu truputeli jaunuju zaidima - pareigu pasiskirstymas mirksiukas.gif
pirmiausiai tai sveciam papasakosiu, kad jaunieji pries pat vestuves baige moxlus, ir kadangi l.skubejo i vestuves pamirso atsiimt diplomus, tai juos dabar iteixime mes, ir abu gaus po diploma, vienas - zmona zmogaus draugas, kitas - kas namuose seimininkas, ir noredami patikrint, ar diplomus gavo pelnytai suzaisim zaidima pareigu pasiskirstymas, dar jaunieji po zaidimo gaus po dovanele - knygute - gyvenimas su juo, ir gyvenimas su ja mirksiukas.gif  thumbup.gif ka manot?

Man atrodo labai idomu turetu buti, o koks tas zaidimas pareigu paskirstymas?
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 06 30, 18:59)
Man atrodo labai idomu turetu buti, o koks tas zaidimas pareigu paskirstymas?

pareigu pasiskirstymas, tai zaidimas, kai jaunieji pasiskirsto pareigas, pvz. indus plausiu as, i kina eisiu as, dovanas gausiu as, ir pan. lotuliukas.gif ar negirdejai apie toki?cia pagrindinis jaunuju zaidimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungsiu prie sios temos smile.gif
liepos 10d. mus su vyru pakviete liudininkais i vestuves. Bus vestuves gan neįprastos, į santuokos rūmus važiuosime tik mes ir jaunieji. Po ceremonijos užsakyta jaunųjų fotosesija. Po fotosesijos važiuosim pasisedėti į restoraną, ten prisijungs jaunųjų mamos daugiau svečių nebus. Gal kas dalyvavo panašiose vestuvėse? ir gali patarti kokių stagmenų galima jauniesiems padaryti ar kaip laiką praleist, po fotosesijos ir restorano?
Atsakyti