QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 30, 02:28)
Kas darot tas surakintas širdeles ant tilto, gal galit papasakoti kaip ten vyksta viskas, kokias širdeles perkat, kaip jas rakinat?
as tai pirkau dailes salone molines jau kartu su spynele, kuria jaunieji uzrakins, o raktus ismes i upe
labas rytas
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2009 06 30, 07:33)
aš Eurokos užsakiau ženkliukus, bet ne vestuvėm - man visai patinka
o as inspe noreciau uzsakyt, kad greiciau butu, bet nemoku sumaketuot gal kas gali padet?
QUOTE(salibaba @ 2009 06 30, 08:38)
Labas rytas mielosios,nu as visai kaip is medzio iskritus liko tik 2sawaiteles, o man tik db toptelejo mintis i galva kad reikia torto pirslienei ane?ar jus ne visos ji perkate,turiu omenyje ne karvoju
as tai karvoju uzsakiau 9 kg.
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 30, 08:44)
as tai karvoju uzsakiau 9 kg.
oho, man ir 4 kg buvo per akis
papuošė papkę
QUOTE(-Radė @ 2009 06 30, 08:17)
Grožis
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 06 30, 09:46)
Labai gražu
Papildyta:
Labutis visoms
Merginos, gal galit pasidalint patirtimi, iš kur ir kokį popierių perkate papkės papuošimui? Ar tinka kokia kitokia medžiaga? Ir kaip geriau: viena ar dvi papkės? Kaip patogiau Jums ir piršleliui?
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 22:09)
As as dariau... O dariau taip: maketavau wordu, tada nucopinau i painta ir issaugojau jpg formatu Dabar jau mokeciau ir su photoshopu padaryt, bet tada nemokejau
Svociutes, dingstu as kol kas is eterio, nebespeju nieko Kvieciuos anyta i pagalba, nes vaikas ant galvos lipa, scenarijus nebaigtas, jus cia dar ideju nauju zeriat, o man neber jau kur naudot, nors taip noreciau ir to ir ano, o vakaras gi trumpas. Tai nesiblaskau, varau tvarkau scenariju ir deliuosiuos daiktus, nes ketvirtadieni i kirpykla, penktadieni reik sumastyt kur manikiura pasidaryt ir dar vaikus tevam nuvezt, tai supakuot visa manta Zodziu, jei bus laiko, prisijungsiu. Foto mestelsiu, kai jau viska turesiu, nes dar nieko neispakavus Gali dar ko nors trukt
Man jau panikaaaaa!!! Oj ka liniuote rodo
Svočiutės, kiek kilogramų tortą patartumėt užsakyti, jei svečių bus apie 100
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 30, 11:12)
Svočiutės, kiek kilogramų tortą patartumėt užsakyti, jei svečių bus apie 100
Mum ant 20 zmoniu sake 3kg imt, kai su jaunaja nuejom jaunuju torto rinkt.... Tai jum net 15kg Na gal tiek nereik