Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

aš Eurokos užsakiau ženkliukus, bet ne vestuvėm - man visai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 30 birželio 2009 - 06:59
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 30, 02:28)
Kas darot tas surakintas širdeles ant tilto, gal galit papasakoti kaip ten vyksta viskas, kokias širdeles perkat, kaip jas rakinat?

as tai pirkau dailes salone molines jau kartu su spynele, kuria jaunieji uzrakins, o raktus ismes i upe ax.gif

labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2009 06 30, 07:33)
aš Eurokos užsakiau ženkliukus, bet ne vestuvėm  - man visai patinka  ax.gif

o as inspe noreciau uzsakyt, kad greiciau butu, bet nemoku sumaketuot doh.gif gal kas gali padet? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 30 birželio 2009 - 07:29

idėjos papuošimui knygos ČIA ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios,nu as visai kaip is medzio iskritus liko tik 2sawaiteles, o man tik db toptelejo mintis i galva kad reikia torto pirslienei ane?ar jus ne visos ji perkate,turiu omenyje ne karvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 30, 08:38)
Labas rytas mielosios,nu as visai kaip is medzio iskritus liko tik 2sawaiteles, o man tik db toptelejo mintis i galva kad reikia torto pirslienei ane?ar jus ne visos ji perkate,turiu omenyje ne karvoju g.gif

as tai karvoju uzsakiau 9 kg. ax.gif
Atsakyti
aš užsakiau iki 3kg ant veidrodžio papuošiau gyvom gėlėm ir pastačiau butelaičius ax.gif

užsakinėjau Ragainėj, tai man buvo likus savaitė iki vestuvių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 30 birželio 2009 - 07:58
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 30, 08:44)
as tai karvoju uzsakiau 9 kg. ax.gif

oho, man ir 4 kg buvo per akis rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
papuošė papkę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2009 06 30, 08:17)
idėjos papuošimui knygos ČIA  ax.gif

Grožis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 06 30, 09:46)
user posted image
papuošė papkę  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
Labutis visoms smile.gif
Merginos, gal galit pasidalint patirtimi, iš kur ir kokį popierių perkate papkės papuošimui? Ar tinka kokia kitokia medžiaga? Ir kaip geriau: viena ar dvi papkės? g.gif Kaip patogiau Jums ir piršleliui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 30 birželio 2009 - 09:21
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 22:09)

kas daresi inspe zenkliukus?
mirksiukas.gif

As as dariau... O dariau taip: maketavau wordu, tada nucopinau i painta ir issaugojau jpg formatu blush2.gif Dabar jau mokeciau ir su photoshopu padaryt, bet tada nemokejau biggrin.gif

Svociutes, dingstu as kol kas is eterio, nebespeju nieko doh.gif Kvieciuos anyta i pagalba, nes vaikas ant galvos lipa, scenarijus nebaigtas, jus cia dar ideju nauju zeriat, o man neber jau kur naudot, nors taip noreciau ir to ir ano, o vakaras gi trumpas. Tai nesiblaskau, varau tvarkau scenariju ir deliuosiuos daiktus, nes ketvirtadieni i kirpykla, penktadieni reik sumastyt kur manikiura pasidaryt ir dar vaikus tevam nuvezt, tai supakuot visa manta doh.gif Zodziu, jei bus laiko, prisijungsiu. Foto mestelsiu, kai jau viska turesiu, nes dar nieko neispakavus blink.gif Gali dar ko nors trukt doh.gif

Man jau panikaaaaa!!! Oj ka liniuote rodo unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 30 birželio 2009 - 09:39
Svočiutės, kiek kilogramų tortą patartumėt užsakyti, jei svečių bus apie 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 30, 11:12)
Svočiutės, kiek kilogramų tortą patartumėt užsakyti, jei svečių bus apie 100  g.gif

Mum ant 20 zmoniu sake 3kg imt, kai su jaunaja nuejom jaunuju torto rinkt.... Tai jum net 15kg blink.gif Na gal tiek nereik g.gif
Atsakyti