Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 22:09)

kas daresi inspe zenkliukus?
mirksiukas.gif

man atrodo leliukazz g.gif
Atsakyti
user posted image

jau geeerą radau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 06 29, 21:55)
user posted image

jau geeerą radau  thumbup.gif  thumbup.gif

cia tai geras... thumbup.gif jau sugalvojau kaip per vestuvs panaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 06 29, 23:01)
cia tai geras... thumbup.gif  jau sugalvojau kaip per vestuvs panaudosiu smile.gif

aš dar vis ketinau tą su laipsniais padaryt,ale šitas lengviau blush2.gif ir antrą dieną ateinančius pratestuosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pirslys:
musu kuklusis jaunikis, manes paprase perskaityti, padekos kalbas mamai ir uosvei, jis kure, kure, bet pats skaityti nedrysta:
mamyte, tu i saule panasi
mamyte, kaip virtuve tu puosi
ir balsas kaip lakstutes malonus,
prie stalo kvieciant kept blynus lotuliukas.gif
sirdingas zodis uosvei:
o uosve brangioji, jus man atrama,
jus mano dosnioji antroji mama,
zinokit as jum didele meile degu,
is banko mums nuemet tiek pinigu
ziuriu i akis jum ir zmona matau
uz ja uosvienyte skolingas likau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

geras testas - arba alkotesteris biggrin.gif
Atsakyti
15 požymių, kad esi alkoholikas:
1. Pralaimi ginčus prieš nejudančius daiktus.
2. Turi laikytis vejos, kad nenukristum ant žemės.
3. Darbas pradeda maišyti gėrimui.
4. Daktaras pas jus randa truputį kraujo alkoholyje.
5. Tavo pakaušį vis tranko unitazas.
6. Tu nuoširdžiai tiki, kad alkoholis yra pati sveikiausia maisto produktų grupė.
7. Dvi rankos ir tik viena burna. O čia tai problema!
8. Kiekviena tavo matoma moteris turi identišką dvynę.
9. Tu eini tiesiai, bet tave kažkas stumdo pirmyn, atgal, į dešinę, į kairę...
10.Penki buteliai alaus turi tiek pat kalorijų kaip ir mėsainis. Velniop vakarienę.
11.Kiekvieną vakarą tavo kaimyno katė darosi vis patrauklesnė ir patrauklesnė...
12.Tu nebeatpažįsti savo žmonos, nebent žiūrėdamas per bokalo dugną.
13.Tas prakeiktas rožinis dramblys vėl atnešė tave iki namų.
14.Tu rezervavai stovėjimo vietą prie alkoholio parduotuvės.
15.Tu nukritai ir pats jau nebegali atsikelti.

Atsakyti

ar darot kuri Jaunuju pristatyma su nuotraukom
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 06 30, 00:01)
cia tai geras... thumbup.gif  jau sugalvojau kaip per vestuvs panaudosiu smile.gif

įdomu, kaip. pasidalink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 29, 20:54)
galvoju dovanot pirmam bendram darbui ax.gif ar kažką panašaus ax.gif

patiko tavo sugalvoti žodžiai, pati galvojau ką reikės sakyti, bet manau, pasiskolinsiu tavo idėją ir kažką panašaus pasakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 21:03)
    Torta pjauti po 12 , po zibintu - pats laikas desertui

aš ir po žibintų, po 24 val. manau pats geriausias laikas.

QUOTE(darule @ 2009 06 29, 21:04)
o jei l.kas nesisex, nusipirk saldainiu dezute, pasidaryk kavos, uzsikelk kojas, atsipalaiduok ir pasimegauk gera kava ir skaniais saldainiais, va ir lix tau dezute thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(pekutis @ 2009 06 29, 22:55)
jau geeerą radau  thumbup.gif  thumbup.gif

geras, pasiliksiu šitą kaip atsarginį variantą jei veiklos pritrūktų. Manau, kad galima bus arba gamtoj panaudot arba per pertraukėlę kokią. tik reikėtų atsispausdinti didesniu formatu nei A4.
Atsakyti
Kas darot tas surakintas širdeles ant tilto, gal galit papasakoti kaip ten vyksta viskas, kokias širdeles perkat, kaip jas rakinat?
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 18:18)
    Merginos kaip jus manot - jei nera muzikantu , kaip tada buna su karti , karti...

pas mum nors ir buvo muzikantai, bet meilės ministras užlindo be eilės lotuliukas.gif ir taip reikalavao, kad uzsaldintų va ir buvo karti ....
aš scenarijuj buvau pasirašius, berods, po tosto už jaunuosius, jei muzikantai neorganizuotų, va, kad piršlys išgeria ir raukos, kaip čia tau ir papasakojo tą mintgį, bet gavos taip kaip gavos, netikėtai ir gan smagiai bigsmile.gif

QUOTE(fatima74 @ 2009 06 29, 20:14)
jus nepergyvenkit del sveciu schmoll.gif as visada maniau ir manau kad JAUNIESIEMS reikia daryti svente....jiem ruosti staigmenas ,grozi,romantika,jaukuma,,,,o sveciai,,,,as galvoju,jeigu bus zanudos,tai ju neisjudinsi,o jei linksmuoliai,tai VALIO viskas ir taip eisis kai is pypkes,,,cia mano nuomone,,,as ruosiuos maziausiai galvodama apie svecius,LAIKYKIMES

taip jauniesiems, bet svečių palaikymas ir supratingumas labai padeda, pas man liaudis sunki buvo, tai kaip padaryt jauniesiems šventę, kai esi pasiruošęs, o tavęs nelabai klauso g.gif

QUOTE(ericaa @ 2009 06 29, 20:28)
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom doh.gif  Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne schmoll.gif jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot? blush2.gif Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose doh.gif Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai

bibi saldainių ir aš labai ieškojau, neradau schmoll.gif panašaus dydžio radau spalvotus saldainiukus "mini", pardėj dar buvau užmacius griliažinius mažus, bet nepatiko, kad rudas popierėlis, taigi nusipirkau mėlynam popieriukę labai skanius irusus ax.gif

sveikinimų knygai, bet pas man vėliau gavos "pletkų" lapus jau su fonu nusipirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj rolleyes.gif kaina nuo 0,50 ct, o spausdint su spalvotais paveiksliukais, neturint savo spausdintuvo 1,65 daugoka g.gif
o dėžutė naktiniams gali būti ir batų dėžutė, pas man buvo iš pardės nuo diskelių, apklijavau poipierium ir liuks thumbup.gif

QUOTE(Bėganti @ 2009 06 29, 20:37)
Klausima turiu-svocia butinai su ilga suknele turi buti?... ax.gif

kodėl būtinai g.gif aš buvau su trumpa, nors jaunosios buvo ilga ir dar su uodega suknia ax.gif

QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 30, 02:28)
Kas darot tas surakintas širdeles ant tilto, gal galit papasakoti kaip ten vyksta viskas, kokias širdeles perkat, kaip jas rakinat?

aš maximoj nupirkau 0,99 medžiagines širdukes - pakabukus ir Kaziuko mugėj už 4Lt klumpeles - pakabuką, tai va viską man vyras susegė į vieną rolleyes.gif kadangi jaunieji jau gyveno kartu pasakiau, kad va nuo šiol ne tik daiktai kartu, bet ir širdys sujungtos, žengt koja kojon palinkėjau įteikiau ir jie susegė spynele, o raktelį įmetė į upę rolleyes.gif
Atsakyti