laba
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 18:18)
Merginos kaip jus manot - jei nera muzikantu , kaip tada buna su karti , karti...
pas mum nors ir buvo muzikantai, bet meilės ministras užlindo be eilės
ir taip reikalavao, kad uzsaldintų va ir buvo karti ....
aš scenarijuj buvau pasirašius, berods, po tosto už jaunuosius, jei muzikantai neorganizuotų, va, kad piršlys išgeria ir raukos, kaip čia tau ir papasakojo tą mintgį, bet gavos taip kaip gavos, netikėtai ir gan smagiai
QUOTE(fatima74 @ 2009 06 29, 20:14)
jus nepergyvenkit del sveciu
as visada maniau ir manau kad JAUNIESIEMS reikia daryti svente....jiem ruosti staigmenas ,grozi,romantika,jaukuma,,,,o sveciai,,,,as galvoju,jeigu bus zanudos,tai ju neisjudinsi,o jei linksmuoliai,tai VALIO viskas ir taip eisis kai is pypkes,,,cia mano nuomone,,,as ruosiuos maziausiai galvodama apie svecius,LAIKYKIMES
taip jauniesiems, bet svečių palaikymas ir supratingumas labai padeda, pas man liaudis sunki buvo, tai kaip padaryt jauniesiems šventę, kai esi pasiruošęs, o tavęs nelabai klauso
QUOTE(ericaa @ 2009 06 29, 20:28)
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom
Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne
jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot?
Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose
Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai
bibi saldainių ir aš labai ieškojau, neradau
panašaus dydžio radau spalvotus saldainiukus "mini", pardėj dar buvau užmacius griliažinius mažus, bet nepatiko, kad rudas popierėlis, taigi nusipirkau mėlynam popieriukę labai skanius irusus
sveikinimų knygai, bet pas man vėliau gavos "pletkų" lapus jau su fonu nusipirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj
kaina
nuo 0,50 ct, o spausdint su spalvotais paveiksliukais, neturint savo spausdintuvo
1,65 daugoka
o dėžutė naktiniams gali būti ir batų dėžutė, pas man buvo iš pardės nuo diskelių, apklijavau poipierium ir liuks
QUOTE(Bėganti @ 2009 06 29, 20:37)
Klausima turiu-svocia butinai su ilga suknele turi buti?...
kodėl būtinai
aš buvau su trumpa, nors jaunosios buvo ilga ir dar su uodega suknia
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 30, 02:28)
Kas darot tas surakintas širdeles ant tilto, gal galit papasakoti kaip ten vyksta viskas, kokias širdeles perkat, kaip jas rakinat?
aš maximoj nupirkau 0,99 medžiagines širdukes - pakabukus ir Kaziuko mugėj už 4Lt klumpeles - pakabuką, tai va viską man vyras susegė į vieną
kadangi jaunieji jau gyveno kartu pasakiau, kad va nuo šiol ne tik daiktai kartu, bet ir širdys sujungtos, žengt koja kojon palinkėjau įteikiau ir jie susegė spynele, o raktelį įmetė į upę