Klausima turiu-svocia butinai su ilga suknele turi buti?...
labas vakaras, aš sudarinėju sarašą pirkinių judu po truputuką
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai
aš tai nedarysiu tos knygos, juk tiek prilinkėta bus atvirukuose ir žodžiu, gal geriau nupirksiu kokią gražią skrynelę susidėti visokiems sveikinimams, raštams ir kitoms per vestuves gautoms smulkmenoms
QUOTE(ericaa @ 2009 06 29, 19:28)
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai
aš tai nedarysiu tos knygos, juk tiek prilinkėta bus atvirukuose ir žodžiu, gal geriau nupirksiu kokią gražią skrynelę susidėti visokiems sveikinimams, raštams ir kitoms per vestuves gautoms smulkmenoms
klausimas toms, kas inspe uzsakinejo magnetukus ar pan - kokiu formatu siuntet tuos paveiksliukus, maketavot? nes as nemoku ten sumaketuot
Sveiktes
Vel as cia ir dabar ko gero su jumis busiu iki vestuviu(08.08),
Mielosios zinokit - SM lobynas visu ideju , geru minciu ,o jau svociu forumas - tiesiog lobiu lobis .
Vel as cia ir dabar ko gero su jumis busiu iki vestuviu(08.08),
Mielosios zinokit - SM lobynas visu ideju , geru minciu ,o jau svociu forumas - tiesiog lobiu lobis .
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 29, 10:07)
siūlyčiau užsukti prie vestuvių vietos artimiausią maxima (didelę) ir ten yra gražiai supakuotų saldžių sūrių su želė gabaliukais... mes tokį prikom ir pernai ir šiais metais per vestuves... greit dingo tas sūris nuo stalo, o tų baltų paprastų nelabai kas valgo... apie 30lt sūris kainuoja
ir aš nusprendžiau pirkt tokį sūrį,nes antros dienos kaip ir nebus (tik savi),tai toks sūris simboliškai bus pats tas ir turiu parsivežus iš lenkų Sagrijos butelį,užklijuosiu etiketę-ir bus piršlio kraujas Simboliškai manau užteks
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 20:48)
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 06 29, 10:09)
norejau pasiteirauti tos kurios dovanosite mentele jus ja iteiksite kazkaip ir sakysite zodziu ar tiesiog duosite.Vis galvoji kai pja pateikti.
galvoju dovanot,kai pjaus tortą ir pasakyt,nu maždaug pirmas bendras daiktas pirmam bendram darbui ar kažką panašaus
-----------------------
turiu visai nebloga minti. Galima panaudoti per vestuves.
Galima padaryti STRESU DEZUTE .
tai kazkokia dezute , o joje konjeko mazas buteliukas , sokolado , .... gal net poezijos knygele - viskas nuo streso
Papildyta:
del torto as planuoju
Torta pjauti po 12 , po zibintu - pats laikas desertui
Padovanosiu lopetele ( negraviruosiu)
Jaunoji paima lopetele ir jos ranka su lopetele paima Jaunikis.Abiu kartu pjauna torta , deda i lekstute , Su sakutem ar sauksteliais ima torto ir paduoda vienas kita ( gal iseis mandagei)
po to dalinsim torta sveciaima
QUOTE(ericaa @ 2009 06 29, 19:28)
Kažkaip nesiseka man ieškoti visko ko reikia...
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot? Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Papildyta:
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot? Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Papildyta:
saldainiu bibi galima rasti visuose turguose, kur prekiaujama maistu, saldumynais, jei esi is kauno, tai tokiu saldainiu yra vilijampoles turguj, pati pirkau, kilas apie 13lt.
del dezutes, manau iki vestuviu tikrai susiorganizuosi kokia dezute, o jei l.kas nesisex, nusipirk saldainiu dezute, pasidaryk kavos, uzsikelk kojas, atsipalaiduok ir pasimegauk gera kava ir skaniais saldainiais, va ir lix tau dezute
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 29, 19:42)
Jaunosios pageidavimu darau sveikinimų knygą
QUOTE(darule @ 2009 06 29, 20:04)
saldainiu bibi galima rasti visuose turguose, kur prekiaujama maistu, saldumynais, jei esi is kauno, tai tokiu saldainiu yra vilijampoles turguj, pati pirkau, kilas apie 13lt.
Ačiū reikės turguj pasidairyt, nes žinau kaip atrodo, bet nerandu pirkt
QUOTE(Bėganti @ 2009 06 29, 19:37)
Klausima turiu-svocia butinai su ilga suknele turi buti?...
manau tai priklauso nuo to, kokios sukneles bus pamergiu, cia kazkuri rase, kad pamergiu suknytes trumpos, o ir jaunosios paprastute tokia, tai tada manau tinka ir pirslienei trumpa
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 14:39)
Mes irgi pakviesti Svotais, rugpjūčio 1 d. Ruošėmės, gal bus gerai, gavome daug įdomių įdėjų iš vestuvių planuotojos. Viskas taip atgivenę, kad norisi kažko naujo. Tai žiurėsim kaip ten bus, gal ir patiks jauniesiems. Viska turime jau ir scenarijų, idėjų, dovanėlių. ir t.t
Sveikute, Tą pačią dieną svočiausim
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 20:03)
turiu visai nebloga minti. Galima panaudoti per vestuves.
tai kazkokia dezute , o joje konjeko mazas buteliukas , sokolado , .... gal net poezijos knygele - viskas nuo streso
Papildyta:
del torto as planuoju
Jaunoji paima lopetele ir jos ranka su lopetele paima Jaunikis.Abiu kartu pjauna torta , deda i lekstute , Su sakutem ar sauksteliais ima torto ir paduoda vienas kita ( gal iseis mandagei)
Papildyta:
del torto as planuoju
man tavo mintis su stresu desute patiko itariu pasinaudosiu tavo ideja
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 20:43)
klausimas toms, kas inspe uzsakinejo magnetukus ar pan - kokiu formatu siuntet tuos paveiksliukus, maketavot? nes as nemoku ten sumaketuot
kas daresi inspe zenkliukus?