Gamtoje, jaunieji gaus po lapa (pvz: rozini ir zydra) ir abu turės parasyti ką vienas apie kitą galvoja. (skaityti niekam negalima)
Tada Piršlys sulankstys abu lapus ir idės juos į stiklainiuką, užvakuos (kaip uogienę) dar ant stiklainiuko uždėsime medžiagėlę ir surišime juostele. ( kaip uogienė atrodo senovinė). Ir įteiksime jauniesiems, stiklainiuką. Jį bus galima atidaryti tik metinių proga. Pirmųjų ar sidabrinių ar auksinių ir perskaityti ką vienas apie kitą rašė. Vat.
Papildyta:
Mes šviesos žibintus leisime vakare 12 val. Galima ir balionus su šaltom ugnelėm pririštom už virvutės baliono, po to uždegi ir paleidi. Gražu.
--------------------------------------------------------------
O iš bažnyčios kai išeis tai pabroliai su pamergėm kels juostas jiems virš galvos. Bet juostos turi būti baltos arba spalvotos su kaspinėliais galuose. Išeina tokia kaip arka graži.
Papildyta:
Dar suvėriau saldainių karolius, bet čia juos reikia su siūlu daryti iš blizgančiuose popieriukuose čiulpinukų. Mes pirkome saldainiukus MELODIJA, labai gražiai atrodo, panaudosime stalo išpirkimui. O stalo išpirkimui turime kontraktą kurį ir panaudosime.
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 15:20)
tik vietoj ramunes naudosiu balionus
noriu paklaust, ka jus, be balandziu, esat sugalvoje daryt jauniesiems isejus is baznycios (neskaitant ziedlapiu barstymo)? as galvoju apie dangaus zibinta
kaip su tais balionais sugalvojai, reiks susprogdint norint perskaityti?
o dieną dangaus žibintas neduos jokio efekto .
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 15:50)
kaip su tais balionais sugalvojai, reiks susprogdint norint perskaityti?
taip
tai vat as ir galvoju, draugams dovanojom helio balionus, tai cia irgi kazko norisi, isejus is baznycios
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 15:20)
Kelias idėjas parašysiu
smagios vestuvės bus jei viską įgyvendinsit šios idėjos nėra naujos, aš perskaičiau visas SM temas svočių tai jos tikrai visos čia buvo išnarpliotos
o iš savo patirties galiu pasakyt, kad tikrai jei daug pasiruoši visko nepanaudoji - tiesiog para turi tik 24 val
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 16:20)
Per jaunųjų valsą visos pamergės pus muilo burbulus, labai gražiai atrodo nuotraukose, efektas nerealus.
bet nepamirskite ir to, kad priklauso koks jaunikio kostiumas-lieka slapios demes... nuotraukose efektas tikrai nieko gero...
Papildyta:
Man panikos priepuolis sendien vestuviu tematika...
labukas,
man tai panika - nieko nespeju ir visos mintys is galvos pabego sakes - niekaip nesugalvoju kaip ta pirsli isgelbet nuo korimo nu gal kazkaip iseis - dar turiu č savaites iki keliones...
tikra tiesa, visos tos mintys jau girdetos. dar karta irodyta, kad SM geriasia vieta ideju ieskojimui
o del muilo burbulutai ir per ta pusmeti kai as skaitineju tai jau kokius 3 kart vyko diskusija. minusai burbulu - slidzios grindys po to, jaunosios suknia lieka demeta ir dabar va nauja - jaunojo kostiumas lieka demetas... siaip visko gali buti, manau prikluso nuo to kokios grindys ir nuo medziagos is kurios pasiuti rubeliai. Labai daug kas sako kad nelieka jokiu demiu cia sunkus klausimas. Taciau prima kart matau kad liko zmones nepatenkinti efektu burbulu... kiekvienam rinktis savo.
kagi, einu toliau darbelius stumdyt - puosiu buteli pirslio kraujui
man tai panika - nieko nespeju ir visos mintys is galvos pabego sakes - niekaip nesugalvoju kaip ta pirsli isgelbet nuo korimo nu gal kazkaip iseis - dar turiu č savaites iki keliones...
tikra tiesa, visos tos mintys jau girdetos. dar karta irodyta, kad SM geriasia vieta ideju ieskojimui
o del muilo burbulutai ir per ta pusmeti kai as skaitineju tai jau kokius 3 kart vyko diskusija. minusai burbulu - slidzios grindys po to, jaunosios suknia lieka demeta ir dabar va nauja - jaunojo kostiumas lieka demetas... siaip visko gali buti, manau prikluso nuo to kokios grindys ir nuo medziagos is kurios pasiuti rubeliai. Labai daug kas sako kad nelieka jokiu demiu cia sunkus klausimas. Taciau prima kart matau kad liko zmones nepatenkinti efektu burbulu... kiekvienam rinktis savo.
kagi, einu toliau darbelius stumdyt - puosiu buteli pirslio kraujui
Sveikos merginos ,
Pamazu oras taisosi , daugiau silumos ir nuotaika geresne ruosentis vestuvem.
Man liko geras menuo iki finiso. Panika - I laipsnio . Scenarijus mano paprastas kuklus - pagal jaunuju pageidavima. Bet pradedu panikuotidel sveciu ivertinimo. Kaip sakoma - ka zmones pasakys. Reik kazkaip nugalet sita kirmina.
Merginos kaip jus manot - jei nera muzikantu , kaip tada buna su karti , karti...
Man liko geras menuo iki finiso. Panika - I laipsnio . Scenarijus mano paprastas kuklus - pagal jaunuju pageidavima. Bet pradedu panikuotidel sveciu ivertinimo. Kaip sakoma - ka zmones pasakys. Reik kazkaip nugalet sita kirmina.
Merginos kaip jus manot - jei nera muzikantu , kaip tada buna su karti , karti...
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 17:18)
ikals sveciai ir patys uzdainuos karti karti
QUOTE(murmur @ 2009 06 29, 18:31)
ikals sveciai ir patys uzdainuos karti karti
o jei sveciai santurus
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 16:36)
Gamtoje, jaunieji gaus po lapa (pvz: rozini ir zydra) ir abu turės parasyti ką vienas apie kitą galvoja. (skaityti niekam negalima)
Tada Piršlys sulankstys abu lapus ir idės juos į stiklainiuką, užvakuos (kaip uogienę) dar ant stiklainiuko uždėsime medžiagėlę ir surišime juostele. ( kaip uogienė atrodo senovinė). Ir įteiksime jauniesiems, stiklainiuką. Jį bus galima atidaryti tik metinių proga. Pirmųjų ar sidabrinių ar auksinių ir perskaityti ką vienas apie kitą rašė. Vat.
Papildyta:
Mes šviesos žibintus leisime vakare 12 val. Galima ir balionus su šaltom ugnelėm pririštom už virvutės baliono, po to uždegi ir paleidi. Gražu.
O iš bažnyčios kai išeis tai pabroliai su pamergėm kels juostas jiems virš galvos. Bet juostos turi būti baltos arba spalvotos su kaspinėliais galuose. Išeina tokia kaip arka graži.
Papildyta:
Dar suvėriau saldainių karolius, bet čia juos reikia su siūlu daryti iš blizgančiuose popieriukuose čiulpinukų. Mes pirkome saldainiukus MELODIJA, labai gražiai atrodo, panaudosime stalo išpirkimui. O stalo išpirkimui turime kontraktą kurį ir panaudosime.
Papildyta:
Papildyta:
sveika atvykus i svociu namus o bateli per mano vestuves pries vienuolika metu jaunajam dave,kad mane atsirinktu.as net torta su bateliu buvau uzsisakius. .nieko naujo tau ta planuotoja nepasiule,tik tiek,kad sutaupei laiko.nereikejo visu temeliu perskaityt
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 19:44)
o jei sveciai santurus
o tu taip buciuotis nori ? kazkokiam scenarijui skaiciau kaip pati svocia kalba link karti karti uzvede.paklause pirslio ko taip raukosi,ar degtine karti?o pirslys atsake,kas tikrai karti.bet mane juokas sueme.na nezinau kodel,bet isivaizdavau kaip visi sveciai valgo,nustoja grot muzika ir svocia kaip uzrinka pirsliui ...bet siaip tai man si ideja patiko,tik reikia kazkaip sugalvot ja iterpt
QUOTE(astarna @ 2009 06 29, 18:18)
Sveikos merginos ,
jus nepergyvenkit del sveciu as visada maniau ir manau kad JAUNIESIEMS reikia daryti svente....jiem ruosti staigmenas ,grozi,romantika,jaukuma,,,,o sveciai,,,,as galvoju,jeigu bus zanudos,tai ju neisjudinsi,o jei linksmuoliai,tai VALIO viskas ir taip eisis kai is pypkes,,,cia mano nuomone,,,as ruosiuos maziausiai galvodama apie svecius,LAIKYKIMES
Kažkaip nesiseka man ieškoti visko ko reikia...
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot? Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Papildyta:
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai
Vestuvės jau ne už kalnų, o turiu įtarimą, kad viską darysiu paskutinėm dienom Kur jūs tų saldainių bibo perkat? Maximoj neradau, rimi irgi ne jau žiūrinėjau kokiais kitais saldainiais pakeist.
Kur gaut dėžutę "naktiniams" supakuot? Galvojau, kad turiu, bet pasirodo esu padarius tvarką namuose Negi reiks pirkt saldainių dėžę dėl to?
Kuo toliau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi
Papildyta:
Ir gal dar galit pasidalinti idėjomis kaip gražiai apiforminti sveikinimų knygos lapukus? Ar kokia programa, ar paveiksliukų iš kur gražių gaunat? Ačiū labai