Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 02:52)
aš tduosiu taures išleidžiant jaunuosius iš namų, tada su tėvais kelsim taureles šampano.
Papildyta:
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
user posted image

grazu....lyg prometejo amzina ugnis...
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 06 29, 12:43)
sveikutės,orai superiniai thumbup.gif  manau visų nuotaika puiki. Prašau patarimo: pririnkau trilitrinį stiklainį centų baltų (gavosi apie 60 Lt) ir nupirkau 1 plytą. Norėčiau jauniesiems padovanoti kaip pirmą įnašą į būsimo namo statybas. Bet kaip viską pasakyti gražiai g.gif . Plytą gražiai supakavau kaspinu visai neblogai atrodo bigsmile.gif

as ir galvoju apie plyta,centus,tik dar galvoju prie ju pridet stiklaini medaus ir gele vadinama laimes medziu.o iteiksiu juos grizus kai visi sveikins dar nesusedus prie stalo.nieko blatno negalvoju,pasakysiu kodel tuos daiktus dovanoju ir tiek
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 29, 11:07)
as ir galvoju apie plyta,centus,tik dar galvoju prie ju pridet stiklaini medaus ir gele vadinama laimes medziu.o iteiksiu juos grizus kai visi sveikins dar nesusedus prie stalo.nieko blatno negalvoju,pasakysiu kodel tuos daiktus dovanoju ir tiek

mes prie viso sito per savo vestuves, gavom dar ir dideli vini - tai buvo pirmas baldas i musu naujus namus - kabykla kepurei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 00:52)
aš tduosiu taures išleidžiant jaunuosius iš namų, tada su tėvais kelsim taureles šampano.
Papildyta:
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
user posted image

asmeniskai man, tokios zvakides daug graziau, nei tie tradiciniai seimos zidiniai, tokia gali pasistatyti bet kur mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 07:14)
taigi as ant to remo prismeigsiu popieriaus lapa, i kuri sveciai rasys palinkejimus, nematau cia jokio vargo mirksiukas.gif

dar iskilo klausimas: kada jus iteikinesit sirdeles, kurias jaunieji surakins spynele? rolleyes.gif

labas rytas 4u.gif

as tas sirdeles iteiksiu ant tilto, po jaunosios nesimo, pirma duosiu surakinti sirdeles, tada paskaitysiu zodzius, kuriuos ireminsiu kartu su jaunuju foto, tada jie viens pries kita pasakys l.trumpa priesaika, ir ismes rakteli mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 10:48)
as tai rasysiu su baltu korektoriumi ax.gif
Papildyta:
as ir renku centus, tai planuoju nupirkt skrynute, ten pripilt tu centu, sokoladiniu pinigu ir pan. ir padovanot jauniesiems smile.gif

taip darysiu ir as, tik as centus, sokoladinius pinigelius, ir valgomus eurus sudesiu i inda biriems produktams, su dangciu toki buna, ten paskui jie susimes ir tuos centus, kuriuos issirinx is folijos sprezdami, kas valdys seimos biudzeta thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 29, 11:26)
man sitas koooks grazus  bigsmile.gif tikrai graziau nei tos molines gulbes  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 29, 11:07)

mes dovanojom plytą + kelionę (talonėlius autobusui) + jaunąjai padovanojau kočėlą, o jaunikiui įrėmintą mamos namų foto, kad kai jaunoji panaudos kočėlą pagal paskirtį, neužmirštų kelio pas mamą....
Atsakyti
tas baldas(vinis) thumbup.gif .o ka pakeist vietoj mamos namo nuotraukos?jie negyvena nuosavam name.gal kortele su adresu?..
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 29, 13:10)
tas baldas(vinis) thumbup.gif .o ka  pakeist vietoj mamos namo nuotraukos?jie negyvena nuosavam name.gal kortele su adresu?..

tai mano nuomone kaip tik tinka, jei gyvena nuosavam name, tai ir padovanok namo foto, va mano jaunieji tai bute gyvena, man jau neiseina g.gif
Atsakyti
Mes irgi pakviesti Svotais, rugpjūčio 1 d. Ruošėmės, gal bus gerai, gavome daug įdomių įdėjų iš vestuvių planuotojos. Viskas taip atgivenę, kad norisi kažko naujo. Tai žiurėsim kaip ten bus, gal ir patiks jauniesiems. Viska turime jau ir scenarijų, idėjų, dovanėlių. ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 14:39)
Mes irgi pakviesti Svotais, rugpjūčio 1 d. Ruošėmės, gal bus gerai, gavome daug įdomių įdėjų iš vestuvių planuotojos. Viskas taip atgivenę, kad norisi kažko naujo. Tai žiurėsim kaip ten bus, gal ir patiks jauniesiems. Viska turime jau ir scenarijų, idėjų, dovanėlių. ir t.t

pasidalink ir su mumis naujomis idejomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelias idėjas parašysiu blush2.gif Jaunasis Pas jaunąją turi atvažiuoti su vienu jaunosios bateliu rankose, nes čia panašiai kaip iš pasakos Pelenė. biggrin.gif Tada jis turės surasti savo jaunąją. Aš kaip svočia jam kišiu visas pamerges ir save ypač, įrodinėdama kad šis batelis tiks ir man. Bet jaunasis gi nesutiks. Tada aš prisiminsiu kad dar viena mergelė paslėpta yra kažkur. O tuo metu jaunoji sėdi be vieno batelio užrakinta gretimame kambaryje ir laukia savojo princo. Ant durų bus pakabintas voratinklis kuri kirpdamas janasis turės kažką prižadėti jaunajai, kol nukirps visas voratinklio juosteles, voratinklis nukris, bet durys neatsidarys. Jos uzrakintos, tada aš paduosiu taurę šampano į kurios dugną bus įmestas raktelis nuo durų, visi pabroliai po gurkšnį turi gerti, paskutinis gurkšnis skirtas jaunikiui, lupomis turi paimti rakteli, atrakins duris ir ras savo jaunąją, pamatuos jai bateli. Viskas tiko.
Tai pirmoji ideja. Dar parašysiu kelias idėjas po keliu minučių ok.
Papildyta:
Po to dar padarėme gražią didelę Ramunę iš spalvoto popieriaus su daug žiedlapių, ant žiedlapių kitoje pusėje yra parašyti darbai kuriais jaunieji ir pasidalins, plėšdami po vieną žiedlapį. Kai pasidalins darbeliais abu kartu turi perskaityti žodžius kurie bus užrašyti ant Ramunės žiedo (ne žiedlapio) kitoje pusėje.
PRIŽADAME VIENAS KITĄ MYLĖTI IR GERBTI VISĄ GYVENIMĄ.
Papildyta:
Per jaunųjų valsą visos pamergės pus muilo burbulus, labai gražiai atrodo nuotraukose, efektas nerealus.
Papildyta:
Dar padovanosime angeliuką jauniesiems, kad jis saugotų juos nuo visokių negandų, nesėkmių, ir t.t. jį galima įteikti tada, kai Piršlys pristato jaunųjų tėvams santuokos liudijimą.
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2009 06 29, 15:17)
Kelias idėjas parašysiu  blush2.gif

as ir panasiai darysiu biggrin.gif
tik vietoj ramunes naudosiu balionus smile.gif

noriu paklaust, ka jus, be balandziu, esat sugalvoje daryt jauniesiems isejus is baznycios (neskaitant ziedlapiu barstymo)? mirksiukas.gif as galvoju apie dangaus zibinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 29 birželio 2009 - 14:22
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 14:20)
as ir panasiai darysiu biggrin.gif
tik vietoj ramunes naudosiu balionus smile.gif

noriu paklaust, ka jus, be balandziu, esat sugalvoje daryt jauniesiems isejus is baznycios (neskaitant ziedlapiu barstymo)? mirksiukas.gif as galvoju apie dangaus zibinta smile.gif

thumbup.gif as kinderio kausiukus thumbup.gif apklijuotus sirdelem thumbup.gif
as tik ziedlapius ax.gif
dangaus zibintas diena....na nzn, ar diena yra is jo kox efektas?nakti, kai suteme, tai l.grazu, bet diena... g.gif
Atsakyti