QUOTE(TAI AS @ 2009 06 29, 11:07)
as ir galvoju apie plyta,centus,tik dar galvoju prie ju pridet stiklaini medaus ir gele vadinama laimes medziu.o iteiksiu juos grizus kai visi sveikins dar nesusedus prie stalo.nieko blatno negalvoju,pasakysiu kodel tuos daiktus dovanoju ir tiek
mes prie viso sito per savo vestuves, gavom dar ir dideli vini - tai buvo pirmas baldas i musu naujus namus - kabykla kepurei
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 00:52)
aš tduosiu taures išleidžiant jaunuosius iš namų, tada su tėvais kelsim taureles šampano.
Papildyta:
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
asmeniskai man, tokios zvakides daug graziau, nei tie tradiciniai seimos zidiniai, tokia gali pasistatyti bet kur
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 07:14)
taigi as ant to remo prismeigsiu popieriaus lapa, i kuri sveciai rasys palinkejimus, nematau cia jokio vargo
dar iskilo klausimas: kada jus iteikinesit sirdeles, kurias jaunieji surakins spynele?
labas rytas
as tas sirdeles iteiksiu ant tilto, po jaunosios nesimo, pirma duosiu surakinti sirdeles, tada paskaitysiu zodzius, kuriuos ireminsiu kartu su jaunuju foto, tada jie viens pries kita pasakys l.trumpa priesaika, ir ismes rakteli
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 29, 10:48)
as tai rasysiu su baltu korektoriumi
Papildyta:
as ir renku centus, tai planuoju nupirkt skrynute, ten pripilt tu centu, sokoladiniu pinigu ir pan. ir padovanot jauniesiems
taip darysiu ir as, tik as centus, sokoladinius pinigelius, ir valgomus eurus sudesiu i inda biriems produktams, su dangciu toki buna, ten paskui jie susimes ir tuos centus, kuriuos issirinx is folijos sprezdami, kas valdys seimos biudzeta