o yra kokiu nors blogu prietaru, jei pirslys ir svocia - nesusituoke zmoguciai?
kiek zinau, buna tuom nepatenkintu vestuvininku ...
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 29, 08:41)
Labas Rytas
Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos
Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos
dėl sūrio, tai galima į šaltkrepšį įdėti.. su tortu sunkiau... ir siūlyčiau užsukti prie vestuvių vietos artimiausią maxima (didelę) ir ten yra gražiai supakuotų saldžių sūrių su želė gabaliukais... mes tokį prikom ir pernai ir šiais metais per vestuves... greit dingo tas sūris nuo stalo, o tų baltų paprastų nelabai kas valgo... apie 30lt sūris kainuoja
laba ryteli mielosios
ne nu jusu ir tempai.Kelias dieneles nebuvau o prirasete .mes jau paskutines dieneles skaiciuojame iki savo debiuto pradedu pergyventi.ir jaudintis.
Jau si savaite tokia uzkrauta ikidar laisviau o veliau plaukai nagai ir t.t.nu zodziu BAISU jau .
Si savaitgali atsventeme mergvakari ir bernvakari tai .
Scenariju jau susidejusi turiu.na tik dar iko susidelioti visas smulkmenas i savo vietas ir pirmyn.Tikiuosi kad ne us dideliukarsciu ir lietaus nesinori tookio kaip vakar. .
norejau pasiteirauti tos kurios dovanosite mentele jus ja iteiksite kazkaip ir sakysite zodziu ar tiesiog duosite.Vis galvoji kai pja pateikti.
ne nu jusu ir tempai.Kelias dieneles nebuvau o prirasete .mes jau paskutines dieneles skaiciuojame iki savo debiuto pradedu pergyventi.ir jaudintis.
Jau si savaite tokia uzkrauta ikidar laisviau o veliau plaukai nagai ir t.t.nu zodziu BAISU jau .
Scenariju jau susidejusi turiu.na tik dar iko susidelioti visas smulkmenas i savo vietas ir pirmyn.Tikiuosi kad ne us dideliukarsciu ir lietaus nesinori tookio kaip vakar. .
norejau pasiteirauti tos kurios dovanosite mentele jus ja iteiksite kazkaip ir sakysite zodziu ar tiesiog duosite.Vis galvoji kai pja pateikti.
QUOTE(deizzy @ 2009 06 28, 22:34)
kam kaune pavyzdziui reiktu tai zvakes uzrasineja graziu rastu tiesiai ant zvakiu priesais hiper maxima savanoriuose kur yra zvakiu parda pora litukainuoja uzrasas
aciu labai labai
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 00:52)
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
man sitas koooks grazus tikrai graziau nei tos molines gulbes
QUOTE(muosee @ 2009 06 29, 10:09)
kur šventėt nes daug mergvakarių teko matyt šeštadienį
QUOTE(pekutis @ 2009 06 29, 10:48)
kur šventėt nes daug mergvakarių teko matyt šeštadienį
na galiu trumpai.Su mocu jaunaja atveze iki mindaugo tilto.Ten buvome issinuomavusios kateriuka .Paplaukiojome pazaideme zaidimu uzduoteliu.iteikeme keleta dovaneliu.Tada per centre pavaiksciojome .na taip be jokiu issisokimu bet idomiai.nu bet ir su nuotykiai.juk nuo 21 val nebedirba viesieji WC tai teko pazaisti istatymus ir uzsirauti ant mentu
o bernai tai ismaise puse lietuvos.Apveziojo jauniki po vietas kur kazka jam gali reiksti (kur mokesi, gyveno ir panasiai)ir sake smagiai pauze.
beje Bombočka
Ledietė
kaip gi jums sekesi?oras tai nieko sestadieni turejo buti.Gal net siek tiek karstoka .
Laukiame jusu ispudziu
na o si savaitgali ruosiasi tokios nemazos pajegos
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta
tai jau mums si savaite pats darbymetis
QUOTE(artist_e @ 2009 06 29, 09:47)
o yra kokiu nors blogu prietaru, jei pirslys ir svocia - nesusituoke zmoguciai?
juk pagal papročius svočiai ir piršlys iš vis ne giminės svočia - iš jaunosios pusės, o piršlys iš jaunikio
kiek teko domėtis vestuvių iostorija, tai svočių būta ne vienos kol ištekina ir kitai šeimai atiduoda
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 06 29, 10:57)
Aš floristikos prekių pardėj pirkau, apie 10 akmenukų 2,70 Lt kainuoja. Tokie gražūs balti, plokšti ir įvairių formų. Gal vėliau įdėsiu nufotkinusi..
manau aš tuos pačius pirkau tik jų minusas tas,kad markeriu užrašius jis nusivalo
bombocka ,lediete laukiam įspūdžių
---------------------
sveikutės,orai superiniai manau visų nuotaika puiki. Prašau patarimo: pririnkau trilitrinį stiklainį centų baltų (gavosi apie 60 Lt) ir nupirkau 1 plytą. Norėčiau jauniesiems padovanoti kaip pirmą įnašą į būsimo namo statybas. Bet kaip viską pasakyti gražiai . Plytą gražiai supakavau kaspinu visai neblogai atrodo
QUOTE(manilla @ 2009 06 29, 11:29)
as tai rasysiu su baltu korektoriumi
Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2009 06 29, 11:43)
sveikutės,orai superiniai manau visų nuotaika puiki. Prašau patarimo: pririnkau trilitrinį stiklainį centų baltų (gavosi apie 60 Lt) ir nupirkau 1 plytą. Norėčiau jauniesiems padovanoti kaip pirmą įnašą į būsimo namo statybas. Bet kaip viską pasakyti gražiai . Plytą gražiai supakavau kaspinu visai neblogai atrodo
as ir renku centus, tai planuoju nupirkt skrynute, ten pripilt tu centu, sokoladiniu pinigu ir pan. ir padovanot jauniesiems