Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

o yra kokiu nors blogu prietaru, jei pirslys ir svocia - nesusituoke zmoguciai?
kiek zinau, buna tuom nepatenkintu vestuvininku ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 29, 08:41)
Labas Rytas  4u.gif

help.gif  Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų  doh.gif  Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos help.gif

dėl sūrio, tai galima į šaltkrepšį įdėti.. su tortu sunkiau... ir siūlyčiau užsukti prie vestuvių vietos artimiausią maxima (didelę) ir ten yra gražiai supakuotų saldžių sūrių su želė gabaliukais... mes tokį prikom ir pernai ir šiais metais per vestuves... greit dingo tas sūris nuo stalo, o tų baltų paprastų nelabai kas valgo... apie 30lt sūris kainuoja
Atsakyti
laba ryteli mielosios 4u.gif

ne nu jusu ir tempai.Kelias dieneles nebuvau o prirasete doh.gif .mes jau paskutines dieneles skaiciuojame iki savo debiuto pradedu pergyventi.ir jaudintis.
Jau si savaite tokia uzkrauta ikidar laisviau o veliau plaukai nagai ir t.t.nu zodziu BAISU jau .
Si savaitgali atsventeme mergvakari ir bernvakari tai thumbup.gif .
Scenariju jau susidejusi turiu.na tik dar iko susidelioti visas smulkmenas i savo vietas ir pirmyn.Tikiuosi kad ne us dideliukarsciu ir lietaus nesinori tookio kaip vakar. doh.gif .

norejau pasiteirauti tos kurios dovanosite mentele jus ja iteiksite kazkaip ir sakysite zodziu ar tiesiog duosite.Vis galvoji kai pja pateikti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 06 28, 22:34)
kam kaune  pavyzdziui reiktu tai zvakes uzrasineja graziu rastu tiesiai ant zvakiu priesais  hiper maxima savanoriuose kur yra zvakiu parda blush2.gif  pora litukainuoja uzrasas  4u.gif

aciu labai labai thumbup.gif

QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 29, 00:52)
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
user posted image

man sitas koooks grazus bigsmile.gif tikrai graziau nei tos molines gulbes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 06 29, 10:09)
Si savaitgali atsventeme mergvakari ir bernvakari tai  thumbup.gif .

kur šventėt blush2.gif nes daug mergvakarių teko matyt šeštadienį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 27, 16:15)
Jyske yra pirkt baltu paprastu ir dekoratyviniu 6 ar 7 lt nepamenu jau

Aš floristikos prekių pardėj pirkau, apie 10 akmenukų 2,70 Lt kainuoja. Tokie gražūs balti, plokšti ir įvairių formų. Gal vėliau įdėsiu nufotkinusi..
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 06 29, 10:48)
kur šventėt  blush2.gif  nes daug mergvakarių teko matyt šeštadienį  cool.gif

na galiu trumpai.Su mocu jaunaja atveze iki mindaugo tilto.Ten buvome issinuomavusios kateriuka thumbup.gif .Paplaukiojome pazaideme zaidimu uzduoteliu.iteikeme keleta dovaneliu.Tada per centre pavaiksciojome .na taip be jokiu issisokimu bet idomiai.nu bet ir su nuotykiai.juk nuo 21 val nebedirba viesieji WC tai teko pazaisti istatymus ir uzsirauti ant mentu doh.gif blush2.gif
o bernai tai ismaise puse lietuvos.Apveziojo jauniki po vietas kur kazka jam gali reiksti (kur mokesi, gyveno ir panasiai)ir sake smagiai pauze. drinks_cheers.gif

beje Bombočka
Ledietė
kaip gi jums sekesi?oras tai nieko sestadieni turejo buti.Gal net siek tiek karstoka doh.gif .
Laukiame jusu ispudziu mirksiukas.gif 4u.gif

na o si savaitgali ruosiasi tokios nemazos pajegos drinks_cheers.gif

liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
syggguta

tai jau mums si savaite pats darbymetis doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 29 birželio 2009 - 10:16
QUOTE(artist_e @ 2009 06 29, 09:47)
o yra kokiu nors blogu prietaru, jei pirslys ir svocia - nesusituoke zmoguciai?
kiek zinau, buna tuom nepatenkintu vestuvininku ...  ax.gif

g.gif

juk pagal papročius svočiai ir piršlys iš vis ne giminės schmoll.gif svočia - iš jaunosios pusės, o piršlys iš jaunikio ax.gif
kiek teko domėtis vestuvių iostorija, tai svočių būta ne vienos bigsmile.gif kol ištekina ir kitai šeimai atiduoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 06 29, 10:57)
Aš floristikos prekių pardėj pirkau, apie 10 akmenukų 2,70 Lt kainuoja. Tokie gražūs balti, plokšti ir įvairių formų. Gal vėliau įdėsiu nufotkinusi..

manau aš tuos pačius pirkau g.gif tik jų minusas tas,kad markeriu užrašius jis nusivalo doh.gif

bombocka ,lediete laukiam įspūdžių 4u.gif

---------------------

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 29 birželio 2009 - 10:31
QUOTE(manilla @ 2009 06 29, 10:29)
manau aš tuos pačius pirkau g.gif tik jų minusas tas,kad markeriu užrašius jis nusivalo doh.gif

bombocka ,lediete laukiam įspūdžių 4u.gif

---------------------

user posted image

ant virsaus uztepk bespalvio nagu lako, nenusivalys
Atsakyti
sveikutės,orai superiniai thumbup.gif manau visų nuotaika puiki. Prašau patarimo: pririnkau trilitrinį stiklainį centų baltų (gavosi apie 60 Lt) ir nupirkau 1 plytą. Norėčiau jauniesiems padovanoti kaip pirmą įnašą į būsimo namo statybas. Bet kaip viską pasakyti gražiai g.gif . Plytą gražiai supakavau kaspinu visai neblogai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 06 29, 11:29)

as tai rasysiu su baltu korektoriumi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2009 06 29, 11:43)
sveikutės,orai superiniai thumbup.gif  manau visų nuotaika puiki. Prašau patarimo: pririnkau trilitrinį stiklainį centų baltų (gavosi apie 60 Lt) ir nupirkau 1 plytą. Norėčiau jauniesiems padovanoti kaip pirmą įnašą į būsimo namo statybas. Bet kaip viską pasakyti gražiai g.gif . Plytą gražiai supakavau kaspinu visai neblogai atrodo bigsmile.gif

as ir renku centus, tai planuoju nupirkt skrynute, ten pripilt tu centu, sokoladiniu pinigu ir pan. ir padovanot jauniesiems smile.gif
Atsakyti