Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

o kaip ant zvakiu uzrasot zodzius? ten su popierium ilieta kazkaip? g.gif

pantera83 - o kaip ant to kamscio rasys, juk minkstas pagrindas bus g.gif ir tas remas labai primityvus g.gif as vis del to remo neapsisprendziu....jau galvoju kad su knyga maziau vargo butu doh.gif
Atsakyti
O gal kas turit gražius žodžius kuriuos galima būtų išgraviruoti ant taurių, tokius trumpai aiškiai bet gilius?
ir kurios graviravot, ar ilgai tai trunka, ar tik kokią dieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiisstte: 28 birželio 2009 - 22:15
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 28, 01:34)
kas čia per sutartis, biški papasakok.

Sutartis

Mes, žemiau pasirašę, ypač turtingų, protingų, gražių, jaunų ir pagyvenusių mergelių bei bernelių pulkelis ieškom balto stalo, linksmos muzikos, kur galėtume dalyvauti smagioje puotoje ir padėti šias gėrybes:

1. Penki tortai (labai skanūs)
2. Keletas bankukinų (labai didelių)
3. Porelė keptų viščiokų (labai riebių)
4. Vienas rūkytas paršiokas (labai nupenėtas)
5. Lašinių paltis (labai skalsi)
6. Pora šliosų daktariškos dešra (labai brangios)
7. Statinaitė medaus (labai saldaus)
8. Saldainiai (labai geri)
9. Kibiras arielkos (labai švarios)
10. Bačkutė alaus (labai stipraus)
11. Valiuta (patikrinta)
Pasirašo: Apsukrusis Piršlys
Žavioji Svočia
Mergelės roželės
Berneliai ereliai
P. S. Saldainiai, arielka ir valiuta pateikiami iškart, o
visa kita, pateikus šią sutartį – artimiausioje trijų XXX maximoje
misteriu xxxx VESTUVĖS
2009
Atsakyti
visom, kurios praset pozu issiunciau mirksiukas.gif tikiuos nei vienos nepamirsau lotuliukas.gif
o del zvakiu, jei apie tokius uzrasus, kaip jaunosios kaprizai, tai as rasiau ant popieriaus, ir paskui turejau tokios pleveles, tai uzklijavau ant virsaus, ir l.gerai gavos tada mirksiukas.gif
Atsakyti
kam kaune pavyzdziui reiktu tai zvakes uzrasineja graziu rastu tiesiai ant zvakiu priesais hiper maxima savanoriuose kur yra zvakiu parda blush2.gif pora litukainuoja uzrasas 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS SVOCIUTES 4u.gif

priimkit ir mane i savo tarpa 4u.gif mum ta didzioji diena rugpjucio 8 diena. labai dekui visom uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 21:58)
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?

aš tduosiu taures išleidžiant jaunuosius iš namų, tada su tėvais kelsim taureles šampano.
Papildyta:
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
user posted image
Atsakyti
Merginos papasakokit placiau apie gulbiu soki ir kankana
Atsakyti
Labas rytas , oi kaip laikas pradejo greit eit doh.gif
Orai atsilo visai nesinori sedet ir deliot mintis lotuliukas.gif
geros naujos savaites visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 28, 23:09)
pantera83 - o kaip ant to kamscio rasys, juk minkstas pagrindas bus  g.gif  ir tas remas labai primityvus  g.gif  as vis del to remo neapsisprendziu....jau galvoju kad su knyga maziau vargo butu  doh.gif

taigi as ant to remo prismeigsiu popieriaus lapa, i kuri sveciai rasys palinkejimus, nematau cia jokio vargo mirksiukas.gif

dar iskilo klausimas: kada jus iteikinesit sirdeles, kurias jaunieji surakins spynele? rolleyes.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 29 birželio 2009 - 07:26
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 21:58)
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?

aš įteikiau taures prie stalo, kai atvykom švęst ax.gif nes pirkau krištolines ir gamtoj man būtų gaila jei sudaužytų, kas nutiko su paprastom taurėm, aš jas spec jauniesiems papuošiau, bet nelabai jų reikėjo kažkaip, nes limuzine buvo taurės, o daugiau jie nebaliavojo su mumis, nes vis fotografas juos "nusivogdavo"
išgraviravo man taip:
1 taurė:
Kai dvi širdys
Tyliai tyliai
2taurė:
plaka vienu ritmu
meilė ateina
ir pasakiau, kad nuo siol jie vienas kelias, viena liepsna ir turi dalintis viskuo, netgi eilėmis ax.gif
user posted image

QUOTE(TAI AS @ 2009 06 28, 22:00)
papasakokit kaip su tuo gulbiu sokiu buna.jis siaip del linksmumo ar ka nors reiskia?

dėl linksmumo pasiuvau sijonus berniukam ir jie susoko, visi labai kvatojo, nes tikrai vyrukai atsipalaidave, graziai pašoko ir paplasnojo biggrin.gif

QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 23:13)
O gal kas turit gražius žodžius kuriuos galima būtų išgraviruoti ant taurių, tokius trumpai aiškiai bet gilius?
ir kurios graviravot, ar ilgai tai trunka, ar tik kokią dieną?

man išgraviravo per 15 min ax.gif
Atsakyti
Labas Rytas 4u.gif

help.gif Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų doh.gif Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos help.gif
Atsakyti