o kaip ant zvakiu uzrasot zodzius? ten su popierium ilieta kazkaip?
pantera83 - o kaip ant to kamscio rasys, juk minkstas pagrindas bus ir tas remas labai primityvus as vis del to remo neapsisprendziu....jau galvoju kad su knyga maziau vargo butu
O gal kas turit gražius žodžius kuriuos galima būtų išgraviruoti ant taurių, tokius trumpai aiškiai bet gilius?
ir kurios graviravot, ar ilgai tai trunka, ar tik kokią dieną?
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 28, 01:34)
kas čia per sutartis, biški papasakok.
Sutartis
Mes, žemiau pasirašę, ypač turtingų, protingų, gražių, jaunų ir pagyvenusių mergelių bei bernelių pulkelis ieškom balto stalo, linksmos muzikos, kur galėtume dalyvauti smagioje puotoje ir padėti šias gėrybes:
1. Penki tortai (labai skanūs)
2. Keletas bankukinų (labai didelių)
3. Porelė keptų viščiokų (labai riebių)
4. Vienas rūkytas paršiokas (labai nupenėtas)
5. Lašinių paltis (labai skalsi)
6. Pora šliosų daktariškos dešra (labai brangios)
7. Statinaitė medaus (labai saldaus)
8. Saldainiai (labai geri)
9. Kibiras arielkos (labai švarios)
10. Bačkutė alaus (labai stipraus)
11. Valiuta (patikrinta)
Pasirašo: Apsukrusis Piršlys
Žavioji Svočia
Mergelės roželės
Berneliai ereliai
P. S. Saldainiai, arielka ir valiuta pateikiami iškart, o
visa kita, pateikus šią sutartį artimiausioje trijų XXX maximoje
misteriu xxxx VESTUVĖS
2009
visom, kurios praset pozu issiunciau tikiuos nei vienos nepamirsau
o del zvakiu, jei apie tokius uzrasus, kaip jaunosios kaprizai, tai as rasiau ant popieriaus, ir paskui turejau tokios pleveles, tai uzklijavau ant virsaus, ir l.gerai gavos tada
o del zvakiu, jei apie tokius uzrasus, kaip jaunosios kaprizai, tai as rasiau ant popieriaus, ir paskui turejau tokios pleveles, tai uzklijavau ant virsaus, ir l.gerai gavos tada
kam kaune pavyzdziui reiktu tai zvakes uzrasineja graziu rastu tiesiai ant zvakiu priesais hiper maxima savanoriuose kur yra zvakiu parda pora litukainuoja uzrasas
SVEIKOS SVOCIUTES
priimkit ir mane i savo tarpa mum ta didzioji diena rugpjucio 8 diena. labai dekui visom uz informacija
priimkit ir mane i savo tarpa mum ta didzioji diena rugpjucio 8 diena. labai dekui visom uz informacija
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 21:58)
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?
aš tduosiu taures išleidžiant jaunuosius iš namų, tada su tėvais kelsim taureles šampano.
Papildyta:
Galvoju dėl šeimos židinio, nu nesinori man tokios paprastos žvakidės. Kaip galvojat ar toks variantas tiktų? Na, ne konkrečiai šitas, bet kažkas panašaus.
Merginos papasakokit placiau apie gulbiu soki ir kankana
Labas rytas , oi kaip laikas pradejo greit eit
Orai atsilo visai nesinori sedet ir deliot mintis
geros naujos savaites visoms
Orai atsilo visai nesinori sedet ir deliot mintis
geros naujos savaites visoms
QUOTE(murmur @ 2009 06 28, 23:09)
pantera83 - o kaip ant to kamscio rasys, juk minkstas pagrindas bus ir tas remas labai primityvus as vis del to remo neapsisprendziu....jau galvoju kad su knyga maziau vargo butu
taigi as ant to remo prismeigsiu popieriaus lapa, i kuri sveciai rasys palinkejimus, nematau cia jokio vargo
dar iskilo klausimas: kada jus iteikinesit sirdeles, kurias jaunieji surakins spynele?
labas rytas
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 21:58)
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?
aš įteikiau taures prie stalo, kai atvykom švęst nes pirkau krištolines ir gamtoj man būtų gaila jei sudaužytų, kas nutiko su paprastom taurėm, aš jas spec jauniesiems papuošiau, bet nelabai jų reikėjo kažkaip, nes limuzine buvo taurės, o daugiau jie nebaliavojo su mumis, nes vis fotografas juos "nusivogdavo"
išgraviravo man taip:
1 taurė:
Kai dvi širdys
Tyliai tyliai
2taurė:
plaka vienu ritmu
meilė ateina
ir pasakiau, kad nuo siol jie vienas kelias, viena liepsna ir turi dalintis viskuo, netgi eilėmis
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 28, 22:00)
papasakokit kaip su tuo gulbiu sokiu buna.jis siaip del linksmumo ar ka nors reiskia?
dėl linksmumo pasiuvau sijonus berniukam ir jie susoko, visi labai kvatojo, nes tikrai vyrukai atsipalaidave, graziai pašoko ir paplasnojo
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 23:13)
O gal kas turit gražius žodžius kuriuos galima būtų išgraviruoti ant taurių, tokius trumpai aiškiai bet gilius?
man išgraviravo per 15 min
Labas Rytas
Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos
Svočiutės padėkit man, pas mane bėda dėl torto ir sūrio: man teks vežti juos 500 km iki vestuvių puotos vietos, bijau, kad nesurugtų Vestuvės vyks netoli Švenčionėlių, gal žinot kas daro skanius toje vietoje tortus ir sūrius ir plius minus kokios kainos