sveikutės
aš jau artėju link finišo... o vestuvių jau kad dėsiu foto... net nežinosiu nuo ko pradėt, tiek visko prisidariau... tikiuosi nieko nepritrūks ir neliks
QUOTE(manilla @ 2009 06 28, 16:45)
iš kur tas pozas imate ir kas per meilės burtų žaidimas aš kiek pegase žiūrėjau,tai buvo tokie-truputį ne kokie
tie meiles zaidimai, truputi toki kai kurie nesvankus, bet manau paciai pradziai ir pulko isidrasinimui, man jie tix pozas issiunciau i az
Papildyta:
QUOTE(dowwe @ 2009 06 28, 17:53)
sveikutės
aš jau artėju link finišo... o vestuvių jau kad dėsiu foto... net nežinosiu nuo ko pradėt, tiek visko prisidariau... tikiuosi nieko nepritrūks ir neliks
labai laukiam tavo darbeliu foto
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 09:28)
Dabar jau i pabaiga mano scenarijus eina... Nesugalvoju, ka jauniesiem be surio dar nakciai iteikt Jau nebepirksiu tu zvakiu su kaprizais ir nuodemem, uzteks tu islaidu Tai mastau ka cia dar iteikus. Visokie sampnai ir sex energijos man nelabai Na bandysiu ka nors be to sukurpt Bet laukiu ir ideju
as turiu nusipirkus tokius velnio ragiukus, tai juos arba kiskio ausytes jaunajai, o jaunikui varlyte ant kaklo padovanosiu ir dar gal kamasutros saldainiu is saldziu maju nupirksiu
del akmenu, tai as siandien kaime prisirinkau, ir senukuose kamstini rema palinkejimams rasyt nupirkau
sveikutes, jus cia tiek priplepejot, o as savaitgali net neprisedau prie scenarijaus, dariau papuosimus vestuvems
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 28, 18:56)
as turiu nusipirkus tokius velnio ragiukus, tai juos arba kiskio ausytes jaunajai, o jaunikui varlyte ant kaklo padovanosiu ir dar gal kamasutros saldainiu is saldziu maju nupirksiu
del akmenu, tai as siandien kaime prisirinkau, ir senukuose kamstini rema palinkejimams rasyt nupirkau
sveikutes, jus cia tiek priplepejot, o as savaitgali net neprisedau prie scenarijaus, dariau papuosimus vestuvems
kazkaip niekad nemaciau majuose tokiu saldainiu, gal zinai, kiek jie kainuoja, nereiketu man ju daryti paciai
prie scenarijaus neprisedai, bet daug pasidariai saunuolyte
QUOTE(darule @ 2009 06 27, 15:02)
as turiu toki kl.
kai jus darot ten laimingo gyvenimo recepta, ir zodelius rasot ant akmenuku, tai kur jus juos gaunat tuos akmenukus, perkat?
kai jus darot ten laimingo gyvenimo recepta, ir zodelius rasot ant akmenuku, tai kur jus juos gaunat tuos akmenukus, perkat?
aš tiesiog papludimy prisirinkau lygiu akmenukų ir surašiau viską markeriu
Mandra Sandra graži knyga
QUOTE(darule @ 2009 06 28, 20:12)
kazkaip niekad nemaciau majuose tokiu saldainiu, gal zinai, kiek jie kainuoja, nereiketu man ju daryti paciai
tie saldainiukai apie 9 lt.
na, galejau ir daugiau pasidaryti, bet... uztat pasideginau, nusipirkau valdzios rinkimams visus atributus ir priedus, jauniesiems sirdeles su spynele ir siaip visokiu niekuciu vestuvems is pirkiniu liko turbut tik pirslio pasididziavima - saldaini nupirkt ir dar noriu apdovanojimams zenkliukus pasidaryt kur jus paveiksliuku ieskojot?
akmenuku siandien nusipirkau jysko parduotuvej, lyg 4lt. mokejau jau baigiu surasyti viska
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 28, 21:00)
papasakokit kaip su tuo gulbiu sokiu buna.jis siaip del linksmumo ar ka nors reiskia?
dėl linsmumo kaip suprantu
QUOTE(aiisstte @ 2009 06 28, 21:58)
labos, moterytės matau perkat taures jauniesiems, gada ir su kokiais maždaug žodžiais jas reikėtų įteikti?
Aš dovanosiu prie bažnyčios,čia bus mūsų dovana jauniesiems Ką tiksliai sakysiu dar nžn tiksliai,nes dabar mintys sukasi kaip jas papuošt ir išgraviruot norisi kažko nu.... tokio....
-----------------
QUOTE(manilla @ 2009 06 28, 21:39)
Aš dovanosiu prie bažnyčios,čia bus mūsų dovana jauniesiems Ką tiksliai sakysiu dar nžn tiksliai,nes dabar mintys sukasi kaip jas papuošt ir išgraviruot norisi kažko nu.... tokio....
o tiksliai ir aš tada dovanosiu kai išeis iš bažnės ir reiks šampę gerti, tai gers iš tų taurių tada