QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 14:14)
O gal kuri turit ta pirslio nekorimo testamenta? Nes mum gali antra diena gamtoj prireikt
TESTAMENTAS
Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis homo sapiens, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.
Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.
Nuolankai jūsų - Piršlys...
turiu tokį,gal tiks