Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 08:28)
Dabar jau i pabaiga mano scenarijus eina... Nesugalvoju, ka jauniesiem be surio dar nakciai iteikt g.gif Jau nebepirksiu tu zvakiu su kaprizais ir nuodemem, uzteks tu islaidu blush2.gif Tai mastau ka cia dar iteikus. Visokie sampnai ir sex energijos man nelabai schmoll.gif Na bandysiu ka nors be to sukurpt biggrin.gif Bet laukiu ir ideju mirksiukas.gif

mano supratimu nereikia jauniesiems surio NAKCIAI ITEIKT blink.gif ji svocia turi jiems nezinant pakist ryte po lova ir visiems parodyt istraukt, koki "darba" jaunieji pre nakti nudirbo.... jei jau pagal "tradicija"
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 06 28, 12:03)
mano supratimu nereikia  jauniesiems surio  NAKCIAI ITEIKT  blink.gif  ji svocia turi jiems nezinant pakist ryte  po lova ir visiems parodyt  istraukt, koki "darba" jaunieji pre nakti nudirbo.... jei jau pagal "tradicija"

Tai ne suri iteikt, o varske suriui spaust su spaudimo receptu mirksiukas.gif O po baliaus pas mus visi po namus issiskirstys ir kita vakara jau antras vestuviu balius bus, tik su keliais sveciais is pirmo vakaro ir dideliu draugu buriu, kurie nepakviesti i restorana, o tik i sodyba "tusui"... Tai vadinas to surio isvis nereikia. Tai ka be naktiniu, dar jauniesiem duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 09:28)
Nesugalvoju, ka jauniesiem be surio dar nakciai iteikt g.gif Jau nebepirksiu tu zvakiu su kaprizais ir nuodemem, uzteks tu islaidu blush2.gif Tai mastau ka cia dar iteikus. Visokie sampnai ir sex energijos man nelabai schmoll.gif Na bandysiu ka nors be to sukurpt biggrin.gif Bet laukiu ir ideju mirksiukas.gif

Aš sūrio neduosiu jiems, nes nebus antros dienos, tai kam tada. Noriu padaryt gražias išlydėtuves, jokių išsidirbinėjimų nenoriu. Tai mąstau, kad išlydėjimą pradėsiu nuo "meilės recepto", įteiksiu durų rankenos pakabą su "netrukdyti", dar galvoju dėžutes įduot su šilkiniais naktinukais, ten bus užrašas"kokie dar naktiniai vestuvių naktį", ir žvakes tas įduosiu su jaunosios kaprizais ir jaunojo nuodėmėm, bei šampano buteliuką, tik nežinau kaip apivadilinsiu jį (kažkur mačiau apnertus buteliukus jaunosios ir jaunojo rūbais, tai labai taip norėčiau padaryti.
O jau išeinant pasiųlysiu, kad svečiai pasaką prieš miegą pasektų, tada darysim tą žaidimuką- pasaką.

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 10:45)
IR dar del pries tai buvusio klausimo... Jei vestuves vienos dienos ir ryte nebus jaunuju surio, tai gal ir tos varskes duot nereikia? g.gif Isleidziam miegot ir viskas, filmas baigtas, o tada baliavojam toliau biggrin.gif Laukiu pasiulymu, padekit help.gif Jau susipainiojau doh.gif

aš manau, kad varškės tikrai nereikia. O pagal mano scenarijų tai su jaunųjų išlydėtuvėm baigsis ir mano darbas. Po to jau nieko nebesakysiu ir nebedarysiu- baliavosiu.
Atsakyti
Merginos, žiūrėkit kokį bajerį atradau, nu juokiuos iki ašarų. Tik reikia prikolną močiutę atrast.

va čia
Atsakyti
O gal kuri turit ta pirslio nekorimo testamenta? Nes mum gali antra diena gamtoj prireikt g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na va pagaliau jau baigesi mano mokslai clap.gif yahoo.gif , siandien suzinojau kad viska issilaikiau.
Sianakt isskrendam atostogu, tai pas jus uzsuksiu po savaites, daug nepripliurpkit kad nereiktu man daug skaityti biggrin.gif .
Mandra_sandra labai grazi knyga thumbup.gif
Sekmes visoms svociutems, kurios kita savaitgali svociaus, gero oro geros nuotaikos, ir linksmu sveciu mirksiukas.gif .
QUOTE(darule @ 2009 06 27, 15:02)
kai jus darot ten laimingo gyvenimo recepta, ir zodelius rasot ant akmenuku, tai kur jus juos gaunat tuos akmenukus, perkat? blush2.gif  ax.gif

As tai prie juros kai ziema buvau prisirinkau ax.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 12:34)
Tai ne suri iteikt, o varske suriui spaust su spaudimo receptu mirksiukas.gif O po baliaus pas mus visi po namus issiskirstys ir kita vakara jau antras vestuviu balius bus, tik su keliais sveciais is pirmo vakaro ir dideliu draugu buriu, kurie nepakviesti i restorana, o tik i sodyba "tusui"... Tai vadinas to surio isvis nereikia. Tai ka be naktiniu, dar jauniesiem duot? g.gif

As tai jaunajai salikeli duosiu, jaunikiui varlyte, dar duosiu uzkabinima ant rankenos kad netrukdytu, antrankiais surakinsiu kad viens kito nepamestu, dar gal ranksluostukus padovanosiu su ju inicialais, kad viens kitam prakaita nuvalytu. Kol kas tiek planuoju, gal dar kazka sugalvosiu
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 11:45)
Na va pavarysiu monologa biggrin.gif

O kokius jus baliaus pabaigos zodzius naudosit? Tuos kurie visuose scenarijuose? g.gif O gal kas turit ka nors idomesnio... Niekur nerandu graziu zodziu, kur butu padeka sveciam. Turiu tik situos is visu scenariju:

Už meilę jų tyrą, už meilę jų gražią
Už pradžią neblogą, už pabaigą gerą
Už pirmąją naktį, už pirmąją dieną
Už čia susirinkusį svečią kiekvieną
Už tėvus užauginusius šitokią porą
Už piršlį melagį, už svočią nedorą
Už tai kas jau buvo, už tai kas dar bus
Pakelkim, išgerkim lig dugno stiklus!

Bet man jie schmoll.gif

IR dar del pries tai buvusio klausimo... Jei vestuves vienos dienos ir ryte nebus jaunuju surio, tai gal ir tos varskes duot nereikia? g.gif Isleidziam miegot ir viskas, filmas baigtas, o tada baliavojam toliau biggrin.gif Laukiu pasiulymu, padekit help.gif Jau susipainiojau doh.gif

as tai pasakysiu,kad naktis-tai metas,kada viskas nurimsta ir apsigaubia meiles skraiste.tada isimylejusios sielos skuba viena pas kita,kad galetu dziaugtis begaline meile.ir paprasysiu sveciu kad vienu zodziu pasakytu kokios linki jauniesiems nakties.o dovanot tai nedovanosiu nieko,nebent plakata,kad jiems niekas netrugdytu.rytui ruosiuosi tik alkotesteri ir atsinesim raugintu agurkeliu,tik dar nesugalvoju i ka juos isidet,kad ispudingiau atrodytu.o veliau bus matyt,jei matysiu,kad sveciai nori ne tik baliavot,bet dar ir didesnio veiksmo,tai gal ka ir suzaisim
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 14:14)
O gal kuri turit ta pirslio nekorimo testamenta? Nes mum gali antra diena gamtoj prireikt g.gif

TESTAMENTAS

Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis „homo sapiens“, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.

Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.

Nuolankai jūsų - Piršlys...

turiu tokį,gal tiks ax.gif
Atsakyti
laba mergytes 4u.gif
siandien visa pusdieni praleidom su seima mieste, pasivaiksciojom, valgem ledu, ir siaip smagiai leidom laika, atsipalaidavom ir pailsejom thumbup.gif
buvau uzsukus tuo paciu i pegaso knygyna, ten nusipirkau meiles burtu zaidima thumbup.gif paskaiciau, tai man jis l.patiko, ir manau l.pravers gamtoj apsilimui thumbup.gif drinks_cheers.gif
noriu ir as pasisakyti apie jaunuju isleidima miegoti ax.gif as nedarysiu jokiu varskiu ir surio, nes vestuves vienos dienos, ir nemanau kad to reikia, nes antra diena bus tik savi ax.gif o islydint zadu duoti tokiam kasikelyje jauniesiems ju zvakes - jaunosios kaprizai ir jaunojo nuodemes, paskui duosiu sampano buteli su ju foto, dezute naktiniams - su uzrasu - koki dar naktiniai pirmaja nakti, ir pavyniosiu saldainiu su ivairiausiom pozom thumbup.gif na kad nakti galvos daug sukt nereiketu lotuliukas.gif thumbup.gif pakolkas planai toki, ar jie toki ir lix, dar negarantuoju g.gif lotuliukas.gif na lygtais viska supasakojau ax.gif
Papildyta:
skgreta su moxlu pabaiga, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 28, 17:41)
laba mergytes 4u.gif
siandien visa pusdieni praleidom su seima mieste, pasivaiksciojom, valgem ledu, ir siaip smagiai leidom laika, atsipalaidavom ir pailsejom thumbup.gif
buvau uzsukus tuo paciu i pegaso knygyna, ten nusipirkau meiles burtu zaidima thumbup.gif paskaiciau, tai man jis l.patiko, ir manau l.pravers gamtoj apsilimui thumbup.gif  drinks_cheers.gif
noriu ir as pasisakyti apie  jaunuju isleidima miegoti ax.gif as nedarysiu jokiu varskiu ir surio, nes vestuves vienos dienos, ir nemanau kad to reikia, nes antra diena bus tik savi ax.gif  o islydint zadu duoti tokiam kasikelyje jauniesiems ju zvakes - jaunosios kaprizai ir jaunojo nuodemes, paskui duosiu sampano buteli su ju foto, dezute naktiniams - su uzrasu - koki dar naktiniai pirmaja nakti, ir pavyniosiu saldainiu su ivairiausiom pozom thumbup.gif na kad nakti galvos daug sukt nereiketu lotuliukas.gif  thumbup.gif pakolkas planai toki, ar jie toki ir lix, dar negarantuoju g.gif  lotuliukas.gif na lygtais viska supasakojau ax.gif

iš kur tas pozas imate g.gif ir kas per meilės burtų žaidimas g.gif aš kiek pegase žiūrėjau,tai buvo tokie-truputį ne kokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 28, 17:43)

skgreta su moxlu pabaiga, saunuole thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 28, 14:14)

na man viena pazistama pasiule taip:kai ruosis karti pirsli,pirsliui reikia sakyti,kad siais laikais pirsliai yra deficitas ir labai sunku juos rasti ir kad pirsliai yra irasyti i raudonaja knyga,ir kad dar yra daug poru kurias reikes sutuokti. Nu cia as bet kaip surasiau,reiketu kazkaip graziai cia suformuluoti g.gif
Atsakyti