Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(darule @ 2009 06 27, 16:02)
jolka1224 issiunciau i az mirksiukas.gif
Papildyta:
as turiu toki kl. ax.gif
kai jus darot ten laimingo gyvenimo recepta, ir zodelius rasot ant akmenuku, tai kur jus juos gaunat tuos akmenukus, perkat? blush2.gif  ax.gif

Jyske yra pirkt baltu paprastu ir dekoratyviniu 6 ar 7 lt nepamenu jau
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 27, 15:15)
Jyske yra pirkt baltu paprastu ir dekoratyviniu 6 ar 7 lt nepamenu jau

o, l. aciu uz info, ryt eisiu gal paziuret mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
apklijavau sampano buteli saldainiais visa ir dabar darau saldainiu girlenda, tai visai greit ji darosi, galvojau kad leciau darysis. As saldainius risu su ta pacia dovanu juostele ant kurios ir darau girlianda thumbup.gif
Atsakyti
Nu man taip patinka ta idėja su saldainiais ant butelio. šitą idėją aš seniau jau nusižiūrėjau, mano dukra eidama į gimtadienį draugėm tokį vaikiško šampano butelį aplipintą saldainiais, kaip dovaną nešasi, bet niekaip nesugalvoju kur galėčiau vestuvėse panaudot.

Galvoju gal reikėtų kaip kokį prizą už kokią užduotį padovanot , na dar ta mintis neblogai atrodo, kad išlydint jaunuosius miegot jiems įduoti.
Kur jūs naudojat?
Atsakyti
as toki buteli naudosiu issiperkant stala thumbup.gif siulysim stalo ispirkai buteli baltos - tai bus pieno butelys su etikete - stiprioji, ir butelys - saldzios, tai duosim ta sampano apklijuota saldainiais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Mandra Sandra,2009 06 27, 10:24]
labas rytas. vakar dienos darbelis:

Labai grazus albumas thumbup.gif
Atsakyti
http://www.ipix.lt/images/75356550.jpg
pasigaminau zvakes jauniesiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 27, 17:53)

fainos bigsmile.gif

dėkui už pagyras mano albumui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 27, 17:53)

Grazus darbelis thumbup.gif Pavydziu jums tokios fantazijos smile.gif Saunuole smile.gif 4u.gif Jei ne paslaptis ka tu su jomis darysi?
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 27, 16:00)
Grazus darbelis  thumbup.gif  Pavydziu jums tokios fantazijos  smile.gif  Saunuole smile.gif  4u.gif Jei ne paslaptis ka tu su jomis darysi?

cia bus vienas is daiktu kuri gaus jaunieji isleidziant juos pirmajai nakciai ax.gif viena zvake - jaunosios kaprizai, kita jaunojo nuodemes, jas jaunieji turi sudegint per nakti, kas dingtu jaunosios visi kaprizai, o jaunikio visos nuodemes ax.gif mirksiukas.gif
tik pradet reikia kazka daryti, ir pamatysi, kaip paciai viskas iseis, ir nustebsi pamacius kokia esi kurybinga mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
pasidariau saldainiu girlianda, ilgio nematavau bet panasiai apie 7-8 metrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 06 27, 03:18)
laba visos darbstuoles, as naujai iskepta  svocia... liepos 25...  klausimas is karto  o kas ten viduj kad  tiko issipirkimui?

Laba vakareli bigsmile.gif

Ten paprasciausia degtinike cool.gif
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 27, 16:53)

thumbup.gif niu man dabar tas periodas turbut,kur plunksnos ten grazu ir beje ideja labai... thumbup.gif

Mandra Sandra albumukas tai jau tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti