Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

nu va, sėdžiu prie scenarijaus ir kai viską jau tiksliai rašau tai klausimų atsiranda apie kuriuos iškart nepagalvoji. Mano jaunieji eis į kapines, nes abu yra palaidoję savo sesutes.
Pagalvojau, kaip ten būna kapinėse, įsivaizduoju, kad reikėtų gėlių pamerkti, tylos minutę pastovėt. Gal kas papasakosit, kurios esat su tuo susidūrę?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jus visos pacios paciausios, visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na as jau atostogauju ir jau kibsiu i pasiruosiamuosius darbus. Vestuves liepos 31d. O atostogu turiu 56 dienas. Sakes zinokit koks jausmas geras thumbup.gif

Sumasciau daryti ta popierini torta, o is kokio popieriaus ji daret is kartono ar is kokio plonesnio, ir kokius pasizadejimus rasot? Tie gabaleliai jauciu buna be vardu ir kam koks papuola, turetu buti idomu ir nuotaikinga.

Ikeliu zodzius man jie super, per mano vestuves svocia juos skaite antros dienos ryta, ir as juos pernai skaiciau man jie labai grazus:

Ir štai išaušo pirmasis Jūsų bendro gyvenimo rytas. Mes linkime, kad iš Jūsų lūpų visą Jūsų gyvenimą skambėtų žodžiai:

Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu

Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena

Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.

Tostas už pirmąjį jaunavedžių rytmetį.
Atsakyti
niu isradinguoles jus mano wub.gif wub.gif wub.gif jei ne jus,tai ir i tas svocias nebuciau ejus lotuliukas.gif mergaites,bet patarkit ka reiks veikt tame limuzine doh.gif doh.gif doh.gif kelelis bus netrumpas su juo tasytis doh.gif doh.gif kaip uzimt ta jaunimaaaaa,,,,,aciuuuu be galo be krasto uz bet koki pasiulyma visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras Merginos. labai reikia jusu pagalos. Rytoj vestuves, ieskau uzsikasdama grzaus pasveikinimo jauniesiems prie stalo, bet nerandu. Gal galite pagelbet?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 26, 12:58)
Nufotkinau jau palinkejimu knyga

Kai pradesiu pagal scenariju daiktus deliotis, tada fotkinsiu viska is eiles... Dabar kol kas dezej balaganas doh.gif

Sveika, nu labai daili palinkejimu knyga bigsmile.gif thumbup.gif O kur jei ne paslaptis iriso. O teksta ar pati atsispausdinai. Labai grazus puslapiai kur sveciai rasyti turi, cia ir pati padarei g.gif Nu va kokia as smalsi mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
QUOTE(mazojiR @ 2009 06 26, 08:58)
Rade, rodos tavajam albume maciau buteli apklijuota saldainiukais vardo rinkimui. Kaip ta atrakcija vykdoma? Aciu

svečiams daviau dvi popierines širdis - raudoną ir mėlyną - turėjo surašyt siūlomus vardus, taip pat svečiai buvo gavę su torto popierinio gabalėliu po širdelę tai siunčiau kojinytes rausvas ir melsvas, va ir balsavo kas už mergytę , kas už berniuką, kai viską svečiai padarė, pasakiau, kad linki svečiai pirmos mergaitės ir jei gims ji, tai prašom rinkti vardą iš raudonos širdelės, kol rinksit valgykit saldainius, o kai išrinksit - išgerkit šampaną ax.gif
QUOTE(fatima74 @ 2009 06 26, 19:07)
patarkit ka reiks veikt tame limuzine doh.gif  doh.gif  doh.gif kelelis bus netrumpas su juo tasytis doh.gif  doh.gif kaip uzimt ta jaunimaaaaa,,,,,aciuuuu be galo be krasto uz bet koki pasiulyma visom 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš turėjau žaidimų - kortelių - meilės burtai ir kas būtų jeigu .... tai visai smagiai suėjo jos kol "apšilimą" darė, o daugiau visą kelionę muzika ir lingavom, du vaikinukai tai net šokt sugebėjo atsistoję ir susilenkę, vaizdelis thumbup.gif buvo
mūsų kelionėje ilgiausia buvo gal 1 val be sustojimo ax.gif daugiau stojom - leidom balandžius, fotkinomės, laikas neprailgo cool.gif

aš buvau su TRUMPA suknele rolleyes.gif tik va foto tai neturiu dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 26 birželio 2009 - 19:10
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 17:18)
Pagalvojau, kaip ten būna kapinėse, įsivaizduoju, kad reikėtų gėlių pamerkti, tylos minutę pastovėt. Gal kas papasakosit, kurios esat su tuo susidūrę?

kiek tekę matyti,tai kapai būna sutvarkyti,pamerkta gėlių iš anksto,o jaunieji tik po žvakelę uždega ir pasimeldžia/tylos minutę pastovi
Papildyta:
man ryt mergvakaris dry.gif pravėdinsiu galvą nuo scenarijų doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. smile.gif
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 18:18)

Zinoma, reiketu nunesti gelyciu, uzdegti zvakele, pagerbti tylos minute. Mes per savo vestuves neseme gelyciu.

QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 06 26, 18:21)
Ir štai išaušo pirmasis Jūsų bendro gyvenimo rytas. Mes linkime, kad iš Jūsų lūpų visą Jūsų gyvenimą skambėtų žodžiai:

Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu

Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena

Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.

Man irgi patiko sie zodziai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 26 birželio 2009 - 19:33
QUOTE(-Radė @ 2009 06 26, 20:10)

aš turėjau žaidimų  - kortelių - meilės burtai ir kas būtų jeigu .... tai visai smagiai suėjo jos kol "apšilimą" darė

as ir siandien nusipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 21:46)
as ir siandien nusipirkau ax.gif

o kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 26, 20:59)
o kur pirkai?

pegase ax.gif ax.gif
Atsakyti
gal zinote kas daro koliazus, saldainiu popieriukus ir visas kitas smulkmeneles kaip tai nesiseka surasti, o pati tai nelabai pasidarysiu verysad.gif
Atsakyti