nu va, sėdžiu prie scenarijaus ir kai viską jau tiksliai rašau tai klausimų atsiranda apie kuriuos iškart nepagalvoji. Mano jaunieji eis į kapines, nes abu yra palaidoję savo sesutes.
Pagalvojau, kaip ten būna kapinėse, įsivaizduoju, kad reikėtų gėlių pamerkti, tylos minutę pastovėt. Gal kas papasakosit, kurios esat su tuo susidūrę?
Sveikutes
Jus visos pacios paciausios, visoms po balioneli
Na as jau atostogauju ir jau kibsiu i pasiruosiamuosius darbus. Vestuves liepos 31d. O atostogu turiu 56 dienas. Sakes zinokit koks jausmas geras
Sumasciau daryti ta popierini torta, o is kokio popieriaus ji daret is kartono ar is kokio plonesnio, ir kokius pasizadejimus rasot? Tie gabaleliai jauciu buna be vardu ir kam koks papuola, turetu buti idomu ir nuotaikinga.
Ikeliu zodzius man jie super, per mano vestuves svocia juos skaite antros dienos ryta, ir as juos pernai skaiciau man jie labai grazus:
Ir štai išaušo pirmasis Jūsų bendro gyvenimo rytas. Mes linkime, kad iš Jūsų lūpų visą Jūsų gyvenimą skambėtų žodžiai:
Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu
Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena
Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.
Tostas už pirmąjį jaunavedžių rytmetį.
Jus visos pacios paciausios, visoms po balioneli
Na as jau atostogauju ir jau kibsiu i pasiruosiamuosius darbus. Vestuves liepos 31d. O atostogu turiu 56 dienas. Sakes zinokit koks jausmas geras
Sumasciau daryti ta popierini torta, o is kokio popieriaus ji daret is kartono ar is kokio plonesnio, ir kokius pasizadejimus rasot? Tie gabaleliai jauciu buna be vardu ir kam koks papuola, turetu buti idomu ir nuotaikinga.
Ikeliu zodzius man jie super, per mano vestuves svocia juos skaite antros dienos ryta, ir as juos pernai skaiciau man jie labai grazus:
Ir štai išaušo pirmasis Jūsų bendro gyvenimo rytas. Mes linkime, kad iš Jūsų lūpų visą Jūsų gyvenimą skambėtų žodžiai:
Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu
Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena
Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.
Tostas už pirmąjį jaunavedžių rytmetį.
niu isradinguoles jus mano jei ne jus,tai ir i tas svocias nebuciau ejus mergaites,bet patarkit ka reiks veikt tame limuzine kelelis bus netrumpas su juo tasytis kaip uzimt ta jaunimaaaaa,,,,,aciuuuu be galo be krasto uz bet koki pasiulyma visom
Labas vakaras Merginos. labai reikia jusu pagalos. Rytoj vestuves, ieskau uzsikasdama grzaus pasveikinimo jauniesiems prie stalo, bet nerandu. Gal galite pagelbet?
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 26, 12:58)
Nufotkinau jau palinkejimu knyga
Kai pradesiu pagal scenariju daiktus deliotis, tada fotkinsiu viska is eiles... Dabar kol kas dezej balaganas
Kai pradesiu pagal scenariju daiktus deliotis, tada fotkinsiu viska is eiles... Dabar kol kas dezej balaganas
Sveika, nu labai daili palinkejimu knyga O kur jei ne paslaptis iriso. O teksta ar pati atsispausdinai. Labai grazus puslapiai kur sveciai rasyti turi, cia ir pati padarei Nu va kokia as smalsi
labuka
svečiams daviau dvi popierines širdis - raudoną ir mėlyną - turėjo surašyt siūlomus vardus, taip pat svečiai buvo gavę su torto popierinio gabalėliu po širdelę tai siunčiau kojinytes rausvas ir melsvas, va ir balsavo kas už mergytę , kas už berniuką, kai viską svečiai padarė, pasakiau, kad linki svečiai pirmos mergaitės ir jei gims ji, tai prašom rinkti vardą iš raudonos širdelės, kol rinksit valgykit saldainius, o kai išrinksit - išgerkit šampaną
aš turėjau žaidimų - kortelių - meilės burtai ir kas būtų jeigu .... tai visai smagiai suėjo jos kol "apšilimą" darė, o daugiau visą kelionę muzika ir lingavom, du vaikinukai tai net šokt sugebėjo atsistoję ir susilenkę, vaizdelis buvo
mūsų kelionėje ilgiausia buvo gal 1 val be sustojimo daugiau stojom - leidom balandžius, fotkinomės, laikas neprailgo
aš buvau su TRUMPA suknele tik va foto tai neturiu dar
QUOTE(mazojiR @ 2009 06 26, 08:58)
Rade, rodos tavajam albume maciau buteli apklijuota saldainiukais vardo rinkimui. Kaip ta atrakcija vykdoma? Aciu
svečiams daviau dvi popierines širdis - raudoną ir mėlyną - turėjo surašyt siūlomus vardus, taip pat svečiai buvo gavę su torto popierinio gabalėliu po širdelę tai siunčiau kojinytes rausvas ir melsvas, va ir balsavo kas už mergytę , kas už berniuką, kai viską svečiai padarė, pasakiau, kad linki svečiai pirmos mergaitės ir jei gims ji, tai prašom rinkti vardą iš raudonos širdelės, kol rinksit valgykit saldainius, o kai išrinksit - išgerkit šampaną
QUOTE(fatima74 @ 2009 06 26, 19:07)
patarkit ka reiks veikt tame limuzine kelelis bus netrumpas su juo tasytis kaip uzimt ta jaunimaaaaa,,,,,aciuuuu be galo be krasto uz bet koki pasiulyma visom
aš turėjau žaidimų - kortelių - meilės burtai ir kas būtų jeigu .... tai visai smagiai suėjo jos kol "apšilimą" darė, o daugiau visą kelionę muzika ir lingavom, du vaikinukai tai net šokt sugebėjo atsistoję ir susilenkę, vaizdelis buvo
mūsų kelionėje ilgiausia buvo gal 1 val be sustojimo daugiau stojom - leidom balandžius, fotkinomės, laikas neprailgo
aš buvau su TRUMPA suknele tik va foto tai neturiu dar
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 17:18)
Pagalvojau, kaip ten būna kapinėse, įsivaizduoju, kad reikėtų gėlių pamerkti, tylos minutę pastovėt. Gal kas papasakosit, kurios esat su tuo susidūrę?
kiek tekę matyti,tai kapai būna sutvarkyti,pamerkta gėlių iš anksto,o jaunieji tik po žvakelę uždega ir pasimeldžia/tylos minutę pastovi
Papildyta:
man ryt mergvakaris pravėdinsiu galvą nuo scenarijų
Sveikutes.
Zinoma, reiketu nunesti gelyciu, uzdegti zvakele, pagerbti tylos minute. Mes per savo vestuves neseme gelyciu.
Man irgi patiko sie zodziai.
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 18:18)
Zinoma, reiketu nunesti gelyciu, uzdegti zvakele, pagerbti tylos minute. Mes per savo vestuves neseme gelyciu.
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 06 26, 18:21)
Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu
Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena
Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.
Iš žemės iškasiu
Iš jūros prišauksiu
Numirsi - prikelsiu
Išeisi - neleisiu
Surasiu ko ieškai
Ir Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena
Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Aš būsiu tik Tavo
Nuo šiol visada.
Man irgi patiko sie zodziai.
QUOTE(-Radė @ 2009 06 26, 20:10)
aš turėjau žaidimų - kortelių - meilės burtai ir kas būtų jeigu .... tai visai smagiai suėjo jos kol "apšilimą" darė
as ir siandien nusipirkau
gal zinote kas daro koliazus, saldainiu popieriukus ir visas kitas smulkmeneles kaip tai nesiseka surasti, o pati tai nelabai pasidarysiu