Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

Ka daret su tais buteliukais SOS?
Atsakyti
sweikos merginos,oj kaip senai buwau uzsukus,bet jau darbuotis pradejau is peties,norejau jusu paklausti kelinta mazdaug valanda darot jaunuju walsa ir karti karti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 26 birželio 2009 - 13:48
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 26, 14:34)
Ka daret su tais buteliukais SOS?

naudojom visur kur reikejo ka nors issipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 26, 14:48)
sweikos merginos,oj kaip senai buwau uzsukus,bet jau darbuotis pradejau is peties,norejau jusu paklausti kelinta mazdaug valanda darot jaunuju walsa ir karti karti? g.gif

per musu vestuves darem po pirmo uzsedimo, bet cia muzikantai organizavo, tai dabar, manau, jie irgi suorganizuos.
o del karti, tai as sito neorganizuosiu, nebent muzikantai sugalvos, tai istrauksiu besibuciuojanciu jaunuju foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 08:05)
as tai galvoju pastatyti pries sveciams atvykstant, gal is vakaro, kad jie galetu rasyti palinkejimus, kol musu lauks smile.gif

čia tai gera mintis, kad reikia jį pasiruošti iš anksto. Gal ryte reikia nuvažiuot ir visus savo atributus palikt, ir pastatyt tą rėmą su jaunųjų nuortauka. O kažkokiu momentu jį oficialiai pristatyti, pasakyti, kad kiekvienas per visą vakarą turi palikti po linkėjimą. Galvoju gal geras laikas būtų tam prieš keliantis jaunųjų valsui. Po to jau vyks šokiai pokiai tai pertraukėlių metų galės parašinėt liaudis.

QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 08:06)
bet tai kokio dydzio tada tas remas turetu buti kad tilptu palinkejimai visu?  g.gif  as galvojau kad parasytu tik vardus ir parasus sudetu  unsure.gif rema nusiziurejau 30x40, gal tilps visi pasirasyt  g.gif

aš įsivaizduoju tikrai didesnį, neturiu dar tikslių išmatavimų, bet tikrai didesnis, o ir pasidaryt jį bandysiu pati su MB pagalba.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

priimkit dar vieną pasimetusią, didelėm akim biggrin.gif būsimą svočiutę. Rugsėjo 19d, turėsiu išlydėti "mažylį" brolelį... gal galėtumet blush2.gif vienos dienos veiksmo scenarijų į AZ pamesti... labai nežinau kaip čia viską susukti per vieną vakarą... savosios buvo jau berods 100metų ir nepamenu nieko dorai - tik linksmybes, ir skaudančias kojas nuo šokių...
ačiukas iš anksto

p.s. ir dar vis žiurinėju nuotraukas - tai suknelės ilgos, ilgos ir tik ilgos... o aš turiu trumpą, vakarinę ir kadangi su pinigais dabar nelabai kas... manau gal išdrįsti ir pasirėdyt su trumpa ? unsure.gif rolleyes.gif pamergelės su trumpom... lengvutėm tokiom ant petnešelių, o jaunosios ilga, bet labai kukli tokia... žodžiu help blush2.gif
Atsakyti
Bandau gražiai papuošti lapus palinkėjimų knygai... Nu ir nekaip sekasi cray.gif
help.gif Ir vienokį paveiksliuką iš interneto traukiu, ir kitokį...ir nieks nesižiūri. Sakykit kur jūs imat gražių paveiksliukų? Kad lapas neatrodytų toks paprastas, bet ir nebūtų perkrautas
Atsakyti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 26, 13:26)

l.graziai atrodei thumbup.gif ir taures man l.patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(šilauogė @ 2009 06 26, 14:42)
sveikutes  4u.gif

priimkit dar vieną pasimetusią, didelėm akim biggrin.gif būsimą svočiutę. Rugsėjo 19d, turėsiu išlydėti "mažylį" brolelį... gal galėtumet  blush2.gif  vienos dienos veiksmo scenarijų į AZ pamesti... labai nežinau kaip čia viską susukti per vieną vakarą... savosios buvo jau berods 100metų ir nepamenu nieko dorai - tik linksmybes, ir skaudančias kojas nuo šokių...
ačiukas iš anksto

p.s. ir dar vis žiurinėju nuotraukas - tai suknelės ilgos, ilgos ir tik ilgos... o aš turiu trumpą, vakarinę ir kadangi su pinigais dabar nelabai kas... manau gal išdrįsti ir pasirėdyt su trumpa ? unsure.gif  rolleyes.gif  pamergelės su trumpom... lengvutėm tokiom ant petnešelių, o jaunosios ilga, bet labai kukli tokia... žodžiu help blush2.gif

jei tik pati gerai jautiesi su ta suknele, tai kodel gi ne mirksiukas.gif juk ir pirsliene gali but su trumpa mirksiukas.gif as viena pirsliene su kelnem maciau, va ten tai atrode nekaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ericaa @ 2009 06 26, 14:48)
Bandau gražiai papuošti lapus palinkėjimų knygai... Nu ir nekaip sekasi  cray.gif
help.gif Ir vienokį paveiksliuką iš interneto traukiu, ir kitokį...ir nieks nesižiūri. Sakykit kur jūs imat gražių paveiksliukų? Kad lapas neatrodytų toks paprastas, bet ir nebūtų perkrautas

as pirmaji lapa bandysiu daryti su loonapix pagalba ax.gif tikiuos kas nors gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(šilauogė @ 2009 06 26, 15:42)
priimkit dar vieną pasimetusią, didelėm akim biggrin.gif būsimą svočiutę. Rugsėjo 19d,

sveikutė, tai tau dar yra laiko, nėr ko panikuot. Mano vedamos vestuvės taip pat vienos dienos, o tokiose aš net pati niekad nesu dalyvavus, buvau supanikavus, tuo labiau, kad pasiruošti laiko turiu tik 3 savaites, bet keleta vakarų pasėdėjau forume, perskaičiau temeles ir jau akyse šviesiau.
Aš įkelsiu savo scenarijų kai tik jis bus baigtas, kol kas dar reikia prie jo padirbėti.

O dėl suknytės tai tu nepergyvenk, jei tu su jauties smagiai, tai ir dėkis, bent jau man labai svarbu tai, kaip aš jaučiuos su rūbais.
Atsakyti
Sveikos mielosios!
Labai prašau Jūsų patarimo. Už poros savaičių eisu į giminaičių sidabrines vestuves. Jos bus kuklios, tik artimųjų tarpe. Labai norėtųsi ką nors padaryti linksmo ir netikėto. Galvoju gak kokį diplo,ą sutuoktiniams padaryti ar naujus įžadus, ar kokius sertifikatus . Gal turit kokių minčių ar pavyzdžių.
Atsakyti
QUOTE(šilauogė @ 2009 06 26, 15:42)
p.s. ir dar vis žiurinėju nuotraukas - tai suknelės ilgos, ilgos ir tik ilgos... o aš turiu trumpą, vakarinę ir kadangi su pinigais dabar nelabai kas... manau gal išdrįsti ir pasirėdyt su trumpa ? unsure.gif  rolleyes.gif  pamergelės su trumpom... lengvutėm tokiom ant petnešelių, o jaunosios ilga, bet labai kukli tokia... žodžiu help blush2.gif

as ir norejau neilgos, bet kadangi kelios pamerges bus su ilgom, tai ir man teko ilga nusipirkt ax.gif tad, jei taviskes bus su trumpom, tai ir tu gali su tokia but mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 26 birželio 2009 - 15:50
4u.gif ačiukas uz palaikymą
jo laiko dar daug, bet tame ir bėda biggrin.gif nes kažkaip man kai reikia greitai tais šast ir padarai ir psio nėr kur dėtis toliau...o čia yra kada pamislyt... bet stresiukas yra dėl to kad jaunoji vasarai išvažiuoja į užsienius padirbti ir griž tik pora savaičių prieš šventę. O brolis mano taip nori viską gražiai padaryti, kad net gaila vaiko... tai jiedu dabr duodasi ir tvarkosi viską, tai užtai ir mus išjudino.
o dėl suknutės tai man reikia drąsos igauti, nors ir su ilga baline savęs neįsivaizduoju cool.gif tame ir žavesuys matyt tos nekasdienybės...
Atsakyti