Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(vixiuke @ 2009 06 26, 10:07)
aš ir klijavau bibi. Beje labai graži gavosi saldainių girlianda iš bibi saldainių... tik jau darbo  doh.gif

O kiek reikia tu saldainiuku buteliui ir kiek girliandai? g.gif
Atsakyti
as dar galvoju, kai iteikinesiu atributus valdziai, pvz. komendantams - piltuvelius, ar prie to dar prideti gerimu buteliukus, ar jau antra diena tuos gerimus iteikt,
maisto kontroles atstovui - akinius, o musgaudi kaip prieda iteikt ar antra diena? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 09:13)
as dar galvoju, kai iteikinesiu atributus valdziai, pvz. komendantams - piltuvelius, ar prie to dar prideti gerimu buteliukus, ar jau antra diena tuos gerimus iteikt,
maisto kontroles atstovui - akinius, o musgaudi kaip prieda iteikt ar antra diena? rolleyes.gif

laba ryta mirksiukas.gif
as tai viska zadu atiduoti pirma diena, nes vienose vestuvese kai buvau, antra diena nelabai ten kas kam rupejo jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 26, 11:04)
laba ryta mirksiukas.gif
as tai viska zadu atiduoti pirma diena, nes vienose vestuvese kai buvau, antra diena nelabai ten kas kam rupejo jau doh.gif

bet antra diena as vistiek apdovanojimus darysiu, tik neapsisprendziu, ar valdziai pirma diena atiduot priedus, ar antra diena, kai kitus apdovanosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 07:52)
maciau Jysk'e  smile.gif

`hmz, as irgi jyske ziurejau tai didziausias koki radau buvo 30x40 blink.gif tu ten prie nuotrauku remeliu radai, ar ten kur veidrodziai? g.gif
Atsakyti
tiesa, apie saldainius, ant butelio, tai man graziau didesni saldainiai bet tie "bibi" ax.gif na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 10:08)
bet antra diena as vistiek apdovanojimus darysiu, tik neapsisprendziu, ar valdziai pirma diena atiduot priedus, ar antra diena, kai kitus apdovanosiu rolleyes.gif

tai tada antra diena atiduok, kad valdzia nuskriausta neliktu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2009 06 25, 22:33)
Darule  thumbup.gif  atrodai o as va niekaip sau nerandu, kad tiktu patiktu ir dar jausciausi gera. Mes ta pacia diena svociausim drinks_cheers.gif , o tu ziuriu jau daug pasiruosusi  g.gif . Turbut ir man susiimti reik, nes galiu ir nespet doh.gif
marimur , dekui uz II-os dienos scenarijaus pasakojima 4u.gif , nes kazkaip niekaip nesudelioju visko, kad graziai gautusi. Dabar jau aiskiau viskas pasidare. bigsmile.gif

o kaip smagu, kad ta pacia diena thumbup.gif drinks_cheers.gif daug ir pas mane dar nepadarytu darbu, visos mintys dar galvoj pagrinde, bet jau reikia pradet deliot i lapus, nes paskui pamirsiu ka arba nespesiu dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 11:11)
`hmz, as irgi jyske ziurejau tai didziausias koki radau buvo 30x40  blink.gif  tu ten prie nuotrauku remeliu radai, ar ten kur veidrodziai?  g.gif

zinok, nepamenu kurioj vietoj, bet toks kaip stendas, kur gali prisismeigt visokiu lapeliu, man toks tiks smile.gif
Atsakyti
zinau, kad kazkuri darot palinkejimu knyga, gal galit papasakot ar pacios kuri darot, ir kaip darot, nes nelabai isivaizduoju g.gif pirkt kazkaip nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 26, 09:07)
O kiek reikia tu saldainiuku buteliui ir kiek girliandai?  g.gif

aš pirkau 2kg saldainiukų, nes sanitekse tik po tiek supakuota, tai sunaudojau tik šiek tiek daugiau nei kilogramą... saldainių girlianda išėjo apie 7-8 metrai... nematavau, vakar dar šiek tiek pailginau...
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 10:08)

pernai pasilikau apdovanojimus antrai dienai ir faktas tas, kad turiu medalus šiom vestuvėm smile.gif antrą dieną visi dažniausiai kas kur.... nors čia nuo žmonių priklauso...
Atsakyti
vixiuke o kaip tvirtinai saldainius darydama girlenda viena prie kito?as su lipnia juosta dariau, bet man l.ten nepatikima g.gif bijau, kad issiners doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

nieko negaliu padaryt, mazius nenulipa nuo ranku visai doh.gif Dabar luzo pagaliau, tai darysiu scenariju, kuris man kol kas mistika, nes ka darau, evl perdarau, o laiko mazai lieka unsure.gif

QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 25, 19:30)
Merginos ar pirsliams baznycioj reikia pasu  blush2.gif

Reikia. Isidek, nepakenks, jei nereiks, tai nereiks, ebt siaip reikia.

QUOTE(manilla @ 2009 06 25, 21:02)
mano jaunieji tai ir du vaikus jau turi ir n metų kartu gyvena,o išlydėjimas iš atskirų namų  doh.gif Beto jaunikį krikšto tėvai išlydės,tai ir nžn ką čia tokio sugalvojus pasakyt g.gif tie tradiciniai visai netinka g.gif

Dar pasakyk, kad ir rutu vainikeli deginsit biggrin.gif

QUOTE(darule @ 2009 06 26, 11:53)
zinau, kad kazkuri darot palinkejimu knyga, gal galit papasakot ar pacios kuri darot, ir kaip darot, nes nelabai isivaizduoju g.gif  pirkt kazkaip nesinori ax.gif

As jau padariau thumbup.gif Tuoj nufotkinsiu ir imesiu. Jei noresi galesiu atsiust, tik parasyk emeila mirksiukas.gif Nusipirkau popieriasu pasaulyje storo grazaus popieriasu, ten man iskart perpjove per puse. Tada namie atspasudinau ir nunesiau irist. Kai iriso irgi graziai virzeli pagal lapo dydi nukirpo thumbup.gif Dariau su skaidriu virsutiniu virseliu ir baltu apatiniu, kad nenusiteptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 26 birželio 2009 - 11:57
mes vakar buvom pas muzikantus tai patareme kas kaip,tai daba zymiai ramiau,nors laiko jau tiek nedaug tik dvi savaites,o scenarijaus dar nera tik griauciai 4u.gif
Atsakyti