Darule atrodai o as va niekaip sau nerandu, kad tiktu patiktu ir dar jausciausi gera. Mes ta pacia diena svociausim , o tu ziuriu jau daug pasiruosusi . Turbut ir man susiimti reik, nes galiu ir nespet
marimur , dekui uz II-os dienos scenarijaus pasakojima , nes kazkaip niekaip nesudelioju visko, kad graziai gautusi. Dabar jau aiskiau viskas pasidare.
QUOTE(sesele @ 2009 06 25, 23:18)
o tas pagalveles ziedam sudeti baznycioje kur paskui deda,lieka ten ar kas nors paima
As is kart po ceremonijos ja pasiemiau
Dar toks klausimukas iškilo, labai patiko idėja kad svečiai užrašo po linkėjimą ant rėmo su jaunųjų nuotrauka. O kada siūlot tai daryti? pas mane vienos dienos vestuvės, net nežinau kaip čia protingiau sumąsčius, gal kažkokiu momentu pradžioje, tada galės rašyti per visą vakarą po biški.
Labas rytas , as tai vel po kosmaro . vestuviu rytas atsikeliau ir neturiu kur sukuosena darytis siaubas kazkoks .
Vakar šampano nusipirkom , galesiu etiketes uzklijuot
Vakar šampano nusipirkom , galesiu etiketes uzklijuot
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 01:21)
Dar toks klausimukas iškilo, labai patiko idėja kad svečiai užrašo po linkėjimą ant rėmo su jaunųjų nuotrauka. O kada siūlot tai daryti? pas mane vienos dienos vestuvės, net nežinau kaip čia protingiau sumąsčius, gal kažkokiu momentu pradžioje, tada galės rašyti per visą vakarą po biški.
as tai galvoju pastatyti pries sveciams atvykstant, gal is vakaro, kad jie galetu rasyti palinkejimus, kol musu lauks
labas rytas
bet tai kokio dydzio tada tas remas turetu buti kad tilptu palinkejimai visu? as galvojau kad parasytu tik vardus ir parasus sudetu rema nusiziurejau 30x40, gal tilps visi pasirasyt
QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 08:06)
bet tai kokio dydzio tada tas remas turetu buti kad tilptu palinkejimai visu? as galvojau kad parasytu tik vardus ir parasus sudetu rema nusiziurejau 30x40, gal tilps visi pasirasyt
ne, as galvoju apie beveik dvigubai didesni
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 07:16)
ne, as galvoju apie beveik dvigubai didesni
o kur ji pirksi, ar uzsakinesi kazkur?
QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 08:25)
o kur ji pirksi, ar uzsakinesi kazkur?
maciau Jysk'e
Sveikos,
Kokios jus saunios
Esu jaunoji, pirsliu neturesime, tik liudytojus.... tai kartu su liudytoja ir muzikantais mastom visokias atrakcijas. Cia pasisemiau ivairiu minciu
Rade, rodos tavajam albume maciau buteli apklijuota saldainiukais vardo rinkimui. Kaip ta atrakcija vykdoma? Aciu
Kokios jus saunios
Esu jaunoji, pirsliu neturesime, tik liudytojus.... tai kartu su liudytoja ir muzikantais mastom visokias atrakcijas. Cia pasisemiau ivairiu minciu
QUOTE(-Radė @ 2009 06 25, 19:38)
aš tai nejaučiu jokio liūdesio kaip tik džiaugiuos, kad viskas jau praėjo, lieka gražiausi prisiminimai, laukiu foto ir pagaliau galiu pasinerti į širdžiai mielus reikaliukus
darule
darule
Rade, rodos tavajam albume maciau buteli apklijuota saldainiukais vardo rinkimui. Kaip ta atrakcija vykdoma? Aciu
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 21:37)
Aciukas O kazin kokie saldainiai graziai atrodo suklijuoti?
aš ir klijavau bibi. Beje labai graži gavosi saldainių girlianda iš bibi saldainių... tik jau darbo
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 26, 09:07)
aš ir klijavau bibi. Beje labai graži gavosi saldainių girlianda iš bibi saldainių... tik jau darbo
gal gali parodyt?