Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

Darule thumbup.gif atrodai o as va niekaip sau nerandu, kad tiktu patiktu ir dar jausciausi gera. Mes ta pacia diena svociausim drinks_cheers.gif , o tu ziuriu jau daug pasiruosusi g.gif . Turbut ir man susiimti reik, nes galiu ir nespet doh.gif
marimur , dekui uz II-os dienos scenarijaus pasakojima 4u.gif , nes kazkaip niekaip nesudelioju visko, kad graziai gautusi. Dabar jau aiskiau viskas pasidare. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 06 25, 23:18)
o tas pagalveles ziedam sudeti baznycioje kur paskui deda,lieka ten ar kas nors paima unsure.gif  g.gif  blink.gif

As is kart po ceremonijos ja pasiemiau unsure.gif
Atsakyti
Dar toks klausimukas iškilo, labai patiko idėja kad svečiai užrašo po linkėjimą ant rėmo su jaunųjų nuotrauka. O kada siūlot tai daryti? pas mane vienos dienos vestuvės, net nežinau kaip čia protingiau sumąsčius, gal kažkokiu momentu pradžioje, tada galės rašyti per visą vakarą po biški.
Atsakyti
Labas rytas , as tai vel po kosmaro lotuliukas.gif . vestuviu rytas atsikeliau ir neturiu kur sukuosena darytis doh.gif siaubas kazkoks .
Vakar šampano nusipirkom , galesiu etiketes uzklijuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 01:21)
Dar toks klausimukas iškilo, labai patiko idėja kad svečiai užrašo po linkėjimą ant rėmo su jaunųjų nuotrauka. O kada siūlot tai daryti? pas mane vienos dienos vestuvės, net nežinau kaip čia protingiau sumąsčius, gal kažkokiu momentu pradžioje, tada galės rašyti per visą vakarą po biški.

as tai galvoju pastatyti pries sveciams atvykstant, gal is vakaro, kad jie galetu rasyti palinkejimus, kol musu lauks smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
bet tai kokio dydzio tada tas remas turetu buti kad tilptu palinkejimai visu? g.gif as galvojau kad parasytu tik vardus ir parasus sudetu unsure.gif rema nusiziurejau 30x40, gal tilps visi pasirasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 08:06)
bet tai kokio dydzio tada tas remas turetu buti kad tilptu palinkejimai visu?  g.gif  as galvojau kad parasytu tik vardus ir parasus sudetu  unsure.gif rema nusiziurejau 30x40, gal tilps visi pasirasyt  g.gif

ne, as galvoju apie beveik dvigubai didesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 07:16)
ne, as galvoju apie beveik dvigubai didesni smile.gif

o kur ji pirksi, ar uzsakinesi kazkur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 26, 08:25)
o kur ji pirksi, ar uzsakinesi kazkur?  g.gif

maciau Jysk'e smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kokios jus saunios 4u.gif
Esu jaunoji, pirsliu neturesime, tik liudytojus.... tai kartu su liudytoja ir muzikantais mastom visokias atrakcijas. Cia pasisemiau ivairiu minciu ax.gif

QUOTE(-Radė @ 2009 06 25, 19:38)
aš tai nejaučiu jokio liūdesio  bigsmile.gif kaip tik džiaugiuos, kad viskas jau praėjo, lieka gražiausi prisiminimai, laukiu foto ir pagaliau galiu pasinerti į širdžiai mielus reikaliukus  rolleyes.gif
darule  thumbup.gif

Rade, rodos tavajam albume maciau buteli apklijuota saldainiukais vardo rinkimui. Kaip ta atrakcija vykdoma? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 21:37)
Aciukas  mirksiukas.gif O kazin kokie saldainiai graziai atrodo suklijuoti?

aš ir klijavau bibi. Beje labai graži gavosi saldainių girlianda iš bibi saldainių... tik jau darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 26, 09:07)
aš ir klijavau bibi. Beje labai graži gavosi saldainių girlianda iš bibi saldainių... tik jau darbo  doh.gif

gal gali parodyt? mirksiukas.gif
Atsakyti