Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 25, 19:59)
matau kai kas svočių liga apsirgo...
eikit, panos, juk laisvas laikas  thumbup.gif aš skaityčiau  bigsmile.gif daug ir ilgai

cia matai, kai tokie uzsiemimai patinka, tai ir truksta tokios veiklos smile.gif
man po savo vestuviu ir truko organizavimo ir pan. ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(manilla @ 2009 06 25, 21:02)
mano jaunieji tai ir du vaikus jau turi ir n metų kartu gyvena,o išlydėjimas iš atskirų namų  doh.gif Beto jaunikį krikšto tėvai išlydės,tai ir nžn ką čia tokio sugalvojus pasakyt g.gif tie tradiciniai visai netinka g.gif

taigi galima koki grazu eilerasti paskaityt, padeka tevams ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 25, 19:30)
Merginos ar pirsliams baznycioj reikia pasu  blush2.gif

mums siauliose tai rekejo
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 25, 21:05)
cia matai, kai tokie uzsiemimai patinka, tai ir truksta tokios veiklos smile.gif
man po savo vestuviu ir truko organizavimo ir pan. ax.gif  biggrin.gif

smile.gif man po vestuviu praejus visiems ispudziams, vargams vel kazko norejosi, nes man patinka organizuot, kazkoks veiksmas turi vykti, tai jau 50meti drauges pravedziau, daba vestuviu metinem ir auksiniems vestuvems ruosiosi.
Atsakyti
QUOTE(marimur @ 2009 06 25, 18:25)
Sveikos svociutes, noreciau si karteli kreiptis galbut labiau i tas svociukes, kurios jau po vestuviu, ir kurios jaucia soiki toki liudesiuka... verysad.gif Mielosois ka daryt, kad ta nuotaika, pageretų. Ieškoti, kam reik piršlių, ar ką g.gif  bigsmile.gif ?

reikia tusa koki suorganizuot mirksiukas.gif man tai laaaabai truksta viso to pasiruosimo ir to judesio...
Atsakyti
tai gal koki svociu suvaziavima... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveios svociutes, pirsliauju rugpjucio 8, sakykit kaip jus padarot ta netikra santuokos liudijima, ar jis panasus i tikraji gal kuri turit pavyzdi?
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 25, 20:07)
laba, merginos wub.gif
[COLOR=red]Elvita[COLOR=red] saldainius bent as klijuoju ciulpynes, su lipnia juosta, ir nuo butelio apacios mirksiukas.gif
stai mano suknele, cia jau kartu su svarkeliu ax.gif
http://www.ipix.lt/images/50249541.jpg

Darule labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marimur @ 2009 06 25, 18:20)
sveika,
as klijavau nuo apacois, karstais klijais, labai greit gavosi, super atrode.

Aciukas mirksiukas.gif O kazin kokie saldainiai graziai atrodo suklijuoti?
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 25, 20:47)
tai gal koki svociu suvaziavima... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

butu nereaaaaaliai lotuliukas.gif
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 21:37)
Aciukas  mirksiukas.gif O kazin kokie saldainiai graziai atrodo suklijuoti?

turguj perku tokie mazyciai vadinasi "bibi"
Atsakyti
QUOTE(rasarut @ 2009 06 25, 21:20)
Sveios svociutes, pirsliauju rugpjucio 8, sakykit kaip jus padarot ta netikra santuokos liudijima, ar jis panasus i tikraji gal kuri turit pavyzdi?

pvz neturiu, draugas mums padarė, tai visiškai kaip tikras atrodė... būtumėt matę jaunikio tėčio reakciją, kai pamatė tą liudijimą smile.gif žinau kad jį nuskanavo ir poto gal su foto šopu apdirbo??
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 06 25, 22:37)
Aciukas  mirksiukas.gif O kazin kokie saldainiai graziai atrodo suklijuoti?

pirkau maximoj tokius su permatomu popieriuku, kaip mandarino skiltelės ir įvairių spalvų.

Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 25, 21:28)
mums siauliose tai rekejo
Papildyta:

smile.gif man po vestuviu praejus visiems ispudziams, vargams vel kazko norejosi, nes man patinka organizuot, kazkoks veiksmas turi vykti, tai jau 50meti drauges pravedziau, daba vestuviu metinem ir auksiniems vestuvems ruosiosi.

drinks_cheers.gif man irgi matomai trūksta tokios veiklos, darbas juk su popieriais, kūrybos reik... ax.gif
Atsakyti
o tas pagalveles ziedam sudeti baznycioje kur paskui deda,lieka ten ar kas nors paima unsure.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
Aisku, reiks bandyti skanuoti ir kazka daryti biggrin.gif
Atsakyti