QUOTE(Rico @ 2009 06 23, 10:00)
na, pradziai gal is tos intuicines
ane..
tai ok, as uz
tik per savaite nesusisuksiu.. jum savaites uztenka ND?
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 10:36)
bendras pastebejimas-nesistenk visko sutalpinti i viena kadra, geriau jau po vieno vaiko veiksma fotografuoti nei visu iskart, taip vienas kuris nors isplaukes, kiti ok, interjeras siaip sau... tprsme... jei nori foto ne tik seimos albumui...
tam kad visus iskart pagaut gerai ir idomiai reik ir aplinkos tokios mano manymu ir apsvietimo ir etc..
pirmoj rakursas nepatinka, kaip minejau buciau po viena juos nufotkinus.. o jei jau talpini abu i viena karta, reikejo is toliau ir labiau pritupus, dangtis nesiziuri, arba ji kirpt arba krasta iki galo sutalpint reikejo
desineje spinta ar nespirnta irgi man nesiziuri ir grindu gabaliukas
tuomet reikejo jau viska placiau 'paimt' , Ryskumo truksta. Tarkim si nuotrauka nevieninga, neidomi.. kiekvienas sau, nera kazko tokio bendro jiem abiem, nemoku papasakot vnz
Antroj viskas tas pats, vienas fokuse, kiti isplauke
ryskumo ner ir kitos pastabos kurias pirmai sakiau
trecia idomi
tik velgi.. is toliau buciau jamus kampa arba priesingai is arciau pritraukciau, desines kirpciau.. per daug jos ir dar svyra
irgi emocija yra, kokybes nera, per pilkas man j/b. Nors siaip nebutina cia ta kokybe, bet j/b padirbek geresni pabandyk padaryt
mamos alkune man tokia didziuuuule atrodo
gal kirpciau kaip nors..
Paskutine su burbulais - i seimos albuma
nei rakurso, nei kompozicijos, nei ryskumo... burbulai kad yra tai jo, faina, bet tada reikejo juos akcentuot kazkaip isryskinti, kita kampa rinktis.. ar pan..
tai mano nuomone
sukurem konf. pokalbi skype, add'inkit mane prijungsiu gintare_d