Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 09:00)
Merginos, na jau apie sventimus tai tikrai OT... kaip cia sureguliuot tema, kad nepavirstu plepalais  g.gif skype konferencija pasidaryti smile.gif nzn..

sorry sorry blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Del to dvaro as jau seniausiai girdejau, beto kiek supratau,kad jis ten ir ta parka privatizaves, zadeji ji sutvarkyti ir lyg liaudziai duoti pasigrozeti. smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 08:00)
Merginos, na jau apie sventimus tai tikrai OT... kaip cia sureguliuot tema, kad nepavirstu plepalais  g.gif skype konferencija pasidaryti smile.gif nzn..

butu galima fotografiu sekta skype pasidaryti, bet tada manau nelabai bus laiko cia sedet, nes ten plepalais uzsiimsim rolleyes.gif

as pritariu del kompozicijos nd thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:55)
aciu  4u.gif
aciu  4u.gif cia gi Lentvario dvaro teritorija  bigsmile.gif tenuolos nerealios dar yra, tik truputi prisysintos ir prišukintos  lotuliukas.gif bet del geru kadru galima ir apsikuopti tongue.gif o jus zinojot, cia OT , kad Lentvario dvara privatizavo Pinkevicius ir darys savo rezidencija?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as kai suzinojau... aptverta ten , negalima eiti... siaubas.. gal ir parka sakau tuoj privatizuos smile.gif ten dar kriokliukas mazas yra.. labai grazu smile.gif

na, pabusiu ir sikart pasipiktinusi blink.gif doh.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 22, 18:06)
Aš giliam liūdesy ir susimąsčius...  dar neseniai nusipirkau savo fotiką, džiugavau, koks geras ir pan. Neneigiu, bet kuo toliau, tuo labiau ant savęs pykstu, kad neėmiau veidroduko, vistiek akivaizdus skirtumas... be to, mėgstu "gyvas" žmonių fotkes, o jos man gyvos atrodo tik tuomet, kai galiu reguliuot ryškumo zoną, pirmą/antrą planą ir pan, o ne kai viskas susiplakę į vieną. Tai dabar kokius 2m tikrai fotiko nekeisiu, reiks gyventi  biggrin.gif  Ačiū, kad išklausėt  biggrin.gif

friends.gif ir as taip jauciuosi, bet stengiuosi is sito isgaut ka galiu ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 21:14)
berots Rico pametejo praeitoj temoj, gal galetume savaites tema pagal koki kompozicini principa daryt....

O as galvojau nieks nenori blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 21:20)
bet as tai jauciu nesugebesiu komentuot.. man cia paciai reiktu komentaru ir kritikos, nes toks manyciau subtilus reikalas  g.gif bendrai su kompozicija.. as galiu taip daugmaz pasakyti ok ar ne.. bet konkreciai.. pagrindziant  blink.gif tik intuityviai.. (ir tai neaisku ar pataikau...) tai nezinau net kas taip drasiai imsis kritikuoti kompozicija  g.gif

na, pradziai gal is tos intuicines puses, o paskui supratimas, pajautimas ir t.t. atsiras ir bus lengviau g.gif man kur nupiesia linijas tai matau, kitur buna, kad parasyta kokia taisykle, bet nematau unsure.gif
bet tai labai svarbi dalis musu mokslam, vargu ar savaites vienai taisyklei uzteks blush2.gif g.gif

Zitlali, visos nuotraikos nerealios, galima kabenetis prie smulkmenu, bet bendras vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
Vakar sutvarkiau foto is to vaiku gimtadienio. Imetu kelias, kurios man patrauke aki. Laimei,kad turejau PS, kitaip foto butu buve tamsios ir neiskalbios (nepykit pazengusios,kurios manot,kad mums pradziamokslem PS negalima liesti rolleyes.gif ). Tiesiog norejosi,kad vaiku foto turetu nuotaika.

Labai gaila,kad si gavosi neryski ir puse kadro apsviesta. Kaip minejau, apsvietimas buvo laaabai nedekingas doh.gif
user posted image

Sita man asmeniaksi atrodo tokia "gyva", nesurezisuota. Velgi gaila, truksta ryskumo verysad.gif
user posted image

Zinau, truksta pirstuku doh.gif horizontas patieisntas labai daug. Bet dar ziuriu virsta i kaire. Bet labiau nelabai leidzia patiesinti.
user posted image

Triuksmai.. triuksmai.. verysad.gif O momentas mano manymu labai geras verysad.gif Labiau tamsinant, patamseja desine veiduko puse ir nebesimato akytes.
user posted image

Laukiu kritikos ir be tos,ka as pati paminejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 23 birželio 2009 - 09:41
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 08:36)
Vakar sutvarkiau foto is to vaiku gimtadienio. Imetu kelias, kurios man patrauke aki. Laimei,kad turejau PS, kitaip foto butu buve tamsios ir neiskalbios (nepykit pazengusios,kurios manot,kad mums pradziamokslem PS negalima liesti  rolleyes.gif ). Tiesiog norejosi,kad vaiku foto turetu nuotaika.

Del PS- tiek galima, manatrodo kalba ejo apie spalvu makalavimus blush2.gif

Pirma gal reikejois toliau,kad skrynios dangcio virsaus amtytusi ir linija beveik per puse dalina, tai gal apacios pakirpti g.gif nes vaikiuku veidai per horizontalia vidurio linija ax.gif
antroj veiksmas smagiai pagautas, tik velgi vaikiukas vidury g.gif manau vertejo pritupt ax.gif as irgi instinktyviai noreciau sutalpinti visa skrynia, bet vaikai svarbiau..
trecia... visai gerai, pirstukai galetu buti... nezinau...
paskutinej... kazkin kaip butui nukirpus rankyte kairej, vis tiek isdegus g.gif kazkaip demesi blasko ax.gif
Atsakyti
Cia dar kitas variantas. Pridejau sharpo,gal kiek prisimaskavo tie triuksmai. Man sis variantas gal net geresni, nes ir mergaite labiau matosi
user posted image
Papildyta:
Rico, aciu uz komentarus. Bet zinok kai tiek vaiku, visi kazka veikia,juda,kruta, jau nebegalvoji apie kompozicija, tiesiog pyskini,kad emocija pagaut iir kadra bent koki geresni,kol jie dar nenusisuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 09:12)
Rico, aciu uz komentarus. Bet  zinok kai tiek vaiku, visi kazka veikia,juda,kruta, jau nebegalvoji apie kompozicija, tiesiog pyskini,kad emocija pagaut iir kadra bent koki geresni,kol jie dar nenusisuke  biggrin.gif

Zinau ir suprantu ax.gif tik tobulybei ribu nera tongue.gif gal kita kart (o gal keliu tokiu svenciu ir notrauku komentavimo pradesi "jausti" ir suspesi viska) rolleyes.gif na, cia mano tokia svajone rolleyes.gif

tuo paciu apie e-bay klausima turiu- jei parasyta, kad USA garantija, tai ji kitur negalios? o jei siusciau atgal i USA taisyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 23 birželio 2009 - 10:32
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 11:12)
Cia dar kitas variantas. Pridejau sharpo,gal kiek prisimaskavo tie triuksmai. Man sis variantas gal net geresni, nes ir mergaite labiau matosi

sita geresne, tik man ji persviesi/perpilka (bet cia jauciu tik del monitoriu skirtumo), gal reiketu siek tiek dar kontrasto, o nebandei dar siek tiek grudo pridet? kazkaip man atrodo butu nieko visai gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 23, 10:36)
sita geresne, tik man ji persviesi/perpilka (bet cia jauciu tik del monitoriu skirtumo), gal reiketu siek tiek dar kontrasto, o nebandei dar siek tiek grudo pridet? kazkaip man atrodo butu nieko visai gal  g.gif

vat ir man ji per pilka,bet sakau bandant kaontarstinit,desine akyte uzsitamsina. O grudas tai sarpas tas pats? jei sarpo,tai cia jau ir taip max padariau, nzn nebent kazka ne taip darau g.gif Gal Zitlali, padarytu pagal save,ji sio reikalo spece. Nes man truks-plys norisi isspausti geriausia is sio kadro. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 06 23, 10:31)
Zinau ir suprantu  ax.gif tik tobulybei ribu nera tongue.gif gal kita kart (o gal keliu tokiu svenciu ir notrauku komentavimo pradesi "jausti" ir suspesi viska)  rolleyes.gif na, cia mano tokia svajone  rolleyes.gif

Labai tikiuos,kad visa tai ateis su laiku ir su praktika.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 10:42)
O grudas tai sarpas tas pats? jei sarpo,tai cia jau ir taip max padariau, nzn nebent kazka ne taip darau  g.gif Gal Zitlali, padarytu pagal save,ji sio reikalo spece. Nes man truks-plys norisi isspausti geriausia is sio kadro.  rolleyes.gif

nea, gruda deda su add noise, berods g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 23, 11:44)
nea, gruda deda su add noise, berods g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 09:24)
Del to dvaro as jau seniausiai girdejau, beto kiek supratau,kad jis ten ir ta parka privatizaves, zadeji ji sutvarkyti ir lyg liaudziai duoti pasigrozeti.  smile.gif

švenčių proga turbūt lotuliukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 10:36)
Vakar sutvarkiau foto is to vaiku gimtadienio.

Smagus gimtadienis buvo, kadrų tokių įdomių yra, na, kad ir tas skrynioje bigsmile.gif
Atsakyti