QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:55)
aciu
aciu
cia gi Lentvario dvaro teritorija
tenuolos nerealios dar yra, tik truputi prisysintos ir prišukintos
bet del geru kadru galima ir apsikuopti
o jus zinojot, cia OT , kad Lentvario dvara privatizavo Pinkevicius ir darys savo rezidencija?
as kai suzinojau... aptverta ten , negalima eiti... siaubas.. gal ir parka sakau tuoj privatizuos
ten dar kriokliukas mazas yra.. labai grazu
na, pabusiu ir sikart pasipiktinusi
QUOTE(solo @ 2009 06 22, 18:06)
Aš giliam liūdesy ir susimąsčius... dar neseniai nusipirkau savo fotiką, džiugavau, koks geras ir pan. Neneigiu, bet kuo toliau, tuo labiau ant savęs pykstu, kad neėmiau veidroduko, vistiek akivaizdus skirtumas... be to, mėgstu "gyvas" žmonių fotkes, o jos man gyvos atrodo tik tuomet, kai galiu reguliuot ryškumo zoną, pirmą/antrą planą ir pan, o ne kai viskas susiplakę į vieną. Tai dabar kokius 2m tikrai fotiko nekeisiu, reiks gyventi
Ačiū, kad išklausėt
ir as taip jauciuosi, bet stengiuosi is sito isgaut ka galiu
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 21:14)
berots Rico pametejo praeitoj temoj, gal galetume savaites tema pagal koki kompozicini principa daryt....
O as galvojau nieks nenori
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 21:20)
bet as tai jauciu nesugebesiu komentuot.. man cia paciai reiktu komentaru ir kritikos, nes toks manyciau subtilus reikalas
bendrai su kompozicija.. as galiu taip daugmaz pasakyti ok ar ne.. bet konkreciai.. pagrindziant
tik intuityviai.. (ir tai neaisku ar pataikau...) tai nezinau net kas taip drasiai imsis kritikuoti kompozicija
na, pradziai gal is tos intuicines puses, o paskui supratimas, pajautimas ir t.t. atsiras ir bus lengviau
man kur nupiesia linijas tai matau, kitur buna, kad parasyta kokia taisykle, bet nematau
bet tai labai svarbi dalis musu mokslam, vargu ar savaites vienai taisyklei uzteks
Zitlali, visos nuotraikos nerealios, galima kabenetis prie smulkmenu, bet bendras vaizdas