Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 22:20)
galim... pvz istrizaine kompozicija:

Mano nuomone del to ir verta, kad palaipsniui kritika visu taptu ne intuicine o ir paremta teorija ir argumentuotesne.zinoma, su kompozicija bus sunku, bet manau vargas atsipirks su kaupu, kai po urio laiko ziurinti kadra matysi ne tik bloga j/b ar isdegimus bet ir kompozicini uzmanyma.Be to bus idomu paziureti, kokia kompozicija kokia nuotaika sukuria, kokiom situacijom labiau tinka ir kokiom nea...
Niu as tai uz, bet tegu daugumos balsas lemia tai...
Gal pradzioj su kritika ir nelabai, nes svarbiausia butu ja suprasti ir perteikti nuotraukoje,Bei pamatyti ja kitu nuotraukose.
As kai paskaiciau pora pirmu lapu menines fotografijos temoje, likau be zado, jie ir pradzioj apie kompozicija mokesi ir bande ja suprasti.pvz cia foto su kolonomis, niu praadzioj paziurejau niu man nieko ten kazko nera, ali kai Viktor morozov pakomentavo, pasiziuriu dar karta, vel skaitau komentara ir taip ta paprasta foto tiek daug aspektu igavo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 22 birželio 2009 - 22:45
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 23:39)
Mano nuomone del to ir verta,

nesupratai manes smile.gif bet nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 22:43)
nesupratai manes smile.gif bet nesvarbu...

Tai paaiskink tada.
Nesvarbu nebuna...

Boruzka, o tu ir ne naujoke, mokinaisi su pazengusiais kartu... ax.gif Dabar kaip tik skaitau apie namine fotostudija ir medziagas...Jauciu pribresiu as ir tau pora kl greitu laiku pabersiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 22 birželio 2009 - 23:14
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 22:46)
Tai paaiskink tada.
Nesvarbu nebuna...

Boruzka, o tu ir ne naujoke, mokinaisi su pazengusiais kartu... ax.gif Dabar kaip tik skaitau apie  namine fotostudija ir medziagas...Jauciu pribresiu as ir tau pora kl greitu laiku pabersiu... ax.gif

taip, buvau prisijungusi kazkada biggrin.gif ale taippat kaip Will uzmeciau ..nes tuomet turejau tik lb leva muilinuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 22, 23:33)
taip, buvau prisijungusi kazkada  biggrin.gif ale taippat kaip Will uzmeciau ..nes tuomet turejau tik lb leva muilinuke  doh.gif

Niu bet tavo pupka i didele pana isaugo...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 22:10)
Da viena:
user posted image
erdves truksta, jau matau..

o čia kažkoks actionas? kaip tu tokias spalvas gavai? šiaip man viskas labai patinka (kai aš dar tų trūkumų nematau blush2.gif ...)

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 23:20)
galim... pvz istrizaine kompozicija:

Įstrižainė tai nuožulni linija einanti arba nuo viršutinio kairiojo kampo į dešinį apatinį arba iš dešinio viršutinio į kairį apatinį. Kompozicijos, kuriose dominuoja horizontalios ir vertikalios linijos yra architektoninės arba statinės tuo tarpu įstrižos kompozicijos – dinamiškos. Klasikiniai įstrižainės kompozicijos panaudojimai yra tokiose siužetuose ar pozose: žmogus ir įkalnė, žmonės ant laiptų, rikiuotė ar eilė, gulintys, sėdintys, stovintys ar skrendantys kūnai. Kūnai ar elementai išrikiuoti pagal dydį, medžiai ar jų šakos, veiksmai vandenyje, gamtoje sutinkamos įstrižos formos.

bet as tai jauciu nesugebesiu komentuot.. man cia paciai reiktu komentaru ir kritikos, nes toks manyciau subtilus reikalas  g.gif bendrai su kompozicija.. as galiu taip daugmaz pasakyti ok ar ne.. bet konkreciai.. pagrindziant  blink.gif tik intuityviai.. (ir tai neaisku ar pataikau...) tai nezinau net kas taip drasiai imsis kritikuoti kompozicija  g.gif

man atrodo įdomu, tik vat su kritika... gal pažengusių daugiau galėtų pakomentuot rolleyes.gif

Bonda, kiek laužysies? biggrin.gif mesk please man tą trečdalių actioną, a 4u.gif smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 birželio 2009 - 06:51
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 21:27)
Aciu Zitlali uz komentara  4u.gif .Fotkint,tai fotkinu,tiesiog nebefotkinu ant M.Vaikus fotkinau,ant TaV f 5,6 ,ISO 100 nr.2 ir nr,3 .O berniukas TaV f 5,6 ,ISo 280,nes pavesis ...

o islaikymai kokie? ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 21:30)
Bliamba, kelintą postą jau rašau, o Bondą pasveikint vis pamirštu  blush2.gif Bonda  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

aciu aciu wub.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 06:32)
Bonda, kiek laužysies? biggrin.gif mesk please man tą trečdalių actioną, a 4u.gif  smile.gif

kad dabar atostogauju, naminiam kompe kazkodel dar neturiu unsure.gif pirmadieni primink mirksiukas.gif darbiniam turiu turet, nes ten i PS ideta tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 birželio 2009 - 07:41
QUOTE(bonda @ 2009 06 23, 08:40)
kad dabar atostogauju, naminiam kompe kazkodel dar neturiu unsure.gif pirmadieni primink mirksiukas.gif darbiniam turiu turet, nes ten i PS ideta tikrai mirksiukas.gif

wacko.gif kaži kaip čia nepamiršt biggrin.gif

kaip atšventei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 07:47)
wacko.gif kaži kaip čia nepamiršt  biggrin.gif

kaip atšventei? smile.gif

gal as dar atknisiu -nepamenu is kur gavau -va kas blogiausia doh.gif lotuliukas.gif

galima sakyt -nesvenciau blush2.gif nemegstu savo gimdieniu as svest blush2.gif pasedejom valandziuke, paminejom ir tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 birželio 2009 - 07:52
QUOTE(bonda @ 2009 06 23, 08:52)
gal as dar atknisiu -nepamenu is kur gavau -va kas blogiausia doh.gif  lotuliukas.gif

galima sakyt -nesvenciau blush2.gif nemegstu savo gimdieniu as svest blush2.gif pasedejom valandziuke, paminejom ir tiek ax.gif

jau tikrai blgoai biggrin.gif

aš irgi nemėgstu mirksiukas.gif jaučiu mažai kas mėgsta savo GD
Atsakyti
Merginos, na jau apie sventimus tai tikrai OT... kaip cia sureguliuot tema, kad nepavirstu plepalais g.gif skype konferencija pasidaryti smile.gif nzn..
Atsakyti