Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 22:10)
Pirmi bandymai ne savo vaikiukus fotkint  blush2.gif ,kol juos prisipratinau prie objektyvo  ax.gif tiesiog cia ant staigio,bandziau juos pagaut  blush2.gif
Papildyta:
Nr 3.Gal naturalesne  ax.gif

nesiteisink, viskas gerai, juk nebandzius neismoksi 4u.gif

sita man visai nepatinka schmoll.gif tos rankytes dengia veiduka...kazkaip be emocijos visai ji man atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 22:10)

ir i parka neleis?  blink.gif
4u.gif

tikekimes kad leis...
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 22:10)
Nr 3.Gal naturalesne  ax.gif

schmoll.gif šita kažkodėl visai dirbtinė atrodo. Ir dėl medžio jau pasakė smile.gif
Atsakyti
Aciu Zitlali uz komentara 4u.gif .Fotkint,tai fotkinu,tiesiog nebefotkinu ant M.Vaikus fotkinau,ant TaV f 5,6 ,ISO 100 nr.2 ir nr,3 .O berniukas TaV f 5,6 ,ISo 280,nes pavesis ...

Liamuna ,aciu uz komentara,supratau 4u.gif

Gyveni ir mokaisi pioneer.gif

Auto,man nepatinka,tiesiog kazkaip dar blush2.gif .Megstu,kazka pasireguliuot,bent minimaliai pati.Tada daugiau suprantu,ka ir kaip derin su nustatymais is gautu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 22 birželio 2009 - 21:30
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 22:27)
Aciu Zitlali uz komentara  4u.gif .Fotkint,tai fotkinu,tiesiog nebefotkinu ant M.

nesupratau.. as klausiau kodel auto blogai, kas negerai darosi, po to klausiau kodel ant m nefotkini smile.gif
Atsakyti
šešėlius gaudžiau smile.gif
user posted image

Bliamba, kelintą postą jau rašau, o Bondą pasveikint vis pamirštu blush2.gif Bonda happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Ievosiau, man ta nuoroda irgi nieko blush2.gif Visų tokių fotkių nenorėčiau, bet kai kurios thumbup.gif Ypač ta mergytė, nuleidusi galvą thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 18:07)
Alisa stebuklu salyje

Šita labai intriguojanti bigsmile.gif
Nė nebūčiau pagalvojusi, kad ten fotkinot bigsmile.gif Esu buvusi prie to dvaro, bet tik kartą, rudenėjant, kažkaip tikėjausi daugiau, bet tikriausiai nelaiku buvau doh.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 21:44)
Skaiciau,kad norit,jog ikelciau fotkiu su auto rezimu,bet jis grybauja

Ką tai reiškia? unsure.gif

solo , 4u.gif Visgi pritariu bondai, kad fotografuoja juk ne fotikas mirksiukas.gif Aš , va, išsitraukiau prieš penkerius metus pirktą muilinę vien tam, kad pamėginčiau macro padaryti, nes jis daugiau artina blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 06 22, 19:41)
Noreciau ir as prisijungt i jusu buri.
Idedu jusu teismui savo ND ax.gif

niugi liuks netgi thumbup.gif sveika prisijungus wink.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 21:44)
Skaiciau,kad norit,jog ikelciau fotkiu su auto rezimu,bet jis grybauja

vat zinok kai pasakai kad grybauja, tuomet labai cekava pasidaro kas ten taip grybauja wink.gif ir niekaip tu mums ant auto nei vieno kadro neimeti wink.gif k20 yra labai netgi neblogas aparatas, kad tu vis ant jo nurasai smile.gif
Atsakyti
Zitlali,Rasytce,
Auto,man nepatinka,tiesiog kazkaip dar blush2.gif .Megstu,kazka pasireguliuot,bent minimaliai pati.Tada daugiau suprantu,ka ir kaip derin su nustatymais is gautu rezultatu 4u.gif
Ant M nefotkinu,nes visos sake,kad geriau nefotkinciau,nes kokybes tada ziauriai trukdavo unsure.gif
Pabandysiu veliau kada pavyzdziu su auto imest pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 22 birželio 2009 - 21:35
Merginos, kokia savaites tema? kazkaip aprimo su tuo ane? blink.gif ka sumastom?

Sadi idomiai saules zuiki pagavai bigsmile.gif man tik desines daugoka... kaire intensyvi, tokia apkrauta, su tuo blyksniu, o desine tiesiog nuzaliuoja kazkaip.. bet gal tik man taip smile.gif siaip tai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 22:14
QUOTE(Will @ 2009 06 22, 21:32)
Ievosiau, man ta nuoroda irgi nieko  blush2.gif  Visų tokių fotkių nenorėčiau, bet kai kurios  thumbup.gif  Ypač ta mergytė, nuleidusi galvą  thumbup.gif

As ir ne visu noreciau, bet kai kuriu idejos patiko, pagauti kampai ir pozos.O va skaitau as nuo pat pradziu pazengusiuju temas ir niekaip nesuprantu, juk tu nuo pirmu temu su jais mokiniesi..Tai tu jau pas mus profe,a? rolleyes.gif
ten tam puslapyje yra labai daug narsymo, nemazas archyvas yra ir blogas ir dar pora nuorodu i puslapius...

Zitlali, berots Rico pametejo praeitoj temoj, gal galetume savaites tema pagal koki kompozicini principa daryt....

Uzziurejau pazengusiuose Lamelos portretuka kur man graziai high key ziurisi (jei tikrai jis buvo naudotas).Taip svajingai trapu atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 22 birželio 2009 - 22:19
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 23:14)
O va skaitau as nuo pat pradziu pazengusiuju temas ir niekaip nesuprantu, juk tu nuo pirmu temu su jais mokiniesi..Tai tu jau pas mus profe,a? rolleyes.gif
ten tam puslapyje yra labai daug narsymo, nemazas archyvas yra ir blogas ir dar pora nuorodu i puslapius...

nea lotuliukas.gif aš čia pirmaklasė blush2.gif
Tuomet buvau ten prisijungusi, bet vėliau pritrūko laiko ne tik fotkinimui, bet ir teorijos nagrinėjimui, be to, po vieno intensyvaus savaitgalio fotkinimo daugiau nei metus į rankas fotiko išvis neėmiau... tik vėliau suvokiau kiek laiko praėjo blink.gif Gimus vaikui teko paimti ir dabar apsižiūrėjau, kad reikia susiimti, nes vėliau vėl nebebus laiko rimčiau prisėsti, jei dabar nepradėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 23:14)
Zitlali, berots Rico pametejo praeitoj temoj, gal galetume savaites tema pagal koki kompozicini principa daryt....

galim... pvz istrizaine kompozicija:

Įstrižainė tai nuožulni linija einanti arba nuo viršutinio kairiojo kampo į dešinį apatinį arba iš dešinio viršutinio į kairį apatinį. Kompozicijos, kuriose dominuoja horizontalios ir vertikalios linijos yra architektoninės arba statinės tuo tarpu įstrižos kompozicijos – dinamiškos. Klasikiniai įstrižainės kompozicijos panaudojimai yra tokiose siužetuose ar pozose: žmogus ir įkalnė, žmonės ant laiptų, rikiuotė ar eilė, gulintys, sėdintys, stovintys ar skrendantys kūnai. Kūnai ar elementai išrikiuoti pagal dydį, medžiai ar jų šakos, veiksmai vandenyje, gamtoje sutinkamos įstrižos formos.

bet as tai jauciu nesugebesiu komentuot.. man cia paciai reiktu komentaru ir kritikos, nes toks manyciau subtilus reikalas g.gif bendrai su kompozicija.. as galiu taip daugmaz pasakyti ok ar ne.. bet konkreciai.. pagrindziant blink.gif tik intuityviai.. (ir tai neaisku ar pataikau...) tai nezinau net kas taip drasiai imsis kritikuoti kompozicija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 22:40