Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 19:43)
aha man si taip pat labai faina  drinks_cheers.gif ir tas akmuo taip vietoj 

aciu 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 22, 19:46)
  bet kai is pasakos, kur cia fotkinot? grazi vietove  bigsmile.gif

aciu 4u.gif cia gi Lentvario dvaro teritorija bigsmile.gif tenuolos nerealios dar yra, tik truputi prisysintos ir prišukintos lotuliukas.gif bet del geru kadru galima ir apsikuopti tongue.gif o jus zinojot, cia OT , kad Lentvario dvara privatizavo Pinkevicius ir darys savo rezidencija? lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kai suzinojau... aptverta ten , negalima eiti... siaubas.. gal ir parka sakau tuoj privatizuos smile.gif ten dar kriokliukas mazas yra.. labai grazu smile.gif

va toks (ne kritikai, nes nieko cia gero biggrin.gif )
user posted image

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 19:48)
Blond, sveika

as ir manau gerai

kur Tiny dingo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 20:37
Aš giliam liūdesy ir susimąsčius... dar neseniai nusipirkau savo fotiką, džiugavau, koks geras ir pan. Neneigiu, bet kuo toliau, tuo labiau ant savęs pykstu, kad neėmiau veidroduko, vistiek akivaizdus skirtumas... be to, mėgstu "gyvas" žmonių fotkes, o jos man gyvos atrodo tik tuomet, kai galiu reguliuot ryškumo zoną, pirmą/antrą planą ir pan, o ne kai viskas susiplakę į vieną. Tai dabar kokius 2m tikrai fotiko nekeisiu, reiks gyventi biggrin.gif Ačiū, kad išklausėt biggrin.gif

InesaS, prašyčiau naktinės foto exif'ą, labai gražu, bet ir man truputį svyra, bet kai tokios spalvos irnesakyk.gif

Iš to liūdesio einu braškių papyškint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 22 birželio 2009 - 19:08
solo taigi parduok ir pirk naudota veidrodi koki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 19:19
Bonda, su torto diena tave birthday.gif visko visko paties geriausio thumbup.gif

neprikomentuosiu visko, nes tik ant greičio permečiau akimis

Zitlali, nu nerealios foto bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 22, 11:31)
Bandau kazka parodyti blush2.gif
Spalvota naktis
user posted image

nerealu thumbup.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 17:26)
ačiū už patarimus, pasirodo ne taip nustatinejau...(instrukcija turiu suomiu, svedu ir danu kalbomis tik, tai ne iki galo supratau) iš dienos apšvietimo:

jurga, duok skype, atsiųsiu instrukciją liet kalba

tavo ND gerai 4u.gif

QUOTE(Blond @ 2009 06 22, 19:41)
Labas vakaras 4u.gif

Noreciau ir as prisijungt i jusu buri. Paziurejus i jusu darbelius, tai man dar mokytis ir mokytis blush2.gif

Idedu jusu teismui savo ND ax.gif

manau, gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 birželio 2009 - 19:46
bonda, su gimtadieniu 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 19:55)

va toks (ne kritikai, nes nieko cia gero biggrin.gif )
user posted image
as ir manau gerai

kur Tiny dingo

bigsmile.gif bent yra kur praktikuoti fotkinant kriokliukus thumbup.gif
as kaune mazai tokiu vietu zinau, tiesa sakant isvis nz man rodos doh.gif o noreciau pabandyti nufotkinti kriokliuka cool.gif

tyni matyt kazka fotkina bigsmile.gif kai imes, pasigrozesim cool.gif
Atsakyti
Bonda,su tortadieniu birthday.gif yahoo.gif

InesaS ,naktine nuotraukyte su tuo ratu,tikrai nereali wub.gif

Skaiciau,kad norit,jog ikelciau fotkiu su auto rezimu,bet jis grybauja
unsure.gif ,tai paskui visos apsauksit uz nekokybe,
unsure.gif o siaip,dabar jau nebefotkinu ant M schmoll.gif

Ikeliu pora fotkiu ir noriu paklaust,ar techniskai geros g.gif fotkinta labai sauleta diena cool.gif
Nr.1
user posted image
Nr.2
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 22 birželio 2009 - 20:46
QUOTE(Blond @ 2009 06 22, 19:41)
Labas vakaras 4u.gif

Noreciau ir as prisijungt i jusu buri. Paziurejus i jusu darbelius, tai man dar mokytis ir mokytis blush2.gif

Idedu jusu teismui savo ND ax.gif

Sveika 4u.gif
ND gerai tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 19:55)
aciu  4u.gif
aciu  4u.gif cia gi Lentvario dvaro teritorija  bigsmile.gif tenuolos nerealios dar yra, tik truputi prisysintos ir prišukintos  lotuliukas.gif bet del geru kadru galima ir apsikuopti tongue.gif o jus zinojot, cia OT , kad Lentvario dvara privatizavo Pinkevicius ir darys savo rezidencija?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as kai suzinojau... aptverta ten , negalima eiti... siaubas.. gal ir parka sakau tuoj privatizuos smile.gif ten dar kriokliukas mazas yra.. labai grazu smile.gif

fainos ten vieteles buvo, gaila kad nebeleis, per savo vestuves ten vaziavom gamtintis. blush2.gif

Solo, kaip as tave suprantu, mano muilinukei jau 2 m, bet dar teks palaukti veidroduko, o taip rankos niesti portreukus fotkint, o su sita nieko doro nesigauna unsure.gif

Giedre cia jau Zitlali kritikos reik laukti, nes as dar nesu tiek igudus su portretais, bendrai tai spalvos patinka, 1-oje berniukas kazkaip suspaustai ziurisi, ir atrodo kad perarti fotika laikei
o su mergaiciuke labai jau pozuotina atrodo man, saule tiesiai i veida, noretusi gal kokio siek tiek seselio is sono, ir ta zolyte prie smilkinio taip norisi patraukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 22 birželio 2009 - 21:07

aciuuu visoms labvai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:07)
Alisa stebuklu salyje

thumbup.gif super thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:58)
It's my party and i cry if i want to tongue.gif

ir sita man thumbup.gif gal man spalvos cia nelabai -bet spalvos toks dalykas asmeninis itariu mirksiukas.gif biggrin.gif ale razinkas atrandi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 22, 19:06)
Aš giliam liūdesy ir susimąsčius...  dar neseniai nusipirkau savo fotiką, džiugavau, koks geras ir pan. Neneigiu, bet kuo toliau, tuo labiau ant savęs pykstu, kad neėmiau veidroduko, vistiek akivaizdus skirtumas... be to, mėgstu "gyvas" žmonių fotkes, o jos man gyvos atrodo tik tuomet, kai galiu reguliuot ryškumo zoną, pirmą/antrą planą ir pan, o ne kai viskas susiplakę į vieną. Tai dabar kokius 2m tikrai fotiko nekeisiu, reiks gyventi  biggrin.gif  Ačiū, kad išklausėt  biggrin.gif

nepergyvenk mirksiukas.gif as panasiai jauciaus cool.gif nu bet susitaikiau ax.gif tongue.gif ne fotikas, o fotografs esme gi tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 21:44)
Ikeliu pora fotkiu ir noriu paklaust,ar techniskai geros  g.gif fotkinta labai sauleta diena cool.gif

jei saulėtą dieną,tai pirma techniškai gera. antroj man nepatinka šešėliai apie akytes.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 22:53)
Giedre cia jau Zitlali kritikos reik laukti, nes as dar nesu tiek igudus su portretais, bendrai tai spalvos patinka, 1-oje berniukas kazkaip suspaustai ziurisi, ir atrodo kad perarti fotika laikei
o su mergaiciuke labai jau pozuotina atrodo man, saule tiesiai i veida, noretusi gal kokio siek tiek seselio, ir ta zolyte prie smilkinio taip norisi patraukti  ax.gif

Pirmi bandymai ne savo vaikiukus fotkint blush2.gif ,kol juos prisipratinau prie objektyvo ax.gif tiesiog cia ant staigio,bandziau juos pagaut blush2.gif
Papildyta:
Nr 3.Gal naturalesne ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 22, 21:44)
1. Skaiciau,kad norit,jog ikelciau fotkiu su auto rezimu,bet jis grybauja
tai paskui visos apsauksit uz nekokybe,
2. o siaip,dabar jau nebefotkinu ant M  schmoll.gif
3. Nr.1
4. Nr.2

1. Auto grybauja? Kas darosi?
2. Kodel NEBEfotkini? O kai fotkinai kas buvo blogai? kokiu rezimu db fotkini? Siaip tai rezimus deretu keisti pagal situacija (mano nuomone) smile.gif
3. Na, per daug suspaustas vaikas, ausies nureztos truksta, kepures snapas islindes taip nei siaip nei taip.. manau butu buve geriau is gerokai toliau pabandzius.Akis tik desine fokuse, kaire nea... paveiksliuko maikutes krastelis kazkoks lenda i kadra, tai arba ji jamt isvis lauk arba tada jau rodyt, bent gabaliuka smile.gif vnz kaip ir ok tik is toliau reikejo, stengiantis abi akis pagaut fokuse.
4. Ant tiesiognes fotkinant esu ne karta jau sakius, isblukinamos spalvos, jei saule sviecia i akis, tai ir raukalas atsiranda pas modeli, persikreipia mina. Buciau parodzius daugiau koju, db keistokai pjauta.. ir medis prie galvos auga, reikejo arba f mazint arba siek tiek kita kampa fotografavimui rinktis... pirmas planas ne ka menkiau svarbus nei antras 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 21:53)
fainos ten vieteles buvo, gaila kad nebeleis, per savo vestuves ten vaziavom gamtintis.  blush2.gif

ir i parka neleis? blink.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 22, 21:58)

4u.gif

Da viena:
user posted image
erdves truksta, jau matau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 21:15