Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 10:58)
Del vienos nuotraukos isvadu daryti negalima  schmoll.gif .Blykste naudoju nedaznai  schmoll.gif

bet kiek supratau kalba ejo apie ta nuotrauka ax.gif
Atsakyti
As siandien vysnias kankinau doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 12:07)
Istrizaine mokomasis Nd kiek suratau darom dvi savaites, bet nzn ar pradeti skaiciuoti nuo ano penktadienio ar nuo siandien, nes siais geriau butu nuo pirmadienio, na nauja savaite naujas ir Nd.Patogiau butu.
Konkursinis butu "Ritmas" ir kaip supratau dvi savaites.
---
Actionus as bent is cia imu.

Apie ritmą išvis praleidau doh.gif Atrodo, viską skaitau, bet ... lotuliukas.gif
---
Ačiū, einu apžiūrėti

QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 12:33)
Will, abejoju, kad antra tinka i istrizaines tema  g.gif Paskutine irgi itartina, nes man ten pagrindinis objektas yra tas patatas, kuris yra nuotraukos centre, nors nezinau... laukiam kitu pastabu  mirksiukas.gif

Dėkui už nuomonę 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 12:52)
Pagaliau prisedau prie savo seno gero draugo 

neblogai thumbup.gif bet tos spalvos man nelabai blush2.gif turbūt čia kažkoks action'as unsure.gif

Klausykit, gal reikėtų patvarkyti pirmą žinutę? Pakoreguoti dalyvaujančių sąrašiuką ir , manau, būtų puiku, bet ten galėtume matyti aktualius ND ir konkursus. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 29, 14:06)
bet kiek supratau kalba ejo apie ta nuotrauka  ax.gif

Nea ,deja, InesaS ,ten apskritai apie mane kalbejo doh.gif

Del tos nuotraukos nieko ir nesakau,saule akino,tai be blykstes is vis be kokybes butu buve
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 11:15)
As siandien vysnias kankinau  doh.gif

tamsu ir nieko nesimato unsure.gif
Atsakyti
Na, dar viena ...

Nemunas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 06 29, 13:15)
neblogai  thumbup.gif  bet tos spalvos man nelabai  blush2.gif  turbūt čia kažkoks action'as  unsure.gif

Aha, naudojau toki smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 11:16)
1. Nea ,deja, InesaS ,ten apskritai apie mane kalbejo  doh.gif

2. Del tos nuotraukos nieko ir nesakau,saule akino,tai be blykstes is vis be kokybes butu buve

i abu- kodel taip manai?
1. gal ji geriau pasti pasakys, bet man is sono atrode, kad kalba eina apie konkrecia nuotrauka
2. g.gif tikrai- kodel taip manai, ar bandei sauleta diena fotografuot be blykstes apsviesta gele? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 11:21)
Na, dar viena ...

Nemunas

atrodo ziema unsure.gif man norisi spalvu rolleyes.gif kitas krantas- per juodas, neisryskeja sitos smilgos
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 29, 13:23)
atrodo ziema  unsure.gif man norisi spalvu  rolleyes.gif kitas krantas- per juodas, neisryskeja sitos smilgos

Aciu 4u.gif
O kaip spalvotas Nemunas? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 13:45)
Aciu  4u.gif
O kaip spalvotas Nemunas?  smile.gif

user posted image

labai grazios spalvos, bet pavadinimas siek tiek netikamas (gal prie Nemuno?) tongue.gif

Will tai gali uzsiimt jei tik noro turi tongue.gif , pakoreguok kaip tau atrodo tinkama, jei nepatiks tai kitai temai kitaip padarysim, drasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 13:45)
Aciu  4u.gif
O kaip spalvotas Nemunas?  smile.gif

Šita gyvesnė thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 29, 13:49)
Will tai gali uzsiimt jei tik noro turi  tongue.gif , pakoreguok kaip tau atrodo tinkama, jei nepatiks tai kitai temai kitaip padarysim, drasiau  4u.gif

jau tvarkau blush2.gif įdomu, gal kas turi sąrašiuką tų, kurios atsiskaitė visus ND, nes po vieną tikrindama ilgai užtruksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 29, 13:52)

jau tvarkau  blush2.gif  įdomu, gal kas turi sąrašiuką tų, kurios atsiskaitė visus ND, nes po vieną tikrindama ilgai užtruksiu  doh.gif

o kam to reikia? g.gif
manau reiketu palikti sarasa tu kurie bendrauja, ir trinti tuos kirie jau kokias 3-4 temas nieko nesake, jei gris tai vel irasysim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 29, 13:55)
o kam to reikia?  g.gif
manau reiketu palikti sarasa tu kurie bendrauja, ir trinti tuos kirie jau kokias 3-4 temas nieko nesake, jei gris tai vel irasysim.  ax.gif

Nes nepamenu visų bendraujančių doh.gif pvz iš pažengusiųjų kai kas yra sąrašiuke, čia retkarčiais ką nors pasako, tai nepamenu gerai pagal nick'us doh.gif
Atsakyti