Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 10:46)
ar as nematoma  g.gif

Matoma matoma, tik niekas gal negali tiksliai atsakyti.Mes jau kazkada zaidem su lasiukais, tik nepamenu kurioje temoje.

Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 06 29, 10:50)
Labas ,
Aš vis dar pasimetus dėl tos įstrižainės  blush2.gif  lotuliukas.gif  Čia mokomasis ND, ar konkursinis? Nuo kada iki kada fotkinam?  g.gif

Tiesa, iš kur imat tuos action'us?  g.gif  Tiek kalbat, kad net įdomu pasidarė pamėginti  bigsmile.gif

Istrizaine mokomasis Nd kiek suratau darom dvi savaites, bet nzn ar pradeti skaiciuoti nuo ano penktadienio ar nuo siandien, nes siais geriau butu nuo pirmadienio, na nauja savaite naujas ir Nd.Patogiau butu.
Konkursinis butu "Ritmas" ir kaip supratau dvi savaites.
Actionus as bent is cia imu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zitlali, patiko nuotrauku spalvos ir pagautos emocijos, pasirinktas modelis labai gerai ziurisi thumbup.gif

Zana, nu kaip fainai tas sraiges pagavai. Man tai cia patys geriausi kadrai is tavo rodytu bigsmile.gif

Will, abejoju, kad antra tinka i istrizaines tema g.gif Paskutine irgi itartina, nes man ten pagrindinis objektas yra tas patatas, kuris yra nuotraukos centre, nors nezinau... laukiam kitu pastabu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 29 birželio 2009 - 11:40
Prisirinkau citatu,tik ju dali nuotrauku pamirsau blush2.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 19:54)
ant krasto ...
be pavadinimo ...
su spalva ar j/b  g.gif

man pirma patiko, reik perdaryt- gal is arciau fotika laikyt ar ta adapteri nusipirkt, kad sonai nebutu i virsu uzsisuke g.gif pamirsau kaip vadinas blush2.gif ir is cia http://www.atrise.co...on/download.php ta tinkleli parsisiusk- rodys visus trecdalius, pagal tai apkarpysi, nes dabar to medzio truputi truksta bet raudoni nagai su zalia zole, man thumbup.gif
kitos- kaip sake- nespalvotoj nesimato, kur kojos sukryziuotos galetu uzpakalio nesimatytii, o kur sedi kambary- trukdo kamuoliukas, radijatorius, na, radijatoriaus nepatrauksi, bet lova galima rolleyes.gif grindys fainos
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 27, 23:03)
Sveikos  4u.gif sian turininga diena  bigsmile.gif parsinesiau daug foto tvarkymui... drauge be manes pagimde... nefotkinau... taip greit ivyko, nespejo man paskambint  blink.gif

nepamenu ar cia batai buvo blush2.gif bet juos norejau pakomentuoti- mintis gera - galejai cia istrizaine pritaikyt, dabar viskas centre nelabai ziurisi

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 07:19)
foto originale visos techniskai gerai sufokusuotos ir visa kita, cia as pabandziau pazaisti smile.gif kai grysiu namo imesiu originala siu nuotrauku smile.gif
1 foto padariau kad viskas butu islieta isskyrus vaiku galvas
2 foto fokusa palikau tik ant ratu, galvojau taip idomiau bus smile.gif
3 palikau fokuse tik viena juosta, paslaptingiau atrodo smile.gif niu zodziu cia tik mano bandymai, man jie patinka.
aciu uz ivertinima visoms  4u.gif

as viska teisingai supratau tada, man su ratais patiko

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 15:36)
Aciu uz komentarus smile.gif

Cia is siandienos vizito pas drauge ligoninej.. vienos dienos uoga smile.gif

rolleyes.gif fainute
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 08:45)
Zana faina serija  thumbup.gif

bigsmile.gif dekui blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 29, 09:05)

zana
, ryskumas superinis wub.gif  thumbup.gif

dekui bigsmile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 29, 11:24)
Zana4, superine serija  thumbup.gif Labai patiko. Ryskumas nerealus, ir tos sraiges  wub.gif Super labai  bigsmile.gif O man ta foto,kur mazyte fokuse, o tos dideles ne,visai patiko. Aisku, tos didziosios gal labiau atkreipia demesi,bet man pati ideja labai faina.
Ant kokio rezimo fotkinai? idomu tavo foto exifa pamatyt butu.
Ir is kur tokie modeliai?  bigsmile.gif

grysiu namo viska surasysiu mirksiukas.gif fotikas paliktas nematau dabar kaip ka dariau smile.gif
zinau tik kad fotkinau f maziausias, koki gali mano fotikas duoti, ryskumas - ryskus, su debeseliu fotkinau, nes apsiniauke buvo, ir lietutis krapnojo biggrin.gif

zodziu isejau vaika i lauka paganyti, ir jis rado sraige musu sodely, as kita rada, tai ir gaudziau kadrus su jomis, o poto pajutau ant rankos kazkas sliauia, matyt kai fotkinau pagrindines dideles sraiges, mazyte kazkur nuo krumu uzsliauze ant manes, nes as fotkinau vos ne guledama ant zemes lotuliukas.gif tai ir gavosi seimynele... gaila pavadinimu nesurasiau, nes siaip cia gavosi viena trumpa ir tokia siek tiek skaudi istorija ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 12:33)
Zana, nu kaip fainai tas raige pagavai. Man tai cia patys geriausi kadrai is tavo rodytu  bigsmile.gif

dekui bigsmile.gif man irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 18:33)
I istrizaines tema

geriausiai is visu situ ziurisi

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 19:04)
cis bandziau vel batus kankint  g.gif

vis tik batai cia blush2.gif pamirsau kas ten anksciau buvo blush2.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 19:37)
I istrizaines ND.Kritika laukiama.Viena is minimalistiniu siandien nufotografuotu.

man atrodo gerai i istrizaines, ir ziedelis vietoj, tik kazko dar truksta, bet tokia minimalistine, manau, neblogai ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 20:31)
O kaip spalvota?

spalvota geriau, i mergaite labiau demesys kreipiamas, bet kaip sake apacioj truksta vietos- tos smagios pievutes su gelytem ax.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 22:02)
Kritikai smile.gif  noreciau zinoti kas negerai, kaip tecniskai atlikta  blush2.gif
cia ne visos nuotraukos, bet kitos kazkodel neisikele  g.gif

thumbup.gif man paskutine, bet reikejo dar bent 10-50 toj vietoj kadru padaryt tongue.gif kazko gero pradzia thumbup.gif gerai matosi tas santykis tarp mazos ir tu dideliu sraigiu bigsmile.gif manau, dar pagausi tu jas mirksiukas.gif ar padek atsidurt vienoj vietoj mirksiukas.gif

as turiu viena gera kadra i istrizaine, bet noriu su panasia pas pazengusias i judesi ideti, tai, nors ir labai nekantrauju dar nerodysiu (nors tiesa sakant, dar neperkeliau i kompa, gal negeros)
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 29, 10:47)
Uz tai,kad su blicu fotografuoja mirksiukas.gif

Jau tikrai nedaznai schmoll.gif Negalima taip teigti schmoll.gif
Atsakyti
Pagaliau prisedau prie savo seno gero draugo biggrin.gif

Keliu biski kvietku...

Į saulę...
user posted image

Girlianda
user posted image
Papildyta:
O kaip toks kadras, ar vertas demesio? g.gif

Vaikystės spalvos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 29, 10:44)
Jau tikrai nedaznai  schmoll.gif  Negalima taip teigti  schmoll.gif

ta nuotrauka fotografuota SU blykste mirksiukas.gif

Key: ExposureTime; Value: 1/90 sec
+- Key: FNumber; Value: f 9.5
+- Key: ExposureProgram; Value: Program
+- Key: ISOSpeedRatings; Value: 100
+- Key: ExifVersion; Value: version 2.21
+- Key: DateTimeOriginal; Value: 2009:06:17 12:37:06
+- Key: DateTimedigitized; Value: 2009:06:17 12:37:06
+- Key: ComponentsConfiguration; Value: YCbCr
+- Key: ExposureBiasValue; Value: 0.5 EV
+- Key: MeteringMode; Value: Multi-Segment
+- Key: Flash; Value: Compulsory Flash
+- Key: FocalLength; Value: 55 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 29 birželio 2009 - 11:58
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 11:45)

Keliu biski kvietku...

ka sus palvom darei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 29, 10:52)
Pagaliau prisedau prie savo seno gero draugo  biggrin.gif

Keliu biski kvietku...

pirma neryski, antrai norisi vertikalaus kadravimo ir girlianda tik virsuj, na apacioj truksta erdves, o paskutine geriausia, tik kibiriuka paslikt ir centro i desine reiktu, mintis patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 29 birželio 2009 - 11:56
QUOTE(Rico @ 2009 06 29, 13:53)
ta nuotrauka fotografuota SU blykste  mirksiukas.gif

Del vienos nuotraukos isvadu daryti negalima schmoll.gif .Blykste naudoju nedaznai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 29, 12:54)
ka sus palvom darei? bigsmile.gif

Action'a naudojau ax.gif Honey atspalvio berods...

QUOTE(Rico @ 2009 06 29, 12:55)
pirma neryski, antrai norisi vertikalaus kadravimo ir girlianda tik virsuj, na apacioj truksta erdves, o paskutine geriausia, tik kibiriuka paslikt ir centro i desine reiktu, mintis patiko  thumbup.gif

Aha, pirmai biski truksa ryskumo, nes karpiau. Aciu 4u.gif
Atsakyti