sveikutes
o mes sita praleidziam?
7. Kūrybinis darbas: Lašai lašiukai. Šiam darbe galima naudoti blykstę, lašai turi būti tyškantys, varvantys ir t.t.
zitlali net pavydziu as tau tokiu modleiu
zana, ryskumas superinis
zana, ryskumas superinis
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:04)
Giedre, supratau.. vis galvoju kas man tavose foto kliuna, nu visos plokscios.. nera erdves pojucio ir pereksponuotos dauguma gelyciu noris ziurint akinius nuo saules uzsidet
Uz tai,kad su blicu fotografuoja
zitlali, del poliarizacinio -is as pastebejau ta del bicu zodziu, ne zmones fotkint bet sauleta diena tas filtras -tai geris
QUOTE(inesaS @ 2009 06 29, 08:47)
Greiciau su integruota blyste, nes su pridetine toks plokstumas neturetu gautis...
Mano kvietkos vel
Dvynukai...
Ramaska
Zitlali, tai tu jau gavai tuos daiktus, kur tadum uzsisakem?
Laba
pažiūrėjau krūvą superinių fotkių, ale komentuot nekomentuosiu... pas mane dabar kažkokie nekalbadieniai...ir nefotografadieniai
pažiūrėjau krūvą superinių fotkių, ale komentuot nekomentuosiu... pas mane dabar kažkokie nekalbadieniai...ir nefotografadieniai
QUOTE(inesaS @ 2009 06 29, 09:47)
aaaa... aisku
QUOTE(bonda @ 2009 06 29, 09:53)
zitlali,
jaja
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 10:25)
Greiciau su integruota blyste, nes su pridetine toks plokstumas neturetu gautis...
cia zinok nelygu kaip ja naudosi jei nemokesi naudotis tai lygiai toki pat efekta gali gaut drasiai
as matai is anksciau uzsisakiusi esu per 2 sav kazkur atsiunte
Teka kai tokia nuotaika uzpuola jamk fotika ir fotkink ka nors.. pabandyk pvz juodam fone smilkalo duma, arba cigaretes(jei rukai, bent mane tie dumeliai rukstantys labai ramina ir kazkaip pamedituoji, ziek ir gerai jau ) arba savo autoportreta pagauti, zinai, kai esi su nuotaika (tokia idomia, ne su cyzu iki ausu) gali labai idomiu ir tikrai giliu autoportretu padaryti, nes tuomet nesinoiri vaipytis, buni naturali
Zana4, superine serija Labai patiko. Ryskumas nerealus, ir tos sraiges Super labai O man ta foto,kur mazyte fokuse, o tos dideles ne,visai patiko. Aisku, tos didziosios gal labiau atkreipia demesi,bet man pati ideja labai faina.
Ant kokio rezimo fotkinai? idomu tavo foto exifa pamatyt butu.
Ir is kur tokie modeliai?
Ievosiaus gelytes irgi ryskios. Nzn, kiek bandziau vabalinetis ir gelytes fotkint- sudreba man ranka,neisgaunu tokio ryskumo
Ant kokio rezimo fotkinai? idomu tavo foto exifa pamatyt butu.
Ir is kur tokie modeliai?
Ievosiaus gelytes irgi ryskios. Nzn, kiek bandziau vabalinetis ir gelytes fotkint- sudreba man ranka,neisgaunu tokio ryskumo
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 08:37)
sveikutes
o mes sita praleidziam?
7. Kūrybinis darbas: Lašai lašiukai. Šiam darbe galima naudoti blykstę, lašai turi būti tyškantys, varvantys ir t.t.
o mes sita praleidziam?
ar as nematoma
Labas ,
Zitlali fotkės kaip visada Šitas variantas su batais man labiau patiko nei pirmas, dėl antro plano, nors kompozicija įdomesnė toje j/b
Zana4, sraigių serija
Aš vis dar pasimetus dėl tos įstrižainės Čia mokomasis ND, ar konkursinis? Nuo kada iki kada fotkinam?
Radau keletą archyvinių kadrų, manrods tinkamų į įstrižainės temą
čia dar ir dėl horizonto kilo minčių... pagal ką orientuotis? šitą nuotrauką tiesinau, nes atrodė, kad tas statinys virsta, bet jis čia fotkinta buvo iš šono ir natūralu, kad jis pasviręs... be to, keliukas originalioje foto buvo tiesiai vedantis, dabar pasidarė šoninis, kai žinau iš kur ir kaip fotkinau, arodo, kad išsikraipė nuotrauka, ar taip ir turi būti
Tiesa, iš kur imat tuos action'us? Tiek kalbat, kad net įdomu pasidarė pamėginti
Zitlali fotkės kaip visada Šitas variantas su batais man labiau patiko nei pirmas, dėl antro plano, nors kompozicija įdomesnė toje j/b
Zana4, sraigių serija
Aš vis dar pasimetus dėl tos įstrižainės Čia mokomasis ND, ar konkursinis? Nuo kada iki kada fotkinam?
Radau keletą archyvinių kadrų, manrods tinkamų į įstrižainės temą
čia dar ir dėl horizonto kilo minčių... pagal ką orientuotis? šitą nuotrauką tiesinau, nes atrodė, kad tas statinys virsta, bet jis čia fotkinta buvo iš šono ir natūralu, kad jis pasviręs... be to, keliukas originalioje foto buvo tiesiai vedantis, dabar pasidarė šoninis, kai žinau iš kur ir kaip fotkinau, arodo, kad išsikraipė nuotrauka, ar taip ir turi būti
Tiesa, iš kur imat tuos action'us? Tiek kalbat, kad net įdomu pasidarė pamėginti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 10:50)
Teka kai tokia nuotaika uzpuola jamk fotika ir fotkink ka nors.. pabandyk pvz juodam fone smilkalo duma, arba cigaretes(jei rukai, bent mane tie dumeliai rukstantys labai ramina ir kazkaip pamedituoji, ziek ir gerai jau ) arba savo autoportreta pagauti, zinai, kai esi su nuotaika (tokia idomia, ne su cyzu iki ausu) gali labai idomiu ir tikrai giliu autoportretu padaryti, nes tuomet nesinoiri vaipytis, buni naturali
nu gal tu ir teisi reiks pabandyt