Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes 4u.gif

o mes sita praleidziam?
g.gif 7. Kūrybinis darbas:” Lašai lašiukai“. Šiam darbe galima naudoti blykstę, lašai turi būti tyškantys, varvantys ir t.t.
Atsakyti
Zana faina serija thumbup.gif
Atsakyti
zitlali thumbup.gif thumbup.gif net pavydziu as tau tokiu modleiu blush2.gif wub.gif thumbup.gif

zana
, ryskumas superinis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:04)
Giedre, supratau.. vis galvoju kas man tavose foto kliuna, nu visos plokscios.. nera erdves pojucio  g.gif ir pereksponuotos dauguma gelyciu  unsure.gif noris ziurint akinius nuo saules uzsidet smile.gif

Uz tai,kad su blicu fotografuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
zitlali, del poliarizacinio -is as pastebejau ta del bicu mirksiukas.gif zodziu, ne zmones fotkint tongue.gif bet sauleta diena tas filtras -tai geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 29, 08:47)

Greiciau su integruota blyste, nes su pridetine toks plokstumas neturetu gautis...

Mano kvietkos vel

Dvynukai...
user posted image

Ramaska
user posted image

Zitlali, tai tu jau gavai tuos daiktus, kur tadum uzsisakem?
Atsakyti
Laba

pažiūrėjau krūvą superinių fotkių, ale komentuot nekomentuosiu... pas mane dabar kažkokie nekalbadieniai...ir nefotografadieniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 29, 09:47)

aaaa... aisku

QUOTE(bonda @ 2009 06 29, 09:53)

jaja drinks_cheers.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 10:25)
Greiciau su integruota blyste, nes su pridetine toks plokstumas neturetu gautis...

Zitlali, tai tu jau gavai tuos daiktus, kur tadum uzsisakem?

cia zinok nelygu kaip ja naudosi smile.gif jei nemokesi naudotis tai lygiai toki pat efekta gali gaut drasiai smile.gif
as matai is anksciau uzsisakiusi esu smile.gif per 2 sav kazkur atsiunte

Teka kai tokia nuotaika uzpuola jamk fotika ir fotkink ka nors.. pabandyk pvz juodam fone smilkalo duma, arba cigaretes(jei rukai, bent mane tie dumeliai rukstantys labai ramina ir kazkaip pamedituoji, ziek ir gerai jau biggrin.gif ) arba savo autoportreta pagauti, zinai, kai esi su nuotaika (tokia idomia, ne su cyzu iki ausu) gali labai idomiu ir tikrai giliu autoportretu padaryti, nes tuomet nesinoiri vaipytis, buni naturali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 birželio 2009 - 10:04
Zana4, superine serija thumbup.gif Labai patiko. Ryskumas nerealus, ir tos sraiges wub.gif Super labai bigsmile.gif O man ta foto,kur mazyte fokuse, o tos dideles ne,visai patiko. Aisku, tos didziosios gal labiau atkreipia demesi,bet man pati ideja labai faina.
Ant kokio rezimo fotkinai? idomu tavo foto exifa pamatyt butu.
Ir is kur tokie modeliai? bigsmile.gif

Ievosiaus gelytes irgi ryskios. Nzn, kiek bandziau vabalinetis ir gelytes fotkint- sudreba man ranka,neisgaunu tokio ryskumo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 29 birželio 2009 - 10:25
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 29, 08:37)
sveikutes  4u.gif

o mes sita praleidziam?
g.gif 7. Kūrybinis darbas:” Lašai lašiukai“. Šiam darbe galima naudoti blykstę, lašai turi būti tyškantys, varvantys ir t.t.

ar as nematoma g.gif
Atsakyti
Labas ,

Zitlali fotkės kaip visada wub.gif Šitas variantas su batais man labiau patiko nei pirmas, dėl antro plano, nors kompozicija įdomesnė toje j/b ax.gif

Zana4, sraigių serija thumbup.gif

Aš vis dar pasimetus dėl tos įstrižainės blush2.gif lotuliukas.gif Čia mokomasis ND, ar konkursinis? Nuo kada iki kada fotkinam? g.gif
Radau keletą archyvinių kadrų, manrods tinkamų į įstrižainės temą ax.gif
user posted image
čia dar ir dėl horizonto kilo minčių... pagal ką orientuotis? šitą nuotrauką tiesinau, nes atrodė, kad tas statinys virsta, bet jis čia fotkinta buvo iš šono ir natūralu, kad jis pasviręs... be to, keliukas originalioje foto buvo tiesiai vedantis, dabar pasidarė šoninis, kai žinau iš kur ir kaip fotkinau, arodo, kad išsikraipė nuotrauka, ar taip ir turi būti g.gif
user posted image

user posted image

Tiesa, iš kur imat tuos action'us? g.gif Tiek kalbat, kad net įdomu pasidarė pamėginti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 29 birželio 2009 - 10:53
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 29, 10:50)
Teka kai tokia nuotaika uzpuola jamk fotika ir fotkink ka nors.. pabandyk pvz juodam fone smilkalo duma, arba cigaretes(jei rukai, bent mane tie dumeliai rukstantys labai ramina ir kazkaip pamedituoji, ziek ir gerai jau biggrin.gif ) arba savo autoportreta pagauti, zinai, kai esi su nuotaika (tokia idomia, ne su cyzu iki ausu) gali labai idomiu ir tikrai giliu autoportretu padaryti, nes tuomet nesinoiri vaipytis, buni naturali  4u.gif

nu gal tu ir teisi rolleyes.gif reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti